Oferte de ultimă oră Cyber ​​​​Monday: Iată toate cele mai bune oferte Cyber ​​​​Monday care se vor încheia în curând

Cyber ​​​​ ​​​Monday se apropie de încet, dar sigur, și mai sunt doar câteva ore dacă puteți profita de aceste prețuri absurde de mici la electronice, electrocasnice, televizoare inteligente, tablete și multe altele. Poate că sunteți în căutarea unui Plex Pass pe viață pentru 70 USD, sau a unui Fire TV Stick Lite pentru 18 USD, a unui nou Instant Pot Air Fryer pentru 70 USD sau a unui pachet Nintendo Switch pentru 300 USD. Indiferent de ceea ce intenționați să luați, timpul este esențial!

Cele mai bune vânzări Cyber ​​​​Monday disponibile acum

 • Servicii de streaming
 • Oferte Smart TV
 • Oferte pentru casă inteligentă
 • Oferte audio
 • Oferte pentru laptop și PC
 • Oferte de birou
 • Oferte telefonice
 • Oferte pentru tablete
 • Oferte de jocuri
 • Oferte pentru casă și bucătărie
 • Ofertă de sănătate și fitness
 • Oferte VPN
 • Mai multe oferte

Am văzut ofertele vândute toată ziua, așa că nu presupuneți că vor exista până la sfârșitul nopții pentru fiecare ofertă de mai jos, deoarece nu se pot epuiza mai devreme decât se aștepta.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ofertele de ultimă oră pentru Cyber ​​​​Monday încă sunt disponibile

Deși Black Friday s-a încheiat, multe dintre cele mai bune oferte ale sale sunt încă disponibile, iar alte oferte sunt acum disponibile doar până la sfârșitul nopții pentru Cyber ​​​​Monday. Am adunat câteva dintre ofertele noastre preferate în diferite categorii pentru a vă asigura că nu ratați niciunul dintre aceste prețuri mici.

Cele mai bune oferte de servicii de streaming Cyber ​​​​Monday

Sling TV | Cumpărați o lună, primiți una gratuit la Sling

Sling costă în mod normal 30 USD pe lună, indiferent dacă alegeți Sling Orange sau Sling Blue, dar această ofertă vă oferă două luni pentru acel preț. Ca alternativă, obțineți un dispozitiv de streaming AirTV Mini gratuit când vă înregistrați. Pachetele Sling vă oferă acces la aproximativ 50 de canale, inclusiv opțiuni populare precum TBS, ESPN, TNT și alte canale pe care aveți grijă să nu vă fi văzut de când ați anulat cablul.

Vezi la Sling

Amazon Kindle Unlimited | Până la 40% reducere la Amazon

Acum este șansa să te înregistrezi la Kindle Unlimited și să obții acces la biblioteca digitală masivă pentru doar 5 USD.99 lunar. This ofertă pe timp vă poate economisi cu până la 40% reducere a calității membrului atunci când se vor onona un plan Kindle Unlimited pe termen lung.

Până la 40% reducere la Amazon

Abonament Amazon Kindle nelimitat de 2 luni | 0 USD.99 pe Amazon

A avea un abonament Kindle Unlimited este ca și cum ai primul card de bibliotecă la o bibliotecă digitală pe care o să poată vizita oricând dorești! În acest moment, Amazon oferă nu utilizatorilor două luni de acces pentru doar 99 de centi pentru un timp limitat, economisind aproape 20 USD din ceea ce ați plăti altfel.

1 dolar pe Amazon

Amazon Music Unlimited | 3 luni gratuit pe Amazon

Amazon Music Unlimited este un serviciu de streaming care este accesibil pe o mulțime de dispozitive și 60 de milioane de melodii pentru a putea reda cererea sau a putea descărca dispozitivul. De asemenea, este complet fără reclame. This ofertă vă oferă trei luni de acces gratuit la streaming pentru cei care nu sunt la serviciu. Se va reînnoi la 9 USD.99 pe lună (sau 7 USD.99 cu Prime) pentru un cont individual sau 14 USD.99 pentru un plan de familie.

3 luni gratuit pe Amazon

Amazon Music HD | 3 luni gratuit pe Amazon

oferă 3 gratuit sau probă de luni a Amazon Music HD, economisind 45 USD. Oferă muzică de calitate premium, cu peste 50 de milioane de melodii în HD și milioane de melodii în Ultra HD. Doar abonați noi.

3 luni gratuit pe Amazon

Inapoi sus

Cele mai bune oferte Cyber ​​​​Monday Smart TV

Televizor inteligent 4K Samsung de 70 de inchi Clasa 6 Seria | 529 USD.99 la Best Buy

This ofertă TV 4K a fost una dintre cele mai așteptate oferte pentru acest sezon de sărbători și a fost de fapt coperta viitoare reclame de Vinerea Neagră a companiei. Am văzut această ofertă disponibilă pentru câteva zile în timpul Prime Day, dar a revenit în timpul acestui reducere Cyber ​​​​ ​​Monday.

529 USD.99 la Best Buy

Televizor inteligent Samsung 4K Crystal UHD seria TU-8000 de 75 inchi | 897 USD.99 pe Amazon

Lansat în februarie 2020, acest televizor a scăzut doar de două ori de atunci. Ultima dată a fost în iunie. Prețul de azi se potrivește cu cel mic, cu o reducere de 300 USD. Are o rezoluție 4K, suport HDR, asistenți vocali încorporați de la Alexa și Bixby și o platformă inteligentă.

897 USD.99 pe Amazon

Televizor LG 75 inchi LED 4K UHD Smart webOS (seria UN6970) | 649 USD.99 la Best Buy

Best Buy oferă o reducere de 200 USD la prețul televizorului Smart TV LED 4K UHD de 75 de inchi de la LG, reducând prețul la doar 650 USD. Acest televizor este disponibil numai la Best Buy, ceea ce înseamnă că nu veți găsi o ofertă mai bună în altă parte pentru acest model.

649 USD.99 la Best Buy

Insignia Smart TV LED 4K de 70 de inchi - Fire TV Edition | 479 USD.99 la Best Buy

Cel mai mare televizor inteligent Fire TV Edition de la Insignia este acum disponibil pentru 480 USD la Best Buy, economisind 170 USD din costul obișnuit. Acesta este un model 2020 care are trei intrări HDMI, un port USB, toate funcționalitățile inteligente pe care vă așteptați la un dispozitiv Fire TV și multe altele.

479 USD.99 la Best Buy

Amazon Fire TV Stick Lite | 17 USD.99 pe Amazon

Fire TV Stick Line este un dispozitiv de streaming fantastic, perfect pentru orice televizor și orice cameră. Aceasta este cea mai bună reducere pe care am văzut-o până acum pe dispozitivul de streaming 2020.

17 USD.99 pe Amazon

Amazon Fire TV 4K | 29 USD.99 pe Amazon

Acest Amazon Fire TV Stick 4K poate face tot ce poate face Amazon Fire Stick standard, dar în 4K UHD. Dacă nu există niciun plan de a deține un televizor 4K în curând, merită să faceți upgrade la acest model actualizat.

29 USD.99 pe Amazon

Hisense 85-inch LED 4K UHD Smart Android TV | 999 USD.99 la Best Buy

Best Buy are o ofertă exclusivă la acest televizor Hisense H6510G, seria 4K UHD Smart Android, de 85 de inchi, pentru Cyber ​​​​Monday. În acest moment, puteți economisi 700 USD din prețul obișnuit, deși oferta este numai bună până la sfârșitul zilei.

999 USD.99 la Best Buy

Televizor LG Smart LED HDR 4K UHD de 50 de inchi (50UN7300) | 349 USD.99 la Target

Acest Smart TV 4K de 50 de inchi de la LG este în prezentarea vânzării pentru 349 USD.99 la Target, economisind 50 USD din prețul obișnuit. Nu uitați să utilizați un RedCard pentru a economisi 17 USD în plus.50 la cele mai bune.

349 USD.99 la Target

Roku Streaming Stick+ | 29 USD pe Amazon

Obține acces la platforma de streaming Roku, care include toate aplicațiile majore precum Netflix și Hulu plus mii de emisiuni și filme. Redați în flux în 4K cu suport pentru conținut HDR și transformați-vă dispozitivul mobil într-o telecomandă. Stick+ are o reducere de 40% și la unul dintre cele mai bune prețuri de până acum.

29 USD pe Amazon

Anker Nebula Capsule Projector | 249 USD.99 pe Amazon

Vrei o seară de film sub stele sau un mod de a viziona fără televizor? Cu Capsula Nebula, tot ce ai nevoie este un perete sau un tavan. Difuzoarele încorporate și sistemul de operare Android fac streamingul ușor. Aceasta este o reducere de 100 USD.

249 USD.99 pe Amazon

Televizor Smart webOS LG 65-inch NanoCell seria 90 LED 4K UHD | 996 USD.99 la B&H

B&H are acest televizor inteligent 4K NanoCell 90 Series de 65 de inchi de la LG cu o reducere de 500 USD astăzi. Dispune de platforma webOS, împreună cu Dolby Vision IQ, audio Dolby Atmos și modul FilmMaker pentru o experiență mai cinematografică.

