Învață orice limbă în 2021 cu Rosetta Stone la un preț special de Anul Nou

Noul an a so în sfârșit, ceea ce înseamnă că este timpul să înceapă cu rezoluțiile de Anul Nou. Cei care sunt hotărâți învețește sau nouă limbă în 202 sunt norocoși1, deoarece Rosetta Stone are o reduce pe timp limitat la abonamente. Datorită vânzării, puteți începe abonamentul Rosetta Stone pentru 95 USD.88 cu planul de 12 luni sau alegeți abonamentul pe viață pentru doar 179 USD. Este similar cu a plăti mai puțin de 8 USD pe lună dacă alegeți planul anual, deși abonamentul pe viață oferă o valoare și mai mare. Costul integral al planului pe care îl alegeți este datorat astăzi și ceea ce este atât de grozav la serviciul acesta este că ambele opțiuni vă oferă acces pentru a învăța mai mult decât câteva limbi.

Abonamentul Rosetta Stone vă permite să vă învățați orice limbă disponibilă, de la spaniolă și franceză la germană, italiană și multe altele. Dacă nu sunteți sigur dacă Rosetta Stone este modalitatea potrivită pentru a vă învăța., începeți o încercare gratuită de 3 zile și vedeți cum este serviciul înainte de a plăti un cent. De asemenea, puteți obține accesul de trei luni pentru a învăța o singură limbă pentru 11 USD.99 pe luna.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Si Se Puede!

Reducere de Anul Nou Rosetta Stone

Rosetta Stone vă ajută să vă faceți rezoluția de Anul Nou puțin mai accesibil prin vânzarea software-ului său lingvistic! include 12 luni de acces la un preț de până la 7 USD.99 lunar sau luați un abonament pe viață pentru 179 USD.

de la 8 USD pe luna

  • Vezi la Rosetta Stone

Rosetta Stone este o dovedită de a învăța o nouă limbă. Software-ul folosește imersiunea dinamică pentru a vă ajuta să învățați prin context, inclusiv să vedeți, să auziți, să vorbiți, să citiți și să scrieți într-o altă limbă. Înveți pas cu pas, așa că nimic nu este prea dificil. Există chiar și motorul patentat de recunoaștere a vorbirii TruAccent, care vă oferă feedback instantaneu asupra pronunției dvs.

A avea un abonament este fantastic pentru că vei putea învăța practic oriunde te duci. Abonamentul vă permite să accesați serviciul pe o varietate de dispozitive, de la smartphone sau tabletă la computerul desktop. Progresul este de sincronizat automat pierde, astfel nu va trebui să vă faceți griji că nu vă evidențați unde vă aflați când treceți de la un dispozitiv la altul. Un manual de fraze offline va de asemenea, util în momentele în care nu aveți nici un serviciu celular sau cu internetul.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here