Învață să dezvolți pentru Windows Phone 8 într-un singur weekend cu Channel 9

Nu poate avea niciodată prea multe hobby-uri. De asemenea, nu ar trebui să trăiești viața fără a îndeplini obiectivele pe care le-ai stabilit în concret sau în trecere. A învăța cum să vă dezvolți este plină de satisfacții în sine. Dar odată ce înveți cum să dezvolți, nu există prea multă legătură între tine și aplicațiile pe care vrei să le folosești și care nu există. Sunteți să citiți acest lucru pe un dispozitiv Windows Phone, așa că nu vă combinați toate aceste lucruri mici și să învățați cum să dezvoltați aplicații pentru Windows Phone 8? această nouă serie pentru începători pe Canalul9.

Channel 9 este site-ul comunității Microsoft pentru dezvoltatori. Acolo veți găsi forumuri, videoclipuri și multe altele pentru a ajuta la reducerea decalajului dintre Microsoft și comunitatea sa de dezvoltare. Serii pe care le produc sunt excelente video dacă să aflați mai multe. Acolo veți găsi sesiuni anterioare ale evenimentelor precum //BUILD/ și instrumente pentru a începe - despre ce vorbim astăzi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă puteți dezvolta pentru Windows Phone 8, există o nouă serie numită Windows Phone 8 Development for Absolute Beginners. A existat unul pentru Windows Phone 7 pe Channel 9, dar această nouă serie a fost complet refăcută cu conținut nou pentru a se concentra pe cele mai recente din Windows Phone.

Înainte de a coace o prăjitură, trebuie să ne asigurăm că avem toate ingredientele. În cazul dezvoltării aplicației, veți avea nevoie de anumite cunoștințe. Cerințe prealabile: va trebui să fiți familiarizat cu C# înainte de a putea sări completă dezvoltarea pentru Windows Phone 8. Nu sunt sigur de unde să încep pentru asta? Channel 9 vă oferă, de asemenea, seria de videoclipuri C# Fundamentals.

În afară de asta, practic va trebui să fii pe o mașină care are instalat Windows 8. Veți dori și versiunea 64 de biți, deoarece Windows Phone Emulator rulează pe o mașină virtuală în Hyper-V. Aveți Windows 8 pe 64 de biți (fie ediția obișnuită, fie ediția Pro funcționează) este ceea ce veți avea nevoie pentru a instala Windows Phone 8 SDK, seria vă va ghida prin toate.

Seria video de pe Channel 9 este prezentată a fost realizată de Bob Tabor, Clint Rutkas și Larry Lieberman. Deși Bob va face cea mai mare parte a vorbirii din serial. Seria se desfășoară în peste 35 de părți și va dura aproximativ 11 ore. Ceea ce înseamnă că ai putea să te descurci într-un singur weekend.

În timp ce învățați despre dezvoltarea pentru Windows Phone 8, nu uitați să verificați programul DLVUP de la Nokia. Veți câștiga puncte pe care le puteți aplica pentru prețuri grozave (Lumia 920 oricine?) doar făcând anumite lucruri în dezvoltare. Aflați mai multe despre programul la //www.dvlup.com/.

Pregătiți, pregătiți, învățați.

Sursa: Canalul 9

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here