996 USD.99 la B&H

Televizor Android OLED 4K din seria A9G MASTER Sony de 55 inchi | 1.899 USD.99 la Best Buy

Economisiti 600 USD la televizorul Smart Android OLED 4K din seria A9G Master de 55 de inchi de la Sony azi la Best Buy. De asemenea, puteți economisi 100 USD pe o montură odată cu aplicarea zonei trebuie să faceți clic pe butonul „Ofertă fierbinte” de sub prețul articolului pe pagina produsului.

1.899 USD.99 la Best Buy

Amazon Fire TV Recast 500 GB | 129 USD.99 pe Amazon

V-ați dorit vreodată să vă uitați la televizor în direct utilizând Fire TV Stick sau Echo Show 5? Cu Fire TV Recast, veți putea să vizionați și să vă înregistrați TV în direct pe acele dispozitive sau pe un dispozitiv mobil compatibil. Oferta de astăzi economisește 100 USD din prețul obișnuit.

129 USD.99 pe Amazon

TCL 40-inch S325 1080p 2019 Roku TV | 179 USD.99 pe Amazon

Roku TV este una dintre cele mai bune platforme inteligente disponibile și este o persoană care să vă poată baza pentru a fi mereu mai la curent cu cel mai recent conținut de streaming și cele mai noi aplicații. În plus, TCL face niște seturi decente cu LED iluminat direct, multe porturi HDMI și rezoluții de 1080p. Sunt compatibile cu Amazon Alexa și Google Assistant pentru control vocal.

179 USD.99 pe Amazon

Televizor Smart OLED 4K LG CX de 77 inchi | 3.496 USD.99 pe Amazon

Dacă aveți un televizor OLED mare și frumos, nu puteți greși cu acest model de 77 de inchi de la LG. Are procesorul AI a9 Gen3 4K, platformă inteligentă webOS, suport pentru Dolby Vision, HDR10 și HLG, Google Assistant și Alexa încorporate, patru porturi HDMI și multe altele, pe deasupra acestui panou superb. Acest televizor se vinde cu aproximativ 5.000 de dolari în zilele noastre când nu este la vânzare.

3.496 USD.99 pe Amazon

Proiecție portabilă Xgimi Mogo Pro | 439 USD pe Amazon

Xgimi Mogo Pro afișează video la 1080p complet și are 300 ANSI Lumeni pentru luminozitate. Are două difuzoare Harman Kardon. Conectați-vă prin Bluetooth sau utilizați Android TV pentru a descărca aplicații. Căutați conținut cu Asistentul Google. This ofertă este acum sau ofertă exclusivă Prime, așa că poate fi necesar să înceapă o încercare gratuită de 30 de zile a Amazon Prime dacă puteți obține acest preț.

439 USD pe Amazon

Televizor Samsung Q900 Smart QLED 8K UHD de 98 inchi | 49.997 USD.99 la B&H

Da, ai citit corect pretul. Deși acest televizor de 98 de inchi este încă scump, este de fapt de preț la 50.000 USD, așa că economiți atât cât cheltuiți. Ce vă aduce acea sumă de bani? Un panou uriaș 8K UHD 7680 x 4320 QLED pentru tot acel conținut 8K care există cu siguranță (sau conținut 4K AI-upscaled). De asemenea, acceptă HDR10, HDR10+ și HLG și oferă Motion Rate 240.

49.997 USD.99 la B&H

Inapoi sus

Cele mai bune vânzări Cyber ​​​​Monday Smart Home

Vanzare aspirator robot inteligent Roborock | Până la 40% reducere la Amazon

Câteva dintre aspiratoarele robot inteligente de la Roborock sunt din nou la vânzare, cu prețuri reduse cu până la 35% la Amazon pentru doar o zi. Prețurile încep de la doar 189 USD, iar popularul Roborock S6 Pure a ajuns la un nou minim record, la 240 USD.

Până la 40% reducere la Amazon

August Smart Lock Pro (a treia generație) + Connect Hub | 115 USD.99 pe Amazon

Amazon oferă pachetul August Smart Lock Pro cu Connect Hub la o reducere de 50% din prețul obișnuit până la epuizarea stocurilor! This ofertă exclusivă Cyber ​​​​Monday aduce acest pachet din două piese la cel mai mic preț din istorie.

115 USD.99 pe Amazon

Ring Video Doorbell | 69 USD.99 pe Amazon

Noua generație a două Ring Video Doorbell primește aproape toate noile funcții ale Ring Video Doorbell 3, toate fără a crește prețul. Este o modalitate de grozavă de a îmbunătăți confidențialitatea și securitatea casei dvs. fără a pierde banca.

69 USD.99 pe Amazon

Amazon Echo Dot (a treia generație) | 18 USD.99 pe Amazon

Alexa este încorporat acest difuzor inteligent Echo Dot de a treia generație, oferindu-vă posibilitatea de a cere știri, dispozitive inteligente compatibile cu control vocal și de a transmite muzică de la diverse servicii precum Amazon Music și Apple Music. Are o reducere de peste 50% acum.

18 USD.99 pe Amazon

Amazon Echo Dot (a patra generație) | 28 USD.99 pe Amazon

Amazon a anunțat recent noul difuzor inteligent Echo Dot (a patra generație) și primește prima reducere directă pentru Black Friday. Obține unul pentru doar 29 USD acum, o economie de 42%.

28 USD.99 pe Amazon

Google Nest Smart Thermostat E și senzor inteligent de temperatură Google Nest | 149 USD la Lowe's

Ridicați Google Nest Smart Thermostat și împreună cu Google Nest Thermostat Smart Sensor la o reducere de 50 USD astăzi la Lowe's! Această combinație vă permite să verificați temperatura într-o anumită cameră a casei dvs. utilizat o aplicație de pe telefon, precum și temperatura generală din casa dvs.

149 USD la Lowe's

Ecobee SmartThermostat | 199 USD pe Amazon

vă folosiți senzorul inteligent pentru a ajuta să găsiți temperatura perfectă pentru încăperile importante din casa dvs. Termostatul are Wi-Fi dub-band, recunoaștere vocală în câmp îndepărtat, un afișaj tactil și capacitatea de a lucra cu toate casele inteligente. Aceasta este o economie de 50 USD.

199 USD pe Amazon

Kit de pornire Ring Alarm cu Echo Dot gratuit | 119 USD.99 pe Amazon

Cumpărați setul de pornire Ring Alarm la prețul obișnuit de 80 USD prin Amazon și veți obține un difuzor inteligent Echo Dot gratuit la achiziție. Acest lucru vă permite să utilizați Alexa pentru a controla vocal dacă alarma dvs. este armată sau dezarmată.

119 USD.99 pe Amazon

Sistem Wi-Fi Eero 6 Mesh + Echo Dot (a treia generație) și becuri Philips Hue | 256 USD.98 pe Amazon

Amazon oferă un difuzor inteligent Echo Dot gratuit și două becuri inteligente Philips Hue cu sistemul Wi-Fi eero 6 Mesh în prezent, puteți lua gratuit un Fire TV Cube cu eero 6 Pro.

256 USD.98 pe Amazon

Camere de securitate inteligente Wyze | Până la 23% reducere la Amazon

Camerele de interior Wyze înregistrează videoclipuri la 1080p HD și oferă vedere pe timp de noapte, sunet bidirecțional, suport Alexa și multe altele. Ce este și mai bun este că aceste camere nu necesită un abonament lunar pentru a profita la maximum de ele.

Până la 23% reducere la Amazon

Portal de dispozitive Facebook | de la 65 USD pe Facebook

Portal by Facebook vă permite să vă conectați și să conversați video cu prietenii și membrii familiilor în timp ce sunteți plecați unul de celălalt. Aceasta reducere de Vinerea Neagră oferă o reducere de până la 65 USD la anumite modele, inclusiv Portal Mini, Portal TV, Portal și Portal+.

de la 64 USD.99 pe Facebook

Deschizător de uși de garaj inteligent Chamberlain myQ | 24 USD.99 pe Amazon

Controlați acest dispozitiv inteligent de deschidere a ușii de garaj utilizate o aplicație de telefon. Acum permite livrarea gratuită în garaj a comenzilor Prime cu Key by Amazon în anumite zone și veți obține chiar și un credit Amazon de 30 USD atunci când plasați prima comandă pentru livrarea în garaj și utilizarea codului CHEIE 30!

24 USD.99 pe Amazon

Eufy RoboVac 11S | 149 USD.99 pe Amazon

11S este unul dintre cele mai accesibile modele ale lui Eufy, dar nu-i lipsesc caracteristicile cu putere de aspirație de 1300 Pa, 100 de minute de viață a bateriei și comenzi simple prin telecomanda inclusă.

149 USD.99 pe Amazon

Amazon Echo Show 5 | 44 USD.99 pe Amazon

Aceasta 5.Ecranul inteligent de 5 inchi vă permite să verificați vremea, să vizionați trailere de filme, să ascultați muzică și să controlați dispozitivul inteligent de acasă cu Alexa. Are o reducere de 50% la 45 USD chiar acum, cel mai bun preț de până acum.

44 USD.99 pe Amazon

Google Nest Hub | 49 USD.99 la Best Buy

Cumpărați ecranul inteligent Nest Hub de 7 inchi cu Asistent Google la o reducere de 40 USD prin Best Buy pentru Black Friday. Acest dispozitiv vă permite să vizionați YouTube, să transmiteți muzică în flux, să verificați vremea și știrile, să controlați dispozitivele inteligente compatibile și multe altele.

49 USD.99 la Best Buy

Google Nest Hub Max | 179 USD.99 la Best Buy

Această versiune mai mare a ecranului inteligent Nest Hub. Are un afișaj de 10 inchi și un sistem de difuzoare stereo încorporat cu un subwoofer de 30 W. Oferta de Black Friday de astăzi vă economisește 50 USD din costul obișnuit.

179 USD.99 la Best Buy

Amazon Echo (a patra generație) | 69 USD.99 pe Amazon

Noul difuzor inteligent Echo (a patra generație) primește și prima reducere pentru Black Friday. cu economie de 30% la unul și puteți reduce la cel mai bun preț de până acum.

69 USD.99 pe Amazon

Lenovo Smart Clock Essential | 24 USD.99 la Best Buy

Obțineți un aspect simplu de ceas cu alarmă de la afișajul LED, care oferă și alte informații de bază, cum ar fi vremea și data. Alături de informații esențiale ale ceasului, există și o creștere a unui difuzor inteligent cu Asistentul Google. Lumina de noapte utilă încorporată este o caracteristică plăcută pentru aventurile în mijlocul nopții pe hol. Este reducere de 25 USD.

24 USD.99 la Best Buy

iRobot Roomba i7+ | 599 USD pe Amazon

Roomba i7 se poate goli singur timp până la 60 de zile la un moment dat și vă permiteți să programați sau să începeți manual curățările + utilizarea aplicației pe telefon. Acest model este grozav și casele cu animale de companie, deoarece este capabil să capteze 99% dintre alergenii pentru pisici și câini. Chiar acum puteți economisi 400 USD din prețul obișnuit.

599 USD pe Amazon

Router Nest Wi-Fi Mesh (pachet de 2) | 219 USD pe Amazon

Cucerește zonele moarte Wi-Fi din casa ta cu pachetul de 2 router Nest Wi-Fi. Acest set acoperă până la 3800 de metri pătrați, iar oferta de vineri neagră de astăzi vă economisește 80 USD din costul obișnuit.

219 USD pe Amazon

Blink Camere de securitate în aer liber | De la 65 USD la Amazon

Construite pentru exterior, noi camere Blink sunt complet wireless, cu o baterie care poate dura până la doi ani. Au, de asemenea, rezistență la intemperii IP67 pentru a supraviețui elementelor. Alte caracteristici includ detectarea mișcării, sunet bidirecțional și alerte telefonice.

De la 65 USD la Amazon

Cameră de securitate pentru interior Nest Cam | 99 USD.99 la B&H

Această cameră de securitate interioară are acum o reducere de 30 USD la B&H. Este ușor de configurat, vă permite să transmiteți videoclipuri HD pe dispozitivul dvs. iOS sau Android, astfel încât să puteți verifica acasă oriunde ați merge și sunt chiar și viziune pe timp de noapte.

99 USD.99 la B&H

Inapoi sus

Cele mai bune oferte audio Cyber ​​​​Monday

Sonos One & One SL | 129 USD pe Amazon

Aceasta este cea mai bună reducere pe care am văzut-o până acum la difuzoarele Sonos One în această toamnă, cu o reducere de 50 USD la Amazon. Acum este momentul perfect pentru a adăuga câteva câteva în casa dvs.

129 USD pe Amazon

TCL Alto 8+ 2.Bară de sunet cu 1 canal - Fire TV Edition | 99 USD.99 pe Amazon

Bara de sunet Alto 8+ de 38 de inchi de la TCL nu numai că acceptă streaming 4K, dar o permite cu ajutorul Fire TV Stick 4K încorporat. Asta înseamnă că poți folosi această bară de sunet inteligentă la fel ca un Amazon Fire TV Stick, iar astăzi are o reducere de 100 USD.

99 USD.99 pe Amazon

Căști Aukey EP-T25 True Wireless | 15 USD.49 pe Amazon

Căștile Aukey EP-T25 True Wireless sunt unele dintre cele mai bune căști adevărate wireless pe care le poți găsi pentru 30 USD în orice zi, deși Black Friday le-a redus prețul cu aproape 50%! În timp ce așteptăm Cyber ​​​​Monday, această ofertă se transformă într-o ofertă Prime Exclusive. Înscrieți-vă pentru o încercare gratuită de 30 de zile pentru a obține aceste căști cu o reducere de 15 USD.

15 USD.49 pe Amazon

AirPods Pro | 199 USD.99 la B&H

Luați Apple AirPods Pro cu o reducere de 50 USD astăzi la B&H. Nu se poate spune cât va dura această reducere, așa că ar trebui să cumpărați acum dacă sunteți interesat! B&H include livrarea rapidă gratuită odată cu ocazia.

199 USD.99 la B&H

Căști EarFun Air | 42 USD.49 pe Amazon

Căștile wireless EarFun Air au primit recent premiul CES 2020 pentru inovație și premiul iF Design. Acum puteți auzi cum sună pentru tine cu o reducere de aproape 20 USD. Folosește doar codul EFAIRDEAL la casă pentru a salva.

38 USD.99 pe Amazon

Căști Bluetooth fără fir Sony WH-1000XM4 | 278 USD pe Amazon

Noile căști XM4 de la Sony tocmai au apărut în august! Acestea sunt cu adevărat cele mai bune căști Sony cu anulare a zgomotului de până acum, iar acum sunt la vânzarea cel mai mic preț pe care l-am văzut vreodată.

278 USD pe Amazon

Roku Streambar | 99 USD.99 pe Amazon

Roku Streambar este o bară de sunet și un player media de streaming pentru televizorul dvs., totul într-unul singur! Astăzi este redus cu 30 USD, marcând cel mai mic preț al lansării la sfârșitul lunii a acestui an.

99 USD.99 pe Amazon

Sonos Move | 299 USD la B&H

Sonos Move este un difuzor inteligent alimentat cu baterie, care durează până la 11 ore și se reîncarcă prin USB-C sau cu baza inclusă. Controlează-l cu aplicația Sonos, Bluetooth, AirPlay 2 sau vocea ta cu Alexa. Are un rating IP56 pentru rezistența la intemperii și vine în alb sau negru la o reducere de 100 USD. B&H include transport rapid gratuit, deși difuzorul este așteptat în prezent.

299 USD la B&H

AirPods cu carcasă de încărcare | 109 USD.99 pe Amazon

This ofertă de la Amazon vă economisește 50 USD pe AirPod-urile Apple entry-level la un nou preț scăzut. Nu primește carcasa de încărcare fără fir, dar acesta este cel mai accesibil mod de a obține AirPod-uri nu chiar acum.

109 USD.99 pe Amazon

Apple iPod Touch (a șasea generație) | 139 USD.99 la Woot

Woot oferă o reducere de 30% la a șasea generație Apple iPod Touch într-o varietate de culori! Veți economisi 60 USD instantaneu și puteți alege între albastru, roz, roșu, gri spațial, argintiu și auriu până la epuizarea stocurilor.

139 USD.99 la Woot

Samsung Galaxy Buds Live | 129 USD.99 pe Amazon

Galaxy Buds Live oferă sunet fantastic și anulare activă a zgomotului-un design elegant, într-o formă de fasole. Sunt construite pentru a rezista, cu 8 ore de viață a bateriei interne și până la 29 de ore folosite carcasa de încărcare. Astăzi, sunt disponibile pentru o reducere de 40 USD.

129 USD.99 pe Amazon

Bose QuietComfort 35 II | 199 USD pe Amazon

Bose QC 35 II nu mai sunt cele mai noi căști din gama Bose, dar continuă să fie o recomandare ușoară – mai ales atunci când sunt la reducere. QC 35 II încă reușește să ofere o reducere excelentă a zgomotului, o calitate audio excelentă și o durată de viață fiabilă a bateriei.

199 USD pe Amazon

Sonos Beam | 299 USD.99 la Best Buy

Populara bară de sunet Sonos Beam are o reducere de 100 USD la Best Buy pentru o perioadă limitată. Având în vedere câte de rare sunt ofertele Sonos, merită să o faci

299 USD.99 la Best Buy

Sony WH-1000XM3 | 224 USD.99 pe Amazon

Acestea căști ANC sunt super populare și nu scad des prețul. This ofertă pe timp limitat de la Woot le oferă în stare nouă și preia peste 100 USD din prețul lor de vânzare anterior. Recumpărați că acestea sunt versiunea internațională, deși din punct de vedere funcțional sunt exact aceleași cu U.S. versiunea.

224 USD.99 pe Amazon

Samsung 2.Bară de sunet HW-T510 1 canal 290 W cu subwoofer fără fir | 129 USD.99 la Best Buy

Îmbunătățiți sunetul sistemului dvs. de divertisment acasă cu această reducere de 50% la 2.Sistem cu 1 canal de la Samsung. Îmbunătățiți-vă experiența de vizionare a filmelor, simțiți zgomotul basului profund al sub-wooferului wireless și transmiteți muzică de pe telefon prin Bluetooth.

129 USD.99 la Best Buy

Bose SoundSport | 89 USD pe Amazon

Veți obține sunet de calitate Bose cu o asociere ușoară prin Bluetooth și NFC. Sfaturile Stay Hear+ oferă o potrivire confortabilă chiar și în timpul antrenamentului. Căștile SoundSport sunt rezistente la transpirație și la intemperii și până la șase ore de viață a bateriei pentru încărcare. Acesta este cel mai bun preț la o dată la o reducere de 40 USD.

89 USD pe Amazon

Beats Solo3 | 119 USD pe Amazon

Căști wireless Solo3 de la Beats au cip W1 Apple și conectivitate Bluetooth de clasă 1. Acestea durează până la 40 de ore cu o singură încărcare, iar încărcarea rapidă se transformă cinci minute în trei ore de redare. De asemenea, se pliază pentru călătorii. oferă oferte pentru alte variante de culoare și pe Amazon.

119 USD pe Amazon

Anker Soundcore Life Q20 | 44 USD.99 pe Amazon

Acestea sunt căști hibride Bluetooth, care reduce zgomotul cu până la 90% ambiental datorită celor patru microfoane active cu anulare a zgomotului. Au un bas 100% mai puternic utilizat tehnologia Anker BassUp și timp de redare de 40 de ore la o singură încărcare, ceea ce este impresionant. Economiți 25% cu cuponul de pe pagină.

44 USD.99 pe Amazon

Căști wireless on-ear JLab Audio Studio ANC | 39 USD.98 la Walmart

Economisiți 20 USD la aceste căști active cu anulare a zgomotului deschis cu ora 19:00 ET pe 4 noiembrie. Acestea rezistă timp de 34 de ore sau audio Bluetooth sau 28 de ore cu ANC activat și sunt dotate cu piele artificială ultra moale și perne pentru urechi din spumă, nici pentru un confort sporit în timpul sesiunilor lungi de ascultare. Comenzile la îndemână de pe căștile pentru urechi facilitează controlul sunetului, preluarea unui apel sau apelarea asistentului vocal al telefonului dvs.

39 USD.98 la Walmart

Sonos Playbase | 548 USD pe Amazon

Playbase este un difuzor all-in-one și un suport TV la îndemână într-un singur produs, ceea ce se asigură o soluție de home theater compactă excelentă. Acesta este unul dintre cele mai bune prețuri pe care le-am văzut recent pentru el și la aproximativ 150 USD din prețul complet.

548 USD pe Amazon

Beats Powerbeats Pro | 159 USD.99 la Best Buy

Construit pentru sport, Powerbeats Pro sunt aceleași inteligențe Apple ca și AirPods, dar într-un design care acordă prioritate confortului și stabilității. Acestea căști durează până la 9 ore cu 24 de ore de la carcasa de încărcare. De asemenea, sunt rezistente la transpirație și la apă. Profitul maxim de această reducere de 90 USD cât poate fi.

159 USD.99 la Best Buy

Sonos Five | 399 USD.99 la Best Buy

Sonos Five este actualizat din 2020 a deja grozavului Play:5 care a debutat în 2015 și păstrează aceeași calitate excelentă a sunetului în timp ce actualizează elementele interne pentru a se asigura că primește actualizări pentru anii următori. Acesta este cel mai bun preț văzut de la lansare.

399 USD.99 la Best Buy

Ochelari de soare audio Bose Frames | de la 149 USD.99 la Target

Atât stilurile Alto, cât și Rondo ale ochelarilor de soare audio Bose Frames beneficiază acum de reduceri până la 25% la Target, în limita stocului disponibil. Acești ochelari de soare vă permit să ascultați muzică și chiar să preluați apeluri fără fir odată ce sunt asociate cu telefonul prin Bluetooth.

de la 149 USD.99 la Target

Difuzoare și căști Bluetooth OontZ Angle 3 | De la 18 USD la Amazon

Câteva modele de difuzoare Bluetooth OontZ Angle 3 bine revizuite și căști adevărate wireless sunt acum la vânzare pentru astăzi, inclusiv difuzorul puternic Pro la cel mai bun preț de acces acum și BudZ adevărat wireless până la 22 USD.

De la 18 USD la Amazon

ELAC Debut 2.0 Boxe de raft | 199 USD.98 pe Amazon

Nu sunt doar difuzoarele pentru rafturi. Obține un difuzor central sau chiar difuzoare pe perete, toate la vânzare pentru Cyber ​​​​Monday. Acestea au 5.Woofer-uri din fibră aramidă de 25 inchi, tweetere cu dom moale de 1 inch, porturi dual-flare montate în față și un dulap înclinat intern.

199 USD.98 pe Amazon

Inapoi sus

Cele mai bune oferte de laptopuri și PC Cyber ​​​​Monday

Acer Nitro 5 | 799 USD la Walmart

Economiiți 300 USD pe laptopul de gaming Acer Nitro 5 pentru Black Friday! Acest model este echipat cu un 15.Ecran IPS Full HD de 6 inchi, procesor Intel Core i5, grafică NVIDIA RTX 2060 și 16 GB RAM, împreună cu un SSD de 256 GB și un HDD de 1 TB pentru stocare.

799 USD la Walmart

HP OMEN 15.Laptop pentru jocuri de 6 inchi | 849 USD.99 la Best Buy

HP OMEN 15.Laptopul pentru jocuri de 6 inchi este echipat cu un procesor AMD Ryzen 7, împreună cu 8 GB RAM, grafică NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti și un SSD de 512 GB. Oferta de Black Friday de astăzi vă economisește 400 USD instantaneu la Best Buy.

849 USD.99 la Best Buy

Apple MacBook Air (la sfârșitul anului 2020) | De la 899 USD la B&H

B&H este în prezent cel mai bun loc pentru a comanda noul MacBook Air la reducere. modelul cu specificații de bază are o reducere de 100 USD, iar alte configurații văd sau reducere de până la 150 USD.

De la 899 USD la B&H

Mac mini (la sfârșitul anului 2020) | 639 USD la B&H

Noul Mac mini este redus cu 60 USD la B&H pentru prima dată. Acest model dispune de cip M1 de la Apple cu 8 GB RAM, un SSD de 256 GB si multe altele. Alte configurații sunt, de asemenea, reduse. This ofertă pe timp limitat probabil nu va dura mult, așa că faceți cumpărături în curând!

639 USD la B&H

Laptop pentru jocuri Lenovo Legion 5 | 899 USD.99 la Best Buy

Luați laptopul de gaming Lenovo Legion 5 la o reducere de 200 USD prin Best Buy această Cyber ​​​​Monday. Acest laptop pentru jocuri este echipat cu un procesor Intel Core i7, 8 GB RAM, grafică NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti și un SSD de 512 GB.

899 USD.99 la Best Buy

MSI GS66 Stealth Gaming Laptop | 1.499 USD.99 la Best Buy

Acest MSI GS66 Stealth este foarte redus, dar sunt un hardware de performanță extraordinară în interior. Include un procesor Intel Core i7, 16 GB RAM, 1 TB SSD și o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2070. Cei 15.Ecranul de 6 inchi are o rezoluție FHD și o rată de reîmprospătare de 240 Hz.

1.499 USD.99 la Best Buy

MSI GE66 Raider 15.Laptop pentru jocuri de 6 inchi | 1.799 USD.99 la Best Buy

Laptopul de gaming GE66 Raider de la MSI are în prezent o reducere de 100 USD ca o ofertă timpurie de Black Friday. Echipat cu un procesor Intel Core i7, acest model are grafică RTX 2070, 16 GB RAM și un SSD de 512 GB.

1.799 USD.99 la Best Buy

Laptop Dell XPS 13 2-în-1 | 1.126 USD.99 la Dell

Puternicul laptop 2-în-1 vine cu Windows 10 Home, un procesor Intel Core i5-1135G7 de 11-a generație, 8 GB RAM și un SSD de 256 GB. Sunt un 13.Ecran InfinityEdge de 4 inchi care este activat pentru atingere și se pliază într-un format de tabletă. Reducere de 123 USD în limita stocului disponibil

1.126 USD.99 la Dell

Laptop pentru jocuri Alienware M15 R3 | 1.518 USD.99 la Dell

Economisiți aproape 350 USD la acest laptop de gaming puternic care este echipat cu un procesor Intel Core i7, grafică NVIDIA GeForce RTX 2060, un SSD de 512 GB, 16 GB RAM și tastatură mSeries 4-Zone AlienFX RGB.

1.518 USD.99 la Dell

MacBook Pro (16 inchi, sfârșitul anului 2019) | 2.099 USD pe Amazon

La sfârșitul anului 2019, Apple a mărit dimensiunea dimensiunii MacBook Pro de vârf cu până la 16 inci și a reamenajat tastatură pentru o experiență mai fiabilă. De când a ieșit de câteva luni, a avut câteva reduceri, dar această scădere a prețului de 300 USD la Amazon în gri spațial sau argintiu este una dintre cele mai bune de până acum.

2.099 USD pe Amazon

Cele mai bune oferte Cyber ​​​​Monday Office

Mobile Pixels Duex Pro 12.Monitor portabil Full HD de 5 inchi | 199 USD.99 la Woot

Lucrul din mers nu a fost niciodată de ușor ca cu Mobile Pixels Duex Pro. Acest monitor portabil poate fi atașat la laptop și este compatibil atât cu USB-C, cât și cu USB-A, ceea ce înseamnă că puteți utiliza laptopuri Windows, Mac și Chromebook. Oferta de astăzi economisește 50 USD din prețul obișnuit.

199 USD.99 la Woot

Card de memorie microSD Samsung EVO Select de 256 GB | 24 USD.99 pe Amazon

Cardul microSD EVO Select de 256 GB de la Samsung a scăzut la un nou preț scăzut de 25 USD la Amazon pentru Black Friday, iar oferta este disponibilă! Acest card de memorie se vinde cu aproximativ 10 USD mai mult în medie.

24 USD.99 pe Amazon

Încărcător Aukey Omnia Mini 20W USB-C | 10 USD.49 pe Amazon

Încărcătorul USB-C Omnia Mini 20W de la Aukey a fost cel mai comandat produs în timpul Black Friday de către cititorii noștri, iar prețul scazut este încă disponibil acum! Pur și simplu tăiați cuponul de la Amazon pentru a economisi 30% suplimentar și pentru a reduce prețul la 10 USD.49.

10 USD.49 pe Amazon

Monitor cu LED FHD FreeSync de 49 de inchi din seria CHG9 de la Samsung (C49HG90DMN) | 749 USD.99 la Best Buy

Economiiți 150 USD la monitorul Samsung CHG9 cu LED curbat FHD FreeSync la Best Buy pentru Black Friday! Acest monitor ultra-larg de 49 inchi are un ecran curbat, timp de răspuns de 1 ms, rata de reîmprospătare de 144 Hz, două intrări HDMI și Mini DisplayPort, două USB 3.0 porturi și unele unghiuri de vizualizare stelare, de asemenea.

749 USD.99 la Best Buy

Monitor Samsung UJ59 Series 32-inch 4K UHD | 269 ​​USD.99 la Best Buy

Monitorul 4K UHD de 32 de inci din seria UJ59 de la Samsung are acum o reducere de 100 USD la Best Buy până la epuizarea stocurilor. Împreună cu un timp de răspuns de 4 ms și o rată de reîmprospătare de 60 Hz, acest monitor LED are tehnologia FreeSync, două intrări HDMI și DisplayPort, unghiuri largi de vizualizare, modul Picture-in-Picture și tehnologia MagicBright.

269 ​​USD.99 la Best Buy

Monitoare, tastaturi și accesorii la Dell

Ofertele Dell de Black Friday au început deja. În timp ce vânzarea include o mulțime de desktop-uri și laptop-uri prefabricate, există și o mulțime de accesorii esențiale de care ai avea nevoie pentru o construcție personalizată de PC. Obține monitoare noi la prețuri mici. Echipați-vă stația de luptă cu o tastatură mecanică sau un mouse fără fir. Cu siguranță veți avea nevoie de aceste lucruri la fel de mult ca și de lucruri interne.

Vezi la Dell

Inapoi sus

Cele mai bune oferte de telefon Cyber ​​​​Monday

Google Pixel 5 | 649 USD pe Amazon

Obține cel mai bun preț de până acum pe noul Pixel 5 de la Google pe Amazon în acest sezon de sărbători. Telefonul 5G deblocat are un ecran OLED de 6 inchi, procesor Qualcomm Snapdragon 765G, stocare de 128 GB, încărcare rapidă și multe altele.

649 USD pe Amazon

Samsung Galaxy S10 Lite | 499 USD.99 pe Amazon

Galaxy S10 Lite de la Samsung a scăzut în prezent la 499 USD.99 pe Amazon, economisind 150 USD din prețul obișnuit. Acest dispozitiv dispune de 8 GB RAM, 128 GB de stocare și poate fi folosit cu mulți operatori importanți, deoarece este compatibil GSM și CDMA.

499 USD.99 pe Amazon

Încărcător portabil RAVPower 10000mAh / Power Bank | 20 USD.99 pe Amazon

Black Friday ne-a oferit o reducere de 50% la acest powerbank RAVPower 10000mAh și, nu mai este disponibil, chiar acum puteți economisi 30% la acest încărcător portabil care și-a făcut loc pe lista noastră de Top 10 produse produse de orașe. noștri în timpul Black Friday. Doar tăiați cuponul de pe pagina de produs pentru a economisi 9 USD instantaneu.

20 USD.99 pe Amazon

Google Pixel 4a cu Galaxy Buds Live gratuit + 100 USD înapoi la Visible

Visible folosește rețeaua 4G LTE a Verizon, oferind în același timp unele dintre cele mai accesibile planuri de telefon la doar 40 USD/lună! Astăzi, poți obține gratuit Samsung Galaxy Buds Live și un Mastercard preplătit de 100 USD atunci când treceți la Visible și cumpărați Google Pixel 4a fie direct, fie cu plăți lunare pentru dispozitiv, în ordinea de la 14 USD/lună.

de la 14 USD pe luna la Visible

OnePlus 8 Pro | 749 USD.99 pe Amazon

Amazon oferă astăzi o reducere de 249 USD la costul OnePlus 8 Pro la alegerea dvs. de albastru ultramarin sau negru Onyx, pana la epuizarea stocurilor. Aceste modele au Amazon Alexa încorporat.

749 USD.99 pe Amazon

Motorola Edge | 394 USD.99 pe Amazon

Motorola Edge sunt un 6 masiv.Panou OLED de 7 inchi la 90 Hz, chipset Snapdragon 765G cu conectivitate 5G, 6 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare, cameră de 64 MP în spate, cameră frontală de 25 MP și o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă de 18 W. Pentru ceea ce plătiți aici, primiți o afacere incredibilă.

394 USD.99 pe Amazon

TCL 10 Pro | 314 USD.99 pe Amazon

TCL's 10 Pro este o putere accesibilă cu un 6.Ecran AMOLED de 47 inchi cu tehnologie NXTVISION, configurație cu patru camere, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 675 și 6 GB RAM. Are o capacitate de 128 GB, extensibilă prin microSD. Utilizați cuponul de pagină pentru o economie de 135 USD astăzi.

314 USD.99 pe Amazon

TCL 10L | 174 USD.99 pe Amazon

TCL 10L de 64 GB oferă avantaje excelente cu un afișaj uriaș, regulă și un software curat pentru interfața de utilizare TCL. Hardware-ul său este solid pentru preț, și includerea NFC pentru plățile mobile este rară în gama de prețuri a telefonului.

174 USD.99 pe Amazon

iPhone SE (2020) | 30 USD pe lună la Mint Mobile

This promoție pe durata limitată vă oferă cel mai nou (și cel mai accesibil) iPhone Apple asociat cu serviciul excelent Mint Mobile pentru un cost lunar redus. Așa este, este telefonul, finanțat pe 24 de luni, plus planul de date de 3 GB al Mint Mobile pentru 30 USD pe lună.

30 USD pe lună la Mint Mobile

iPhone 12 + Căști Bose SoundLink | Gratuit la dorite la Visible

Obțineți gratuit căștile wireless cu anulare a zgomotului AirPods. Atunci când cumpărați unul dintre următoarele modele de iPhone și activați dispozitive prin Visible: iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max.

Gratuit la dorite la Visible

iPhone 12 și 12 Pro | Reducere până la 700 USD la Verizon

iPhone economisi până la 700 USD pe modelul 12 la alegere la Verizon cu o nouă linie și selectați schimburi. De asemenea, puteți economisi până la 400 USD în plus atunci când schimbați. Deja cu Verizon? o face upgrade și economisi până la 440 USD cu schimburi selectate.

Reducere până la 800 USD la Verizon

Inapoi sus

Cele mai bune oferte pentru tablete Cyber ​​​​Monday

Apple iPad Pro (2020) | 569 USD.99 pe Amazon

iPad Air 2020 are un design nou, inspirat de iPad Pro, mai mare 10.Ecran de 9 inchi, cip A14 Bionic și culori noi. Modelul de 64 GB înregistrează economii, în ciuda faptului că este atât de nou.

569 USD.99 pe Amazon

Apple Pencil (prima generație) | 94 USD.05 pe Amazon

Oferta de astăzi cu Apple Pencil de prima generație este de fapt puțin mai bună decât am văzut-o în Black Friday. Amazon oferă o reducere suplimentară de 83 de cenți la finalizarea comenzii pentru a-și reduce prețul la 94 de dolari. Aceasta este o economie de 5 USD din prețul obișnuit la Apple.

94 USD.05 pe Amazon

Tabletă Amazon Fire 7 | 39 USD.99 la Amazon

Cumpărați cea mai accesibilă tabletă Fire de la Amazon la o reducere de 20% pentru Cyber ​​​​Monday! This ofertă economisește 10 USD din prețul scăzut obișnuit. Modelul are o capacitate de stocare de 16 GB.

39 USD.99 pe Amazon

Amazon Fire HD 10 | 79 USD.99 pe Amazon

Cea mai recentă tabletă Fire HD 10 este în prezent redusă cu 70 USD la Amazon! Acesta este o potrivire pentru prețul scăzut pentru Prime Day, deși aceste date sunt disponibile pentru toată lumea înainte de Cyber ​​​​Monday.

79 USD.99 pe Amazon

Amazon Fire 7 Ediție pentru copii | 59 USD.99 pe Amazon

Dacă puteți o tabletă la prețul accesibil pentru micuțul dvs., aceasta este oferta pentru dvs. cu tabletele Fire 7 complet echipate într-o carcasă pentru copii, la o reducere de 40 USD. Include, de asemenea, o garanție de 2 ani și un an gratuit pentru Amazon Kids+. Disponibil și la Best Buy.

59 USD.99 pe Amazon

Tabletă Samsung Galaxy cu card cadou Best Buy gratuit

Pe lângă economii până la 150 USD din prețul obișnuit al anumitor tablete Samsung Galaxy, Best Buy oferă Best gratuit și o card cadou Buy de 30 sau 50 USD la cele mai bune! Cardul cadou va fi adăugat automat în coșul dumneavoastră, acolo unde este cazul.

Cumpărați la Best Buy

Samsung Galaxy Tab A | 99 USD.99 la Best Buy

Una dintre cele mai accesibile tablete la vânzare în acest moment este Samsung Galaxy Tab A. This tabletă 2019 de 8 inci are 32 GB de stocare și este în prezent redusă cu 50 USD la Best Buy până la epuizarea stocurilor.

99 USD.99 la Best Buy

Amazon Kindle | 59 USD.99 pe Amazon

Kindle entry-level este la cel mai mic nivel pe care a ajuns pe Amazon. Are o lumină frontală reglabilă, 4 GB spațiu pentru mii de cărți și o ecran tactil anti-orbire de 6 inchi. De asemenea, are Bluetooth pentru cărți audio Audible, astfel încât să puteți comuta între citire și ascultare.

59 USD.99 pe Amazon

Samsung Galaxy Tab S5e | Reducere de 40 USD la Best Buy

Alegeți între modelele Silver, Black și Gold de la Samsung Galaxy Tab S5e și economisiți 40 USD instantaneu astăzi la Best Buy. Aceste tablete au un 10.Ecran de 5 inchi și stocare de 64 GB.

359 USD.99 la Best Buy

Samsung Galaxy Tab S7 | 549 USD.99 la Dell

Galaxy Tab S7 dacă alegeți o tabletă Android. Are specificații de top, o mulțime de funcții și un puternic S Pen care este inclus gratuit. Este o reducere de 100 USD la Dell.

549 USD.99 la Dell

Oferte Amazon Kindle | Economii până la 112 USD la Best Buy

Economii până la 112 USD când cumpărați două dispozitive Kindle prin Best Buy. Ofertele se aplică pentru Kindle, Kindle Paperwhite, Kindle Kids Edition și Kindle Oasis de top.

Economii până la 112 USD la Best Buy

Inapoi sus

Cele mai bune oferte de jocuri Cyber ​​​​Monday

Nintendo Switch cu set de sticlă Mario gratuit | 299 USD.99 la GameStop

Oferta principală de Black Friday pe un Nintendo Switch cu Mario Kart 8 s-a epuizat, dar acum GameStop console oferă Nintendo Switch cu seturi gratuite de sticlă Mario! Această ofertă este disponibilă pentru trei modele diferite de Nintendo Switch la prețul normal de 299 USD.99.

299 USD.99 la GameStop

Pachetul Nintendo Switch Fortnite Wildcat

Acest Nintendo Switch special vine cu Joy-Con-uri galbene și albastre, care amintesc de autobuzul de luptă Fortnite. Dock-ul și Switch sunt acoperite cu personaje iconice Fortnite precum Meowcles, Peely, Fishstick și multe altele. În plus, deblochează un personaj Wildcat exclusiv pe care să îl controleze jucătorii.

300 USD pe Amazon

Xbox Game Pass abonament nelimitat de 3 luni | 19 USD.99 la Target

Deblocați peste 100 de jocuri pentru a le juca pe consola dvs. Xbox cu un abonament Xbox Game Pass Ultimate. Acesta încorporează ceea ce era cunoscut ca Xbox Live Gold și este în prezent redus cu 25 USD!

19 USD.99 la Target

Abonament PlayStation Plus de 1 an | 44 USD.99 pe Amazon

Ridicați un PlayStation Plus la GameStop și economisiți 15 USD la cele mai bune astăzi. Acesta este un cod digital care va fi livrat pe e-mail imediat după cumpărare, astfel încât să poată debloca accesul la Plus astăzi.

44 USD.99 pe Amazon

Tastatură mecanică pentru jocuri Logitech G815 LIGHTSYNC RGB | 149 USD.99 la Best Buy

Economisiti 50 USD pe tastatura mecanica pentru jocuri G815 Lightsync RGB de la Logitech astazi la Best Buy. Cu comutatoarele GL Clicky, obțineți viteza, acuratețea și performanța unui comutator mecanic la jumătate din înălțimea tradițională. Există taste programate, comenzi media dedicate, iluminare RGB personalizabilă și mai multe funcții pentru a vă folosi jocul.

149 USD.99 la Best Buy

Mouse optic wireless pentru jocuri Logitech G PRO | 126 USD.99 la Best Buy

Cu tehnologia Lightspeed, acest mouse de gaming are doar 1 ms de întârziere de intrare și de asemenea, de asemenea, echipat cu un senzor optic HERO 25K pentru urmărire ultra-preciză. Este și wireless și poate fi folosit de cei care sunt dreptaci sau stângaci. Oferta de astăzi economisește peste 20 USD din prețul obișnuit.

126 USD.99 la Best Buy

Card microSD SanDisk de 128 GB pentru Nintendo Switch | 19 USD.99 pe Amazon

Ridicați acest card microSD SanDisk de 128 GB pentru Nintendo Switch la o reducere de 15 USD la prețul obișnuit! Acest card de memorie este proiectat pentru salvarea datelor despre jocuri, descărcarea jocurilor digitale și multe altele!

19 USD.99 pe Amazon

Căști pentru jocuri cu fir HyperX Cloud II Pro | 79 USD.99 la Best Buy

Căștile de gaming HyperX Cloud II Pro sunt acum reduse cu 20 USD. This cască cu fir are un design deasupra urechii cu drivere de 53 mm, bandă de spumă cu memorie și perne de urechi din piele pentru a vă menține confortabil mai mult timp în timp ce vă jucați. Este capabil să se conecteze prin USB sau 3.Interfețe de 5 mm, inclusiv computere Windows sau Mac, console de jocuri PlayStation și Xbox și multe altele.

79 USD.99 la Best Buy

Nintendo Switch Lite | de la 189 USD.99 la Target

Target este unul dintre puținele locuri în care puteți găsi Nintendo Switch Lite nu numai în stoc, ci și disponibil la reducere. Folosind un RedCard la finalizare, veți economisi 10 USD în plus chiar acum!

189 USD.99 la Target

Mouse optic pentru jocuri cu fir HyperX Pulsefire Core | 24 USD.99 la Best Buy

Mouse-ul optic de gaming HyperX Pulsefire Core este unul dintre cei mai buni șoareci de gaming pe care le puteți găsi sub 30 USD, iar acum Best Buy oferă o reducere suplimentară de 5 USD la prețul obișnuit. Este echipat cu iluminare RGB personalizabilă, un senzor optic Pixart 3327 și acceptă setări DPI native până la 6200.

24 USD.99 la Best Buy

Tastatură mecanică pentru jocuri Alienware AW510K | 128 USD.99 la Best Buy

Tastatura mecanică pentru jocuri Alienware AW510K are acum o reducere de peste 30 USD pentru Black Friday. This tastatură RGB cu profil redus este echipată cu taste Cherry MX cu profil redus, taste dedicate pentru controlul volumului și media, o tastatură numerică integrată și mai multe funcții pentru a vă ajuta în joc.

128 USD.99 la Best Buy

Monitor pentru jocuri IPS BenQ EX2780Q 27-inch 1440P 144Hz | 449 USD.99 pe Amazon

Unj premii cu toate caracteristicile pe care le-ar putea dacă sunteți un jucător. Are o rezoluție de 1440p pixeli, o rata de reîmprospătare de 144Hz, un panou IPS, DisplayPort, FreeSync nativ și un port USB-C. Există, de asemenea, HDRi, difuzoare încorporate și multe altele.

449 USD.99 pe Amazon

CPU Intel Core i9-10900F | 364 USD.99 pe Amazon

Core i9-10900F are un design cu 10 nuclee, 20 fire, cu o frecvență de bază de 2.8GHz și boost de 5.0GHz. Nu are un GPU integrat, dar oferă performanțe remarcabile pentru jocuri și sarcini de zi cu zi și este o alternativă excelentă la i9-10900K.

364 USD.99 pe Amazon

Inapoi sus

Cele mai bune oferte Cyber ​​​​Monday pentru casă și bucătărie

Reducere Saatva Cyber ​​​​Week

Saatva are o reducere de Vinerea Neagră pentru saltelele sale premiate până la miezul nopții pe 30 noiembrie. Economiiți 200 USD la comenzile de 1.000 USD sau mai mult și obțineți livrare gratuită la fiecare comandă.

Cumpără la Saatva

Casper Sale

Reducerea de weekend de Vinerea Neră a lui Casper văag să dormiți puțin cu o saltea nouă la 15% reducere! Până pe 30 noiembrie, veți găsi 15% reducere la saltele la nivelul întregului site la Casper, cu excepția saltelei Casper Element, a pachetelor și a articolelor de vânzare. De asemenea, puteți economisi 10% la cearșafuri, perne și multe altele, precum și 30% reducere la pachet.

Cumpără la Casper

Rachael Ray Create Delicious Set de vase de gătit antiaderente din aluminiu din 13 piese | 149 USD.99 la Kohl's

Acest set de vase de gătit antiaderente din aluminiu din 13 piese de la Rachael Ray are acum o reducere de 70 USD pentru Black Friday și puteți economisi 22 USD în plus.50 când folosești codul promoțional MULȚUMIRI la checkout. Acest set include o cratiță, o oală, două tigaie, o tigaie, o tigaie pentru prăjituri și multe altele. Există chiar și o ofertă pentru a primi 40 USD înapoi prin reducere.

149 USD.99 la Kohl's

Oală sub presiune Instant Pot Duo 6 litri 7 în 1 | 79 USD.99 la Target

Acest aparat de bucătărie esențial combină șapte unelte util într-unul singur pentru a face timpul mesei mai ușor ca niciodată. În acest moment, este redus cu 20 USD la Target, și utilizați RedCard în timpul plății vă va ajuta să economisiți și mai mult.

79 USD.99 la Target

Instant Pot Vortex Air Fryer | 69 USD.99 la Target

Target oferă astăzi o reducere de 30 USD la friteuza cu aer Instant Pot Vortex de 6 litri doar pentru Cyber ​​​​Monday. This friteuză cu aer Instant Pot are patru programe inteligente încorporate, astfel încât să poată prăji, coace și reîncălzire.

69 USD.99 la Target

Oferte de Black Friday pentru aspiratorul Shark la Woot

Woot oferă câteva oferte excelente la aspiratoarele Shark acum până pe 4 decembrie. Aceste modele recondiționate din fabrică au fost toate testele și inspectate pentru a vă că sunt în starea de funcționare și a veți obține chiar și o garanție de 90 de zile la îndeplinire.

Cumpărați la Woot

Oală electrică sub presiune Instant Pot Duo Plus 9 în 1 | 139 USD.95 pe Amazon

Instant Pot Duo Plus este o oală sub presiune versatilă, cu o varietate de utilizări. De fapt, ai putea înlocui aragazul lent, aragazul de orez, aparatul de iaurt, aparatul de gătit ouă, sotul, cuptorul cu aburi, încălzitorul și sterilizatorul cu acest singur dispozitiv.

139 USD.95 pe Amazon

Vanzare de nectar

În această Black Friday, Nectar oferă accesorii în valoare de 400 USD cu aproape onoarea fiecărei saltele! Veți primi gratuit un protector de saltea, un set de cearșafuri și perne premium, împreună cu transport gratuit și garanția Nectar Forever.

Cumpără la Nectar

iRobot Roomba 675 | 179 USD pe Amazon

Ridicați Roomba 675 de la iRobot de la Amazon și economisiți 101 USD astăzi. Acest model funcționează cu Alexa și este bun pentru părul de animale de companie, covoare și poate dure. Se poate reîncărca chiar și atunci când bateria este descărcată și vă permite să controlați când curăța folosirea aplicației de pe telefon.

179 USD pe Amazon

Aspirator vertical Hoover WindTunnel de capacitate maximă | 113 USD pe Amazon

Amazon are la vânzare aspiratorul Hoover WindTunnel astăzi la o reducere de 17 USD din prețul obișnuit. lucru îl face unul dintre cele mai accesibile și bine evaluate aspiratoare de vânzare pentru Black Friday, deși probabil că nu va dura mult.

113 USD pe Amazon

Aspirator vertical pentru animale de companie Bissell Cleanview Swivel Rewind | 97 USD.99 pe Amazon

Aspiratorul pentru animale de companie Bissell's Cleanview Swivel Rewind este un model vertical fără sac care este în prezent redus cu peste 60 USD. Acest aspirator are rol de perie cu triplă acțiune și tehnologie fără împrăștiere pentru a maximiza preluarea părului de animale de companie. Veți obține chiar și câteva unelte specializate pentru animale de companie la cele mai bune.

97 USD.99 pe Amazon

Aspirator cu băț fără fir Bissell ICONpet | 185 USD.99 pe Amazon

Aspiratorul ICONpet este echipat cu un motor digital de înaltă performanță care se învârte cu până la 420 mph și se poate transforma cu ușurință într-un aspirator de mână sau cu rază mare. Veți primi o perie turbo motorizată pentru părul de animale de companie și o unealtă pentru crăpături iluminată cu LED, de asemenea, la cele mai bune. Oferta de azi economisește 164 USD din costul obișnuit.

185 USD.99 pe Amazon

Filtrul de cafea Keurig K-Duo Plus | 199 USD.99 pe Amazon

Aceasta nu este o ofertă „cunoscută” de Black Friday, dar este un pariu destul de bun. Am văzut recent că K-Duo Plus costă 199 USD la Amazon, unde merge cu 230 USD la alți retaileri precum Target. Similar cu K-Duo, acest Keurig vă permite să utilizați K-Cups individuale sau propria dvs. cafea măcinată. De asemenea, puteți programa pentru a face o ceașcă sau pentru a pregăti 12 în carafa de sticlă. Reducere de 30 USD chiar acum.

199 USD.99 pe Amazon

Grătar electric Ninja Foodi 5-în-1 pentru prăjirea cu aer fără fum | 169 USD.99 la Best Buy

Economiiți 50 USD la grătarul electric de interior 5 în 1 de la Ninja Foodi astăzi la Best Buy. Model de 4 litri poate fi folosit ca o friteuză cu aer și această modalitate perfectă de a face grătar în timpul lunilor mai reci.

169 USD.99 la Best Buy

Seturi de vase Goodful | De la 79 USD.99 pe Amazon

Amazon oferă până la 33% reducere la anumite seturi de vase Goodful, până la epuizarea stocurilor, în Black Friday. Prețurile încep de la doar 79 USD.99 și oferă o reducere până la 50 USD din costul obișnuit al acestor seturi.

De la 79 USD.99 pe Amazon

PowerXL grătar de interior și friteuză cu aer | 99 USD.99 la Target

Acest combo de friteuză cu grătar de interior de la PowerXL este perfect pentru grătar în timpul lunilor de iarnă, când nu poți să ieși afară prea mult timp. Are o capacitate de șase litri și este în prezent redus cu 50 USD la Target.

99 USD.99 la Target

Cadouri pentru grătarul de la Woot

O selecție de tigaie, grătar, unelte pentru grătar și mai multe grozave pentru maestrul grătarului din viața ta sunt la vânzare în prezent la Woot, inclusiv setul de tigaie din fontă din 3 piese Jim Bean din imagine, care acum are o reducere de până la. la 25 USD.

Cumpărați la Woot

Biddeford pătură electrică microplush încălzită | de la 39 USD.99 la Kohl's

Păturile de microplush încălzite electric de la Biddeford sunt acum la vânzare la Kohl's început de la 40 USD! Utilizați codul promoțional TU 20 la casă pentru cel mai bun preț. Mai multe culori și dimensiuni sunt incluse în această reducere până la epuizarea stocurilor.

de la 39 USD.99 la Kohl's

Inapoi sus

Cele mai bune oferte de sănătate și fitness Cyber ​​​​Monday

Testează ADN 23andme Health + AncestryService | 99 USD pe Amazon

Descoperă mai multe despre tine și familia ta cu testul ADN 23andme Health + AncestryService la o reducere de 100 USD la costul obișnuit. Acest test vă poate spune despre predispozițiile dvs. de sănătate, statutul de purtător, starea de bine și include, de asemenea, rapoarte de trăsături.

99 USD pe Amazon

Apple Watch Series 6 (40 mm) | 349 USD.98 pe Amazon

Apple Watch Series 6 poate avea doar câteva luni în acest moment, dar puteți să reduceți modelul entry-level la 350 USD la Amazon. O reducere de aproape 50 USD niște economii solide pentru un dispozitiv Apple atât de recent și este unul dintre cele mai bune prețuri de până acum.

