O scurgere de informații confirmă că Call of Duty: Vanguard va fi dezvăluit pe 19 august (acum cu trailer)

Sursa: Activision

Ce trebuie sa stii

  • Call of Duty Vanguard este versiunea așteptată din 2021 a francizei de shooter anualizate.
  • Într-o scurgere de informații din revista PlayStation Network, se pare că trailerul de dezvăluire mondial al Call of Duty Vanguard ar putea fi iminent.
  • Conform promoției, vom vedea Call of Duty: Vanguard dezvăluit pe 19 august 2021.

Actualizare 16 august 2021: Activision a confirmat acum date și ora dezvăluirii și a oferit un trailer teaser ingenios.

Articol original:

În ceea ce este probabil cel mai prost păstrat secret al trimestrului, date de dezvăluire a Call of Duty: Vanguard la nivel mondial a fost divulgată, prin amabilitatea PlayStation Network.

Call of Duty: Vanguard este următoarea intrare foarte așteptată în franciza anualizată de shooter, care a văzut informații care au apărut în diverse scurgeri și zvonuri în ultimele luni. De fapt, se știe foarte puțin despre joc prin intermediul unei confirmări dure, dar nu ar trebui să așteptăm mult pentru a afla.

Call of Duty: Vanguard va fi dezvăluit pe 19 august 2021, ora 18:30 BST conform unei grafice promoționale premature încărcate pe PlayStation Store, am verificat cu propriile noastre console mai devreme astăzi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Windows Central

Nu se știe ce va implica dezvăluirea, de obicei primim trailere sau teasere înainte de informații mai aprofundate mai târziu, pe măsură ce ciclul de hype continuă. Ar putea include o dată de lansare, precum și informații despre precomandă, precum și ediții de colecție și alte funcții. Call of Duty: Vanguard se va alătura celui mai recent Call of Duty ca un titlu cross-gen, cel mai probabil, cu o versiune premium de „next-gen” de 10 USD pentru Xbox Series S, Xbox Series X și PlayStation 5, în ciuda faptului că oferă aceleasi beneficii pe PC gratuit.

Interesant este că, dacă măriți, promoția spune că dezvăluirea va avea loc „în Warzone”, componenta Battle Royale free-to-play a Call of Duty. Fortnite a fost pionierat de evenimente în jocul acestei naturi de ceva timp, așa că nu este surprinzător să vezi și să activezi această natură.

De asemenea, Activision va spera probabil că dezvăluirea Call of Duty: Vanguard poate distrage atenția investitorilor în procesul său masiv din statul California, pretinzând practica de muncă neadecvată și șanse inegale pentru femeile din familia Activision-Blizzard.

Păstrați-l blocat în Windows Central pentru toate cele mai recente știri și informații pe măsură ce le primim.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here