Capturile de ecran „Redfall” în exclusivitate Xbox difuzate arată arme, medii și meniuri

Sursa: Imgur

Ce trebuie sa stii

  • Imaginile Redfall exclusiviste pentru Xbox și PC de la Arkane Studios au apărut online într-o posta anonimă Imgur.
  • Capturile de ecran prezentate în mod proeminent multe dintre armele, mediile și meniurile jocului.
  • Imaginile confirmă că, la fel ca jocurile anterioare Arkane, jucătorii vor putea folosi diferite niveluri de arme și diferite abilități diferite. De asemenea, vor exista diverse tipuri de misiuni pe care jucatorii le vor indeplini.

Actualizat 9.11.2022: Actualizat cu informații suplimentare de la scurgere.

Capturi de ecran ale viitoare exclusivități Xbox și PC de la Arkane Studios, Redfall, s-au scurs într-o posta anonimă. Imgur care a fost eliminată de atunci. Titlul postării indică faptul că imaginile provin dintr-un test de redare Redfall, iar imaginile în sine prezintă mai multe dintre armele, mediile și meniurile Redfall. În plus, mai multe instrumente și zone de testare și depanare pentru dezvoltatori pot fi, de asemenea, observate în capturi de ecran.

Pe baza imaginilor, se pare că Redfall va prezenta diferite niveluri de arme, abilități și diverse misiuni diferite pe care să le îndeplinească jucătorii (aceste caracteristici se aliniază cu ofertele din cele anterioare Arkane Studios). Capturile de ecran par să implice, de asemenea, că Redfall va avea loc, cel puțin parțial, atât în ​​​​mediul urban, cât și în cel natural. Detaliile din postare indică faptul că jucătorii vor putea câștiga XP făcând misiuni și ucigând inamici, luptă cu șefii și întâlniri cu o varietate de inamici vampiri și umani. Afișul a explicat, de asemenea, că există șase personaje din care să aleagă, fiecare având o abilitate specială și că jocul are un design deschis în stil mondial, cu un gameplay care amintește de Borderlands. Aruncă o privire la imaginile scurse de mai jos:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Imgur

Ce părere sunt despre capturile de ecran și descrierile scurse de Redfall? Ești interesat să vezi cum diferă de alte jocuri Arkane Studios, cum ar fi Dishonored? Anunțați-ne în comentariile de mai jos. În mod clar, capturile de ecran sunt dintr-o versiune alfa foarte timpurie a jocului, deoarece grafică este nelustruită și nu există multe efecte vizuale, așa că imaginile viitoare lansate public vor arăta cu siguranță mult mai bine.

Jocul este de așteptat să sosească în vara anului 2022 și va fi disponibil pentru Xbox Series X, Xbox Series S și PC-uri Windows (abonații Xbox Game Pass vor avea acces la jocul la lansare). Jucătorii de PC vor putea juca Arkane's Deathloop între timp, din fericire.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament

Luați un abonament Xbox Game Pass pentru a avea acces la toate lucrurile Xbox. Acum, că Bethesda și Arkane sunt sub bannerul Xbox Game Studios, exclusivități precum Redfall ajung în prima zi de service când lansează.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here