Krita pentru Windows 10 este un potențial înlocuitor Paint care vă ajutați să fiți creativ

Aplicația este open source și plină de caracteristici care fac desenul, pictura și crearea de artă foarte convenabilă. Nu te va transforma într-un artist, dar te poate ajuta să-ți facilitezi abilitățile și să creați mai eficient.

Aplicația a ajuns în Magazinul Windows la începutul acestei veri, după ce anterior a fost disponibilă pentru descărcare doar de pe site-ul Krita.

Aplicația este disponibilă pe Windows 10 pentru 9 USD.79 prin Magazinul Windows. Acesta este un preț semnificativ, puteți descărca gratuit aplicația identică de pe site-ul Krita. Vom aborda mai mult prețurile mai târziu.

Vedeți în Magazinul Windows

Aspect Krita

Krita nu se va potrivi cu designul aplicațiilor UWP native. Nu sunt elemente Fluent Design System, meniuri hamburger sau alte note despre limbajul de proiectare Windows 10. Dar pentru mulți oameni care folosesc aplicația acestui lucru nu va conta, acolo unde nu este aranjat într-un mod similar cu aplicațiile UWP mai noi, este prezentat într-un mod remarcabil de similar cu programele obișnuite, cum ar fi Adobe Photoshop.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Limbajul de design al lui Krita este atât de asemănător cu cel al lui Adobe, dacă ar putea chiar să îl confundăm cu un program Adobe prietenos cu desenele. Bara dvs. de utilitate este într-un andocare cu funcții precum instrumente de decupare, perii, pixuri, degrade și multe altele. În dreapta este un panou care vă descompune straturile și vă permiteți să manipulați culorile și straturile. Aceste stații de andocare sunt personalizabile pentru a răspunde mai bine fluxului dvs. de lucru.

Acest lucru se va simți foarte natural pentru oricine este familiarizat cu potrivită creativă Adobe. De la aspectul familiar până la faptul că acceptă fișiere PSD și editarea straturilor, aplicația se va simți ca un plus binevenit pentru mulți creatori.

Pictură și desen

Krita are o serie de funcții care ajută pe artiști să creeze pe o panză digitală. Două caracteristici notabile sunt stabilizatoare pentru perii și o paletă pop-up ușor de accesat.

Stabilizatorii de ajutor sunt pentru ca un ecran de ajutor poate ingreuna sa dezvolte o mana stabila. Paleta pop-up vă permite să săriți rapid de la diferite pensule sau pixuri și să schimbați culorile. Combinate, acestea vă permit să petreceți mai mult timp creând și mai puțin timp cu meniurile de setări.

Aplicația are, de asemenea, funcții de îngrijire a majorității le-ar considera standard pentru aplicațiile legate de artă, cum ar fi gestionarea culorilor, instrumentul de oglindire și instrumentul de selecție a culorilor.

Krita este o aplicație flexibilă care poate fi folosită pentru detalii finite cu caracteristici foarte specifice sau folosită doar pentru pictură și desen de bază.

Animație Krita

Pe lângă faptul că este o aplicație puternică de pictură și desen, Krita are și un spațiu de lucru pentru animație. Acest lucru vă permite să vă creați propriile caracteristici animate.

Krita are o varietate de instrumente și caracteristici care fac animația mai ușoară. lucrează în cadre cheie și poți utiliza jupuirea ceapă pentru a previzualiza cadre viitoare. Spațiul de lucru pentru animație poate fi folosit pentru orice, de la doodle-uri de bază la animație mai avansată.

Folosind Krita pentru Windows 10

Nu sunt un artist când vine vorba de pictură și desen. Nu există nicio aplicație în lume care să mă facă bun la pictură, să darămite la animarea lucrurilor. Dar aplicația în sine este bine conceput și ușor de utilizat dacă sunteți familiarizat cu Photoshop sau programe similare.

Pensulele sunt ușor de găsit și este ușor să personalizați culoarea și grosimea pensulelor sau pixurilor dvs. Instrumentele de care nevoie pentru a deschide fotografii, a le decupa și a le transforma în artă sunt toate acolo și, în mâinile mai creative, ar putea fi folosite pentru a crea artă cu adevărat frumoasă.

Dacă puteți vedea mai mult din partea creativă a aplicației, site-ul web al lui Krita are câteva exemple grozave de artiști talentați care vă folosesc pentru a crea artă.

Aplicația a avut câteva plângeri în recenzii când vine vorba de întârziere și ne-am întâlnit cu o întârziere la testarea noastră. Dar, în cazul programelor creative, poate fi greu de spus dacă decalajul provine din faptul că hardware-ul nu este suficient de puternic sau din aplicația în sine.

Prețuri Krita

De ce ai plăti 9 USD.79 pentru această aplicație atunci când puteți obține, în mod legal și destul de ușor, exact aceeași aplicație gratuită directă de la Krita?

Este o întrebare utilită și există două răspunsuri principale care ar sau nu să însemne mult pentru dvs. ca consumator. În primul rând, atunci când cumpărați aplicația din Magazinul Windows, contribuiți la sprijinirea dezvoltatorului. Microsoft primește un procent, desigur, dar aplicațiile acestea sunt un impuls extraordinar pentru fluxul de lucru al artiștilor și pentru Windows Store. Sprijinirea dezvoltatorilor ajută la păstrarea unei alte aplicații bune în familia Windows.

În al doilea rând, este în Magazinul Windows, iar unii oameni sunt întuziaști sau loiali. Unii doresc ca tot ce descarcă să fie din Magazinul Windows. lucru face ca lucrurile să fie ușor Acest lucru de instalat și dezinstalat și pot fi mai sigur, deși, în cazul în care Krita, orice mod de descărcare este sigur.

Gânduri și impresii generale despre Krita

Krita este o aplicație puternică pe care orice creator digital ar trebui să arunce cel puțin o privire. Are un limbaj de design similar cu alte programe creative și are o mare varietate de instrumente și caracteristici care vă oferă o gamă largă de opțiuni pentru arta dvs.

4 din 5

Prețul, dar dacă nu puteți să plătiți, puteți descărca gratuit și, eventual, donați direct dezvoltatorilor mai târziu, dacă vor putea.

Vedeți în Magazinul Windows

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here