Cea mai recentă actualizare beta Microsoft Launcher pentru Android aduce noi funcții și modificări”,

Microsoft lansează o nouă actualizare a lansatorului său oficial Android pentru cei din programul beta, care introduce o mulțime de modificări și funcții noi. Lansarea de astăzi crește numărul versiunii la 4.3 și include următoarele modificări noi:

  • Opțiuni de grilă pentru aplicații: suport pentru aspectul grilei 12X12 și granularitatea grilei pe jumătate.
  • Noua experiență de utilizator: migrare de la alte lansatoare și backup/restaurare pe pagina de întâmpinare.
  • Aplicațiile de glisare/plasare nu intră în modul de editare.
  • Câteva ajustări ale interfeței de utilizare: afișarea fontului titlului aplicației și editarea pictogramei/forma folderului, suport pentru andocare pentru mai mult de 5 aplicații, bara de căutare implicită în jos. suport teme pentru pagina de setări și restructurarea paginii de setări.
  • Remedieri generale de erori și erori.

Aceasta este o actualizare destul de mare pentru Microsoft Launcher, adăugând câteva funcții foarte solicitate și foarte necesare. Posibilitatea de a fixa mai mult de cinci aplicații pe andocare este un plus grozav, precum și posibilitatea de a ajusta câte pictograme sunt într-un rând sau coloană pe ecranul de pornire.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Puteți prelua această actualizare din Magazinul Play acum dacă sunteți înscris în versiunea beta Microsoft Launcher! Dacă nu sunteți un tester beta, dar sunteți interesat să deveniți unul, asigurați-vă că vă înregistrați.

Vezi pe Play Store

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here