349 USD.98 pe Amazon

Fitbit Charge 4 | 99 USD.95 la Kohl's

La începutul acestui an, Fitbit a lansat această actualizare pentru gama sa populară. Charge 4 a adăugat Fitbit Pay pentru toate modelele și GPS-ul la bord, precum și durata de viață a bateriei de șapte zile. Există o versiune Special Edition disponibilă, dar în acest an tot ceea ce înseamnă că este o a doua bandă, mai premium, este inclusă în cutie. Reducerea de 50 USD acum și până la un nou minim.

99 USD.95 la Kohl's

Samsung Galaxy Watch Active | 139 USD pe Amazon

Samsung a lansat un nou Galaxy Watch Active 2 toamna trecută, dar atâta timp cât original este încă în stoc, nu așteptăm să vedem niște oferte bune la îndemână pentru Black Friday, cum ar fi această reducere de 61 USD.

139 USD pe Amazon

Apple Watch | Șase luni Fitness+ gratuit la Best Buy

Cumpărați un Apple Watch prin Best Buy și veți obține șase luni din noul serviciu Apple Fitness+ fără costuri suplimentare. Vă puteți aștepta la un e-mail de la Best Buy care va include un cod pentru a vă valorifica abonamentul Apple Fitness+ mai târziu pentru acest an.

Șase luni Fitness+ gratuit la Best Buy

Fossil Gen 5E | 169 USD pe Amazon

Ceasul inteligent Fossil Gen 5E oferă toate caracteristicile esențiale pe care le așteptați de la un smartwatch în 2020. Vine cu un afișaj AMOLED vibrant, rezistență la apă de 5 ATM, stocare de muzică, un senzor de ritm cardiac PPG și suport pentru încărcare rapidă. Aceasta este o reducere de 80 USD.

169 USD pe Amazon

Inapoi sus

Cele mai bune oferte VPN Cyber ​​​​Monday

NordVPN

VPN-urile sunt super populare în acest moment, iar NordVPN este unul dintre cele mai bune servicii disponibile. Acest plan vă economisește aproape 200 USD și veți primi trei luni în plus față de planul de 2 ani pe care să cumpărați fără costuri suplimentare.

De la 3 USD.30/lună la NordVPN

ExpressVPN

ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru furnizorii de VPN în 2020 și chiar acum puteți economisi mult atunci când vă alegeți pentru un plan anual. Primiți încă câteva luni gratuite și economisiți 49% la cele mai bune. Inscrie-te acum.

De la 6 USD.67/lună la ExpressVPN

Surfshark VPN

Surfshark oferă deja una dintre cele mai bune opțiuni VPN ieftine, dar această reducere o face o valoare și mai bună. Este greu să depășiți această afacere, mai ales având în vedere tot ceea ce face deja Surfshark și cât de bine funcționează. Totuși, oferta care oferă trei luni gratuite nu va fi valabilă pentru totdeauna.

De la 2 USD.21/lună la Surfshark

Acces privat la internet

PIA este un U.S.-furnizor VPN bazat care vă oferă o cantitate nelimitată de date de utilizare în fiecare lună și până la 10 conexiuni simultane. Înscrieți-vă pentru planul său de doi ani și primiți trei luni în plus gratuit.

De la 2 USD.59/lună la Acces privat la internet

Cel mai rapid VPN

Dacă sunteți în căutarea unui lucru pentru care să vă plătiți astăzi și să vă plătiți o dată și să aveți acces pe termen nelimitat, aceasta poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs. FastestVPN oferă viteze mari la un preț accesibil și este ușor de utilizat. În plus, costă 16 USD pe viață cu cod BFCM20.

16 USD la FastestVPN

IPVanish

Prețul este puțin mai mare decât unele dintre celelalte, dar când luați în considerare stocarea în cloud pe care să obțineți, vedeți rapid câtă valoare este furnizată de fapt aici. Înscrieți-vă astăzi și încercați-l cu o reducere până la 76%.

De la 2 USD.91/lună la IPVanish

CyberGhost

Veți obține niște economii stelare de la lună dacă optați pentru planul pe termen lung al CyberGhost, precum și câteva luni suplimentare oferite gratuit în primul ciclu de facturare. Există chiar și o garanție de rambursare a banilor 45 de zile, astfel încât să puteți încerca fără riscuri.

De la 2 USD.25/lună la CyberGhost

PureVPN

Economiile de 88% sunt greu de trecut, mai ales dacă știi că PureVPN este potrivit pentru tine. Dacă v-ați gândit să vă aveți, acesta poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a face față întâmpinată și a încerca unul.

De la 1 USD.32/lună la PureVPN

ascunde.eu VPN

Poți înscrie un an de ascundere.abonamentul Premium VPN al meu pentru doar 40 USD pentru o perioadă limitată. Aceasta reduce costul lunar echivalent puțin la peste 3 USD de la prețul obișnuit de 13 USD.

De la 3 USD.32/lună la ascuns.pe mine

ProtonVPN

Obțineți ProtonVPN Plus și ProtonMail Plus la 50% reducere a prețurilor lor lunare normale, precum și acces ProtonDrive beta, cu acest pachet Cyber ​​​​Monday. Ca alternativă, economisiți 33% numai pe ProtonVPN Plus pentru a elimina restricțiile de dispozitiv și server din planul gratuit și pentru a debloca mai multe funcții.

De la 6 USD.67/lună la Proton

Inapoi sus

Mai multe oferte Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday GoPro Hero9 Black 5K Bundle | 349 USD.99 la GoPro

Hero9 sporește enorme capacități camere de acțiune. Filmați la rezoluție video de 5K. Utilizați noul 23.Senzor de 6MP pentru imagini uimitoare. Tehnologia SuperPhoto procesează imaginile pentru tine. HyperSmooth 3.0 stabilizează videoclipul. În plus, este robust și rezistent la apă. Promoția include camera de acțiune 5K, precum și un abonament GoPro de un an plus câteva accesorii esențiale la o reducere de 200 USD.

349 USD.99 la GoPro

Imprimantă multifuncțională cu jet de cerneală fără fir Canon Pixma MG3620 | 54 USD la B&H

This imprimantă fără fir Canon Pixma este o alegere accesibilă, care este grozavă pentru cei care lucrează acasă sau chiar pentru studenții care fac școală virtuală. Astăzi are o reducere de 25 USD la B&H, deși vedem că acest model se epuizează des, așa că probabil că nu va dura mult timp la acest preț. Modelele roșu, negru și alb sunt în stoc la acest preț mic, în limita stocului disponibil.

54 USD la B&H

Camera de acțiune DJI Osmo | 199 USD.99 la Best Buy

Aceasta este digitala de actiune a DJI este construita pentru a captura imagini in conditii extreme, de excursii la schi la surfing si multe altele. Astăzi este redus cu aproape 50 USD la Best Buy pentru o perioadă limitată.

199 USD.99 la Best Buy

Jackery Power Station 1000 | 899 USD.99 pe Amazon

Explorer 1000 are 3 prize de curent alternativ, port pentru brichetă auto, 2 porturi USB-C și 2 porturi USB-A. Conceput pentru a fi scos în aer liber în timpul excursiilor de camping, are o capacitate de 1002 Wh și poate alimenta dispozitive mai mari, cum ar fi laptopuri sau chiar grătare electrice.

899 USD.99 la Amazom

Oferte săptămânale la Guitar Center

Până la sfârșitul lunii noiembrie, Guitar Center oferă noi oferte în fiecare săptămână, inclusiv noi reduceri la, tastaturi, amplificatoare, pedale și alte accesorii, seturi de tobe, difuzoare, mixere și controlere și multe altele. În plus, condițiile eligibile făcute cu un card Guitar Center Gear câștigă 0% dobândă timp de 48 de luni până pe 2 decembrie.

Cumpărați la Guitar Center

Măști de față lavabile și reutilizabile la Woot

Woot are o varietate de măști de față lavabile și reutilizabile la vânzarea astăzi, cu prețuri începând de la 8 USD.99 pentru un pachet de două sau 9 USD.99 pentru un pachet de 3. Deși aceste prețuri sunt bune până la 1 decembrie, măștile se pot epuiza oricând, așa că faceți cumpărături în curând!

Cumpărați la Woot

Kit de testare ADN pentru câini Embark Breed + Health | 135 USD pe Amazon

Embark vă permite să descoperi adevărata rasă a câinelui tău din peste 250 de posibilități cu cea mai precisă defalcare a rasei de pe piață. De asemenea, testează peste 170 de boli genetice precum glaucomul și durează doar 2-4 săptămâni pentru a vedea rezultatele.

135 USD pe Amazon

Kit de testare ADN pentru pisici Basepaws | 74 USD.99 pe Amazon

După cum s-a văzut în serialul de succes de la ABC Shark Tank, acest test ADN este conceput pentru prietenul tău felin preferat. Veți afla mai multe despre rasa pisicii, sănătatea și orice potențiale afecțiuni genetice care ar putea fi extrem de util să aflați cât mai curând posibil. Este nevoie doar de un simplu tampon de salivă.

74 USD.99 pe Amazon

Inapoi sus

Păstrăm legătura

Înscrieți-vă acum pentru a primi cele mai recente știri, oferte și multe altele de la Android Central!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here