Cele mai recente modificări Call of Duty: Black Ops 4 de tip pay-to-win enervează jucătorii

Ce trebuie sa stii

  • Call of Duty: Black Ops 4 este intrarea de anul trecut în aclamata franciză.
  • Cea mai recentă actualizare a adăugat „Blackjack’s Stashes” în joc.
  • Blackjack's Stashs vă permit să vă invocați toate armele de pe piața neagră în timpul bătăliei regale.
  • Acest lucru oferă jucătorilor care au plătit să deblocheze variante puternice și avantaje în timpul meciurilor.

În fiecare an, Activision lansează un nou joc Call of Duty, iar fanii francizei îi plac. Call of Duty: Black Ops 4 reînvie seria preferată de fani, îmbrățișând pe deplin succesul său multiplayer în timp ce explorează noi moduri online, cum ar fi „Zombies”." Un mod Battle Royale numit "Blackout" este, de asemenea, parte din pachet.

În cea mai recentă actualizare, Activision a introdus „Blackjack’s Stashes”.„Conform companyi, fiecare jucător poate debloca una dintre rezervele Blackjack-ului per joc, care conțin toate armele de pe piața neagră din inventarul tău. De exemplu, dacă ați câștigat Vendetta în contrabandă, aceasta va fi disponibilă pentru a o lua în timpul unui meci Blackout într-una dintre ascunzișurile Blackjack-ului.

Din păcate, multe dintre armele stelare de la Piața Neagră sunt blocate în spatele unui grind masiv. Din experiența mea, este imposibil să câștigi și, conform unui raport al MP1ST, alții jucători sunt de acord. Trebuie să plătiți pentru a le debloca, deoarece experiența este atât de frustrantă. Având în vedere că puteți apela un Blackjack's Stash în timpul Blackout, înseamnă că vă îngrijiți să plătit pentru a debloca variante avantajoase de arme vor domina în esență joc. Sigur, teoretic poți șlefui toate armele, dar nu am jucat de la lansare și nu am primit aproape nimic.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Un comentariu al lui „BaconDG” pe Reddit a rezumă exact problema. Postarea a fost tăiată pentru claritate.

Cum puteți adăuga arme exclusive într-un battle royale competitiv? Asta e ridicol... Battle royales sunt ca pokerul, dependenti foarte mult de noroc, dar influentati si prin indemanare. Acesta este echivalentul cu faptul că numai anumiți jucători pot obține Jack-uri. Accesul lor la Jacks poate ajuta sau nu, dar este în mod inerent nedrept.

Sperăm că Activision va schimba acest lucru în viitorul apropiat, deoarece în acest moment este destul de nedrept. Obținerea celor mai bune arme de pe piața neagră nu ar trebui să fie o problemă dureroasă, mai ales pentru cei care joacă jocul religios. Cealaltă modalitate de a remedia acest lucru este de a pune la dispoziție aceleași arme de pe piața neagră tuturor celor din Blackout, nu doar celor care care le-au deblocat. Vă vom ține la curent de îndată ce vom afla mai multe, dar o astfel de schimbare nu ar fi trebuit să fie implementată în primul rând.

Call of Duty: Modern Warfare este intrarea în acest an în franciză și abandonează permisul de sezon. Poate că echipa va decide să nu implementeze mecanismul pay-to-win în acest joc. Cu toate acestea, doar timpul ne va spune. precomanda titlul de la 60 USD pe Amazon.

Uite cine s-a întors!

Call of Duty: Modern Warfare

Căpitanul Price și trabucul lui se întorc

Miza nu a fost niciodată mai mare, deoarece jucătorii asumă rolul de operatori letali de rangul 1 într-o saga plină de viteze care va afecta echilibrul global de putere. Call of Duty: Modern Warfare îi învăluie pe fani într-o narațiune incredibil de crudă, plină de provocări, care aduce o intensitate de neegalat și pune în lumină natură în schimbarea războiului modern.

  • 60 USD pe Amazon

Accesoriile Xbox pe care le veți iubi

Fiecare dintre aceste accesorii de calitate este garantat pentru a vă avea experiența Xbox.

Controler cu firul stabilit PowerA pentru Xbox One 20 USD la Amazon)

Imaginea de la PowerA asupra controlerului Xbox One este o alegere atractivă pentru jucătorii care au grijă de buget, care găsește toate elementele de bază.

Telecomanda media Talon PDP Xbox (20 USD la Amazon)

Telecomanda media Talon PDP Xbox este excelentă pentru a viziona emisiuni pe consolă.

Stand vertical Xbox One S (10 USD la Amazon)

Stați-vă consola în poziție verticală cu acest accesoriu.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here