LastPass vă va monitoriza acum conturile pentru încălcări și parole cu risc și vă va avertiza atunci când trebuie să le schimbați.

Sursa: LastPass

Ce trebuie sa stii

  • LastPass a câștigat astăzi un nou tablou de bord de securitate și monitorizare dark web.
  • Utilizatorilor li se va spune dacă au parole care sunt în pericol și când este disponibilă autentificarea cu doi factori.
  • Ei vor fi notificați dacă vreunul dintre conturile lor este compromis și partajat și online.

LastPass, deținut acum de LogMeIn, a adăugat câteva funcții noi care nu vor facilita verificarea parolelor care au nevoie de atenție, dar vor mod proactiv utilizatorii dacă un cont a fost compromis. Noul tablou de bord de securitate și funcții de monitorizare dark web sunt active chiar acum.

Începând cu noul tablou de bord de securitate, LastPas pune totul într-o singură vizualizare pentru a face mai ușor ca niciodată să se asigure că oamenii au o idee exactă despre conturile care se îngrijesc de parole slabe. De asemenea, li se va arăta ce conturi au disponibilă autentificare cu doi factori. Utilizarea autentificării cu doi factori este vitală pe toate site-urile și serviciile care o susțin și ar trebui să fie folosită oriunde este posibil.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Toate aceste informații vor fi distilate într-un singur scor de securitate pentru o citire și o înțelegere a mai ușoară – cu câte scorul este mai mare, cu atât ești mai sigur.

Scorul dvs. de securitate este calculat automat prin evaluarea tuturor parolelor site-ului stocate în seif. Dacă există parole care sunt considerate nesigure (de ex.e., slab, refolosit, vechi sau lipsă), vi se recomandă să schimbați parola site-ului pentru a menține o bună igienă a parolei. Pe măsură ce sunt adăugate și evaluate mai multe parole ale site-ului, scorul dvs. de securitate se actualizează și vă arată cum parolele dvs. se potrivesc cu cele mai bune practici de securitate și vă solicită să faceți toate actualizările necesare.

Noul tablou de bord de securitate este acum disponibil pentru a utiliza LastPass.

Adăugarea unei noi funcții de monitorizare dark web, disponibilă pentru a vă cumpăra LastPass Premium, Families și Business, este o schimbare mare și binevenită. LastPass va ține acum evidența tuturor conturilor utilizatorilor și le va notifica dacă apare unul într-o încălcare a datelor.

Funcția de monitorizare a web-ului întunecat evaluează toate adresele de e-mail stocate pentru articolele din seif și vă avertizează imediat – prin notificare prin e-mail și în cadrul Tabloului de bord de securitate – dacă vreuna dintre adresele dvs. de e-mail a fost găsită în baza de date a acreditărilor încălcate. Dacă aveți adresa de e-mail compromis, sunteți ghidat pașii pentru a vă schimba parola pentru site-ul asociat cu încălcarea. De asemenea, puteți gestiona adresele de e-mail pentru a vă exclude monitorizarea

Ambele funcții nu sunt disponibile acum, utilizatorii pot consulta și site-ul LastPass pentru toate detaliile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here