Reduceți cu 25% din prețul unei unități SSD internă sau externă Sabrent Rocket

Una dintre ofertele Amazon Holiday Dash de astăzi include o selecție de un SSD Sabrent Rocket conceput pentru uz intern sau extern, cu o reducere până la 25%. Aceasta este o reducere de o zi și toate aceste prețuri vor dispărea. Este de fapt o reducere pentru doar două articole, dar articolele vin într-o varietate de capacități de stocare și variații care se reduc la prețuri mici. Economisirea unei sume bune de bani în timp ce vă actualizați spațiul de stocare înseamnă că ar trebui să luați unul dintre aceștia cât poate fi. Sabrent Rocket 1TB NVMe M.2 SSD intern este scăzut la 149 USD.99 în timpul acestui vânzări. Este de 50 USD din prețul obișnuit de 200 USD și cea mai mică scădere directă a prețului pe care am văzut-o vreodată.

Desigur, aceasta este o unitate internă concepută ca un upgrade serios pentru computerul dvs. Dacă ceva pe care să-l poată lua cu dvs., obțineți SSD-ul extern Sabrent Rocket Nano 1TB în timp ce acesta este la 119 USD.99. Aceasta este o scădere uriașă față de prețul obișnuit de aproximativ 160 USD și este cel mai bun lucru pe care l-am văzut. voi face upgrade, să luați o culoare diferită sau chiar să mergeți cu versiunea super robustă, care este și ea la vânzare astăzi.

Vânzare de o zi

Sabrent Rocket unități SSD interne și externe de la 1 TB la 4 TB

Bun doar azi. Includeți Sabrent Rocket 1TB intern NVMe M.2 SSD la o reducere de 30 USD. cu SSD extern Sabrent Rocket XTRM 4TB Thunderbolt 3 la o reducere de 180 USD. Și totul între ele. Îmbunătățiți stocarea internă și externă.

Până la 120 USD

  • Vezi pe Amazon

SSD-urile interne Sabrent sunt foarte rapide NVMe M.2 interfață PCIe Gen4. Sunt atât de avansate care necesită o placă de bază PCIe Gen 4, dar vor fi rapid chiar și pe o versiune mai veche, cu viteze de oraș și scriere până la 3400 MB/s și, respectiv, 2500 MB/s pe PCIe 3.0. Creșteți-l până la 5000/2500 într-o patra generație. Lor.2 Interfața PCIe se conectează direct la placa de bază, așa că va trebui să vă asigurați că computerul este compatibil cu aceasta înainte de a cumpăra.

Vă recomandăm să aveți un radiator, ceea ce ar trebui oricum, pentru a ajuta la disiparea căldurii generate de vitezele extreme ale acestor SSD-uri. E un fel de laudă umilă chiar acolo. Alte caracteristici includ nivelarea avansată a uzurii, gestionarea defectuoasă a blocurilor, codul de corectare a erorilor și multe altele.

SSD-urile externe Sabrent Rocket funcționează atât cu Windows, cât și cu Mac, ceea ce este excelent pentru transferul de date între mai multe mașini. Sunt și plug-and-play, așa că nu aveți nevoie de drivere speciale sau de un adaptor de sau de alimentare. Se conectează prin USB și pot obține viteze de transfer până la 1.000 MB/s.

Asigurați-vă că luați cel mai bun SSD posibil pentru nevoile dvs. înainte ca aceste oferte să expire.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here