Săptămâna trecută în știrile esporturilor: Facebook pur și simplu nu va lăsa în pace

Săptămâna trecută am văzut încă mai multe drepturi exclusive de transmisie semnate de Facebook, Optic descalificată de la un turneu PUBG pentru înșelăciune și multe altele . Hai să-i dam jos!

H1Z1 în coada duo cu Facebook

Daybreak a anunțat că Pro League va începe pe 21 aprilie, transmisă în direct ... Facebook. Echipele participante includ Cloud9, Counter Logic Gaming, Team Solo Mid, Vitality și Echofox. Cât de mult succes va fi platforma Facebook pentru a atrage jucătorilor să servească precum Mixer și Twitch va fi interesant de văzut în prima zi. ESL a aflat pe calea grea colaborând cu Facebook pentru turneele CS:GO și DOTA2, eliminând fluxurile neoficiale de pe Twitch. Răspunsul din partea comunității a fost unul neplăcut.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sperăm că Facebook rezolvă lucrurile, dar în cele din următoarele evenimente precum turneele esport ar trebui să fie găzduite cu adevărat pe platformă dedicate care au fost încercate și testate și au creat deja o comunitate de jocuri. Mai multe detalii despre viitoarea H1Z1 Pro League pot fi găsite pe site-ul oficial.

Trișare în PUBG

Optic Gaming a fost descalificat în timpul unei runde la turneul IEM PUBG din cauza unuia dintre jucătorii echipei care a folosit un exploit care i-a permis să vadă pentru scurt timp printr-un perete. Acest lucru a fost preluat în flux, în timp ce turnatorii îi vedeau punctul de vedere, ceea ce a dus la alții jucători profesioniști care au numit exploatarea pe rețelele sociale. Jucătorul în cauză este Bahawaka, care a reușit să piardă la Optic Gaming toate punctele câștigate în runda a opta.

Bahawaha a costat Optic Gaming 12.000 de dolari, făcând echipa să scadă de pe poziția a doua la a cincea.

Optic Gaming dă o lovitură de ciocan competiției Halo

În ceea ce a fost o săptămână destul de mare pentru că Optic Gaming a ajuns în prima pagină a titlurilor, organizația anunțat că renunță echipa Halo imediat înaintea ceea ce te-ai așteptat să fi fost un curs puternic la Campionatul Mondial Halo din acest an.

Echipa a fost una dintre cele mai puternice adunate vreodată în Halo esports. Zidul Verde nu numai că a terminat pe locul al doilea în recentul eveniment de la Orlando, dar patruzeci este campionul mondial în vigoare. Optic are o mulțime de urmăritori ca marca și este sigur că va fi o mare pierdere acum pentru scena Halo. Să sperăm că jucătorii vor găsi o altă organizație înainte de calificările NA, deoarece ar fi o crimă să ratezi tot acel talent.

Mai multe: OpTic Gaming părăsește scena competitivă Halo

Femeile în sporturi

Dacă nu sunteți familiarizat cu numele Soe Gschwind-Penski, ea este o prezentatoare proeminentă a Overwatch cunoscută de comunitate sub numele de „Soembie”. Ca chip feminin la turneele Overwatch, ai crede că Gschwind-Penski va fi salutată ca un model de urmat pentru alte femei care doresc să intre în sporturi și industria jocurilor de noroc în ansamblu, dar, din păcate, a fost atacată de radicali pentru pur și simplu mulțumind bărbaților de Ziua Femeii.

Am primit amenințări cu moartea și sute de mesaje de ură în ultimele 20 de minute pentru că le-am mulțumit bărbaților că m-au tratat ca pe egalul lor, într-o zi în care se vorbește despre lupta femeilor pentru egalitate. Ură, pentru că sunt recunoscător pentru bărbații din viața noastră care luptă alături de noi pentru drepturile noastre...

– Soe Gschwind (@Soembie) 8 martie 2018

Problema la îndemână este cum să-i spui unei femei că nu aceasta femeie corectă trece pur și simplu sub radar. Acesta este genul de lucruri despre care am vorbit înainte, care țin femeile înapoi. Așa este modul în care activiști radicali nu pot cunoaște pe cineva din grupul pe care pretind că țările gândește în afara cutiei. Gschwind-Penski nu propriul minimaliza neapărat sex și nici nu încercați să deturneze ziua pentru bărbați. A fost o simplă sărbătoare a ambelor sexe.

A nu fi de acord cu ea este absolut în regulă, dar trimiterea amenințărilor cu moartea duce lucrurile prea departe și ar putea împiedica alte femei să țintească pentru o poziție similară dacă împărtășesc aceeași părere. Nu e bine.

Evenimente live viitoare

  • League of Legends LCS - 9 martie (UE), 10 martie (UE și NA), 11 martie (NA), urmăriți pe Twitch
  • Call of Duty World League: Atlanta Open - 9 martie - 11 martie, urmăriți pe Twitch

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here