Kerbal Space Program este partener cu The American Rocketry Challenge pentru un nou concurs

Sursa: The American Rocketry Challenge

Ce trebuie sa stii

 • Kerbal Space Program este un joc popular de construire de rachete pe diverse platforme.
 • American Rocketry Challenge a încheiat un parteneriat cu dezvoltatorul pentru o nouă provocare.
 • Motorul realist de fizică orbitală al jocului permite pasionaților să construiască rachete.
 • Concursul include premii de 6.000 USD pentru echipele care pot reuși, având în vedere bugetul din joc.

Kerbal Space Program este un joc popular de simulare a fizicii care necesită să faci rachete și să trimiți pe Lună... și adu-le înapoi dacă ești suficient de priceput. Astăzi, The American Rocketry Challenge a anunțat un nou conținut cu premii de 6.000 USD pentru echipele care îi pot trimite pe micuții Kerbal pe lună și înapoi cu un buget redus.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

ville mai jos declarația organizației. De asemenea, puteți accesa mai multe informații aici dacă sunteți interesat să participați.

Felicitări! Am fost atât de impresionat de abilități tale de rachetă, în cazul în care promovăm pe tine și pe echipa ta TARC 2020 pentru a conduce o nouă companie aerospațială. Ei bine, nu o companie reală, ci una într-un joc video. Deoarece American Rocketry Challenge din 2020 a fost amânată, colaborăm cu Private Division, editorii jocului video de astrofizică și aerospațial de succes, Kerbal Space Program (KSP), pentru a vă aduce un nou tip de concurs de rachete cu mai multe premii în bani! Kerbal Rocketry Challenge te pune în pielea lui Kerbals, o rasă de extratereștri umanoizi verzi destinații stelelor. Folosind motorul realist de fizică orbitală al jocului, veți fi însărcinat să recreați una dintre realizările de vârf ale lumii noastre: o aterizare lunară cu echipaj. Dar există o problemă – tu și echipa ta veți acționa ca propria companie aerospațială care a primit un contract cu preț fix pentru a ajunge la "mun" și înapoi. În afara restricțiilor bugetare, sunteți liber să vă proiectați și să rulați programul după cum să vedeți cuviință. Veți primi o copie gratuită a programului Kerbal Space pentru a concura împotriva echipelor din toată țara pentru 6.000 USD în premii. Și partea cea mai bună? Jocul este al tău să-l păstrezi când competiția se termină! Toți membrii echipei vor primi o copie gratuită a KSP, dar poți trimite doar un design și un zbor.

Înregistrarea pentru Kerbal Rocketry Challenge se deschide pe 13 iulie și se încheie pe 19 iulie. Pentru a preveni echipele să aibă un avans, participanții vor primi reguli oficiale la sfârșitul lunii iulie și vor fi lansate oficial.

Joaca mai multe jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Îți va dura câteva luni

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii.

 • 1 USD la Microsoft Store
 • 23 USD pe Amazon
 • 25 USD la Newegg

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here