Revizuire Kensington Orbit Fusion: așteptați ca prețul să scadă pe acest mouse trackball de 70 USD

Sursa: Windows Central

Dispozitivele trackball există de mult timp. Serios, verifica istoria Marinei Canadei și a trackball-urilor. Deși nu sunt la fel de populari ca șoarecii standard, sunt totuși o alternativă excelentă în anumite industrii și, poate mai important, pentru persoanele care suferă de dureri la încheierea mâinilor. Am trecut la un mouse trackball - în special Logitech MX Ergo - acum câțiva ani pentru a reduce tensiunea în timpul zilei, permițându-mi să mă joc confortabil cu mouse-ul meu obișnuit după ore. Nu eram sigur că mi-ar plăcea la început, dar un trackball s-a transformat acum în modul meu preferat de a îndrepta. Acest lucru este valabil și pentru anumite jocuri pentru computer.

MX Ergo al meu a fost folosit mult și a început să eșueze la clicul stâng, așa că încercarea Kensington Orbit Fusion a fost bine sincronizată. Este proiectat diferit de ceea ce eram obișnuit, cu trackball-ul controlat degete mai degrabă decât degetul mare. A fost nevoie de ceva timp pentru a te obișnui, dar eficiența este aproape la egalitate cu MX Ergo. Iată ce trebuie să știți dacă să faceți upgrade să treceți la un mouse trackball.

Mouse Trackball fără fir

Kensington Orbit Fusion

Concluzie: Kensington Orbit Fusion este un mouse trackball de gamă medie, cu rotiță de defilare unică și cinci butoane complete personalizabile. S-ar putea să nu ofere la fel de multă precizie ca un trackball acționat cu degetul mare, dar este totuși o opțiune utilă pentru computerele desktop și laptopurile cu un port USB-A dacă sunt blocate în gama de prețuri de 70 USD.

Pro

 • Design confortabil (pentru dreptaci)
 • Cinci butoane personalizabile
 • Comutator DPI cu trei căi
 • Trackball detasabil pentru curatare
 • Durată lungă de viață a bateriei

Contra

 • Fără Bluetooth
 • Trackball poate fi puțin inexact
 • Doar mâna dreaptă
 • Nu este ideal pentru laptopuri doar cu USB-C
 • 70 USD pe Amazon
 • 86 USD la Walmart
 • 81 USD la Newegg

Ce îmi place la Kensington Orbit Fusion

Sursa: Windows Central

Orbit Fusion este fabricat în principal dintr-un plastic ușor, cu un lucios în jurul bazei pentru un pic de fler adăugat. Mouse-ul este lat și cu fundul plat, cu tampoane anti-alunecare din cauciuc pentru multă stabilitate atunci când este plasat pe un birou sau pe brațul unui scaun. Nu este la fel de greu ca alți șoareci trackball, dar prima impresie este că nu este construit la fel de bine ca alții pe care i-am folosit.

Partea de jos a mouse-ului găzduiește un garaj pentru baterii AA - nu, nu este reîncărcabil - și un slot pentru dongle-ul USB-A atunci când nu este utilizat. Este un plus frumos, dar este păcat că adaptorul USB-C nu are nici un loc unde să trăiască. Un comutator de pornire/oprire ajuta la prelungirea duratei de viață a bateriei și există o deschidere mare sub trackball în sine pentru a o forța afară pentru curatare. Dacă cumpărați o dată un mouse trackball, asigurați-vă că sunt această funcție. Trackball-urile devin foarte groaznice până la punctul de a interfera cu urmărirea laserului din interior, iar imposibilitatea de a-l elimina este un non-starter. Din fericire, asta nu este o problemă aici.

Sursa: Windows Central

În loc de clicuri obișnuite cu indicatorul și degetul mijlociu cu care ați putea fi obișnuit, Orbit Fusion mută pentru majoritatea butoanelor în partea stângă controlul degetului mare. Cu siguranță este nevoie de ceva pentru a te obișnui dacă vii de la un mouse tradițional. Un clic stânga mare este greu de ratat, iar un comutator DPI în trei trepte este îngropat pentru a preveni clicurile accidentale. De asemenea, în cluster sunt butoanele de clic din mijloc, înainte și înapoi. Făcând clic este clar pe toate butoanele.

Software-ul KensingtonWorks și opțiunile sale extinse de personalizare adaugă sau mulțime de valoare acestui mouse.

Mouse-ul funcționează bine doar cu un dongle plug-in, dar adăugarea software-ului KensingtonWorks duce lucrurile la următorul nivel. Toate butoanele, salvați selectorul DPI, sunt personalizabile cu opțiuni extinse, inclusiv instrumente media, navigare pe desktop virtual, comenzi rapide de navigare pe web, navigare în pagină, fragmente rapide și multe altele. De asemenea, puteți regla viteza indicatorului, accelerația mouse-ului (cu posibilitatea de a-l opri complet), activați cursorul lentă pentru mișcări de precizie și activați mișcarea pe o singură axă. În ceea ce privește rotița de defilare, viteza, inerția și orientarea sunt gestionate în aplicație.

Vorbind pe rotița de defilare, nu seamănă cu oricare pe care l-am folosit înainte. În loc de o roată verticală, aceasta este o roată orizontală care să aibă un trackball-ul în sine. Are o acțiune lină și nu interferează cu indicarea și nici nu are tendința de a defilare accidentală. Un design cu nervuri și un finisaj cauciucat înseamnă că nu alunecă. Designul care plutește liber îl face să se simtă puțin ieftin, dar funcționează așa cum ar trebui. În general, mi-a părut că Orbit Fusion este confortabil de ținut, deși este construit doar pentru utilizatorii dreptaci.

Ce nu-mi place la Kensington Orbit Fusion

Sursa: Windows Central

Orbit Fusion este ușor de configurat, ușor de personalizat și face treaba. Cu toate acestea, există câteva caracteristici și opțiuni de design care nu îmi plac. Venirea unui mouse cu trackball-ul sub degetul mare a fost o schimbare considerabilă, dar am încercat să țin asta în minte și să dau o evaluare corectă în timp ce testam Orbit Fusion.

Fac o cantitate considerabilă de editare foto și încă prefer un trackball sub degetul mare, chiar dacă doar pentru precizia pe care o oferă. Orbit Fusion funcționează bine pentru majoritatea muncii de zi cu zi, dar făcând clic exact unde vreau să nu mergeți întotdeauna conform planului. Menținerea unui deget sau două pe trackball și lovirea clicului stânga cu degetul mare adesea îmi mișcă involuntar degetele, ceea ce a rândul său mută cursor. Nu este mare lucru în majoritatea cazurilor, dar nