Laptop-uri cu cea mai lungă durată de viață a bateriei din 2021

Laptopurile par să devii mai subțiri, iar hardware-ul din interior devine tot mai puternic. În ciuda schimbărilor de dimensiune și de performanță, tehnologia bateriei continuă să avanseze și, în general, vedem că laptopurile moderne au niște timpi de funcționare impresionante. Pentru cei care urăsc ideea de a fi nevoiți să caute o priză în mijlocul zilei de lucru sau în timp ce stați într-un aeroport, am întocmit această listă de laptop-uri cu o autonomie impresionantă a bateriei.

Dell XPS 13 9370

XPS 13 9370 reîmprospătat (aproximativ 1.000 USD) vine cu procesare Intel Core (CPU) de a opta generație de 15 W și o baterie de 52 WHr. Această combinație vă aduce aproximativ 10 ore pentru un 13.Configurație 4K de 3 inchi și aproximativ 13 ore pentru versiunea 1080p, ambele timpi de funcționare extraordinară.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Accesați un procesor Intel Core i7-8550U, 16 GB de RAM DDR3 și o unitate SSD PCIe de 1 TB și profitați de două Thunderbolt 3 și un USB-C 3.0 port pentru a vă conecta perifericele.

Vezi la Dell

LG gram 15Z980

Seria actualizată de laptopuri gram de la LG, în opțiuni de 13, 14 și 15 inchi, oferă o durată disponibilă de viață impresionantă a bateriei într-un pachet incredibil de ușor. Modelul de 15 inchi pe care l-am revizuit, cu procesor Intel Core i7 de generație a opta, 16 GB RAM, 1 TB SSD și 15.Ecran tactil FHD de 6 inchi, a avut aproximativ 13 ore de viață dintr-o singură încărcare. Destul de impresionant de la un laptop care cântărește doar 2.41 de lire sterline (1.095 g).

Noul 15.Configurații de 6 inci pornesc de la aproximativ 1.230 USD pentru un procesor Core i5 și 8 GB de RAM, în timp ce versiunea high-end costă aproximativ 2.000 USD.

Vezi pe Amazon

Microsoft Surface Book 2

Disponibil în ambele 13.Configurații de 5 inchi și 15 inchi, Surface Book 2 (începând de la aproximativ 1.500 USD) aduce o tonă de putere într-un design modular. Disponibil cu procesor Core i7 de generație a opta, 16 GB de RAM, un SSD PCIe de 1 TB și un GPU NVIDIA GTX 1060 cu 6 GB de VRAM GDDR5 în versiunea mai mare (cel de 13 inci are un GPU GTX 1050 disponibil cu 2 GB de VRAM GDDR5), vă puteți aștepta să continuați să obțineți aproximativ 10 ore de viață dintr-o singură încărcare atunci când utilizați laptopul ca întreg.

Cu afișajul scos de pe tastatură (unde este și GPU-ul discret), vă puteți aștepta să obțineți aproximativ 20% din durata obișnuită a bateriei. Dacă sunteți în căutarea unui laptop premium care se află în fruntea gamei Microsoft, acesta este.

Vezi la Microsoft Store

Notebook Samsung 9 15

Gama Samsung Notebook 9 a primit o reîmprospătare pentru 2018, aducând procesarea Intel Core de a opta generație și un design similar. Modelul de 15 inchi (aproximativ 1.500 USD) vine cu un procesor Intel Core i7-8550U de generație a opta, 16 GB de RAM DDR4, un SSD PCIe de 256 GB și un GPU NVIDIA MX150 cu 2 GB de VRAM GDDR5.

Aceasta este o performanță serioasă de la un laptop care cântărește aproximativ 2.82 de lire sterline (1.28 kg), și asta include o baterie robustă de 75 WHr care poate dura în mod realist până la aproximativ 13 ore de la o încărcare. Ecranul de 15 inchi este limitat la 1080p, ajutând la menținerea duratei de viață a bateriei, dar este totuși ceva ce nu vă va deranja să vă uitați zilnic.

Vezi pe Amazon

Lenovo Yoga 920

Yoga 920 convertibil de 14 inchi de la Lenovo (aproximativ 1.200 USD) are un corp solid din metal și un ecran tactil frumos cu ramă minimă. În interior, puteți obține un procesor Intel Core i7-8550U de o generație optică, 16 GB de RAM DDR4 și un SSD PCIe de 1 TB, plus opțiunea unui ecran FHD, fie 4K.

În testarea mea, am văzut aproximativ 10 ore de viață de la o singură încărcare, și asta a fost cu afișajul 4K. Optarea pentru ecranul FHD ar adăuga, îndoială, câteva ore la viață, făcând din aceasta un cal de muncă pentru toată ziua. Balamaua curelei de ceas și suportul stiloului sunt doar cireșele de deasupra unui laptop grozav.

Vezi la Lenovo

Lenovo ThinkPad T470

Este înșelat dacă poate schimba caldul sau bateria descărcată cu o grijă care este încărcată? Oricum, ThinkPad T470 de la Lenovo (aproximativ 880 USD) vă poate aduce până la aproximativ 14 ore de viață dacă optați pentru bateriile mai mari. Da, va trebui să-l purtați pe cel suplimentar cu dvs., dar aceasta o caracteristică neprețuită atunci când efectuați acest lucru pe distanțe lungi sau pe teren.

În ceea ce privește hardware-ul, obțineți un procesor Intel Core i7-7600U de o șaptă generație, 32 GB de RAM DDR4 și un SSD PCIe de 1 TB. Aceasta este adevărată durabilitate și funcție ThinkPad și obțineți pentru porturi trei USB-A 3.0, Thunderbolt 3, HDMI 1.4, Ethernet, cititor de carduri SD și opțiunea pentru un slot Micro SIM care vă permite să rămâneți conectat la internet, indiferent unde vă aflați.

Vezi la Lenovo

Acer Aspire E 15

Aspire E 15 de la Acer (aproximativ 600 USD) este un pic o întoarcere la vremuri trecute. Cântărește mai mult de cinci kilograme, are o unitate optică, are porturi vechi, are un GPU NVIDIA MX150 dedicat și are o tastătură completă cu tastatură numerică. Are, de, o baterie mare care, asemenea împreună cu un procesor Intel Core de a opta generație, are aproximativ nouă ore de viață.

Nu este rău pentru un astfel de laptop la acest preț și, dacă nu vă deranjează ceva care nu este tocmai sexy și nu tocmai premium, veți putea, fără îndoială, să profitați mult de aceasta.

  • Vezi pe Amazon
  • 1199 USD la Walmart

Mai multe resurse

Asigurați-vă că consultați ghidul nostru de cumpărător de laptopuri pentru o colecție extinsă de laptopuri, rotunjite într-o mulțime de categorii diferite pentru a vă ajuta să găsiți exact ceea ce aveți nevoie.

Consultați ghidul cumpărătorului de laptop Windows Central

Actualizat 23 februarie 2018: Aceasta listă a fost reîmprospătată cu laptop-uri complet noi, care oferă cea mai bună durată de viață a bateriei.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here