Kongregate nu mai acceptă titluri noi, închide serviciile

Sursa: Congregate

Ce trebuie sa stii

  • Platforma de jocuri online Kongregate a încetat să accepte noi titluri.
  • Multe dintre funcțiile sociale ale site-ului vor fi dezactivate până pe 22 iulie.
  • Mișcările sunt legate de întreruperea Adobe Flash Player la sfârșitul anului.

Kongregate a distribuit astăzi o postare pe blog în care anunță că nu va mai accepta titluri noi pe Kongregate.com și că nu va mai adăuga insigne la jocurile existente. Jucătorii vor continua să aibă acces la biblioteca de 128.000 de jocuri a platformei, care poate fi încă actualizată de dezvoltatorii lor.

Platforma va închide, de asemenea, toate camerele de chat care nu sunt asociate cu un anumit joc și toate, cu excepția a aproximativ 20 de camere specifice jocului. Unele forumuri care nu sunt pentru jocuri, cum ar fi Off Topic și Serious Discussions, vor fi eliminate în întregime, iar majoritatea celorlalte forumuri vor fi mutate în doar orașe. Administratorii vor putea face, dar răspunsurile nu vor fi permise. Forumurile pentru jocurile Kongregate nu vor fi afectate. Conturile nu vor necesita, de asemenea, sau adresa de e-mail verificată. Toate aceste modificări vor fi implementate până pe 22 iulie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Anunțul vine în timp ce compania, lansată în 2006, se pregătește pentru întreruperea Adobe Flash Player la sfârșitul anului 2020. În timp ce Kongregate a lucrat pentru a se diversifica prin deschiderea magazinului digital Kartridge și lansarea de jocuri mobile, multe dintre titlurile de pe Kongregate.com încă se bazează pe Flash.

Postarea pe blog a avertizat că Kongregate se va concentra în primul rând pe dezvoltarea de jocuri în viitor, dar a spus că echipa de asistență va „face tot posibilul pentru a ajuta jucătorii care se confruntă cu probleme în joc." Mai mulți angajați au postat pe Twitter că au fost disponibilizați.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here