Kid's Corner are probleme cu PIN-ul?

Una dintre caracteristicile frumoase ale Windows Phone 8 este Kid's Corner. Dacă intrați în setări și activați această funcție, puteți selecta jocuri, muzică, videoclipuri și aplicații potrivite pentru vârsta copiilor dvs. Când vă aflați în Colțul copiilor, aceste selecții sunt toate la care vă îngrijesc copiii. au acces. Este conceput pentru a crea un mediu sigur pentru ca copiii să acceseze și să protejeze lucrurile mai sensibile de pe telefoanele cu Windows de curiozitate.

Dar se pare că există o ușoară eroare în accesarea Colțului copiilor dacă utilizați un număr PIN pentru a vă bloca Windows Phone. Când este setat un număr PIN, dacă glisați spre dreapta din ecranul de blocare pentru a accesa Kid's Corner, acel număr PIN este necesar pentru a debloca Kid's Corner.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Unii au găsit o soluție în jurul acestui lucru setând un interval pentru când este necesar PIN-ul. În continuare va trebui să introduceți codul PIN pentru a vă accesa Windows Phone, dar Colțul copiilor nu va mai avea nevoie de un PIN. Dezavantajul acestei soluții este că nu funcționează întotdeauna.

De câte ori am văzut Kid's Corner în acțiune, ecranul PIN nu era în joc. Și trebuie să nu întrebăm de ce Colțul copiilor ar avea nevoie de un PIN pentru început. Chiar dacă puteți să vă protejați cu PIN colțul copiilor, nu are sensul să vă oferiți așa ceva cod PIN care ar debloca telefonul principal.

Este probabil o eroare care trebuie rezolvată în următoarea actualizare pe care Microsoft o scoate. Dacă ați avut probleme cu PIN-ul cu Kid's Corner, nu ezitați să sunați în comentarii.

Mulțumesc, Jonathan, pentru pont!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here