Vizualizarea mare a galeriei vine la Microsoft Teams pentru iOS și Android

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams pentru iOS și Android va accepta în curând modul galerie mare pentru întâlniri.
  • Modul galerie mare vă permite să vizualizați până la 49 de persoane simultan în cadrul unei întâlniri Teams.
  • Suportul pentru vizualizarea mare a galeriei pe dispozitivele mobile ar putea ajunge din iunie 2021.

Microsoft Teams pe desktop are o vizualizare mare a galeriei care vă permite să vedeți până la 49 de persoane simultan în cadrul unei întâlniri. În curând, veți putea folosi aceeași funcție în versiunile mobile ale Teams.

Vizualizarea galeriei mari este listată pe foaia de parcurs Microsoft 365 ca „În dezvoltare.„Ar putea ajunge imediat în iunie, dar datele de pe foaia de parcurs pot fi modificate. OnMSFT a descoperit lista actualizată a foii de parcurs.

Vizionarea a până la 49 de persoane simultan nu pare o experiență naturală sau eficientă pentru un apel video pe un telefon mobil. Se pare că Microsoft plănuiește în jurul acestui fapt. Conform listei sale de parcurs, vizualizarea mare a galeriei de pe dispozitivele mobile vă va permite să treceți prin toți participanții la o întâlnire. În timp ce un dispozitiv mai mare, cum ar fi noul iPad Pro, ar putea să arate 49 de persoane simultan, chiar și cele mai mari telefoane nu ar putea, cel puțin nu cu niciun detaliu.

Iată descrierea completă a funcției:

Pentru a oferi o experiență mai bună pentru Galeria noastră mare pentru întâlniri pe dispozitivele mobile Teams, introducem un aspect optimizat pentru dispozitive mobile care [vă permite să treceți prin toți participanții la o întâlnire.

Microsoft lansează, de asemenea, vizualizarea galeriei mari și modul Together în versiunea web a Teams.

Microsoft Teams

Versiunile pentru Android și iOS ale Microsoft Teams vor accepta în curând vizualizarea mare a galeriei. Funcția vă va permite să glisați între fiecare participant la o întâlnire.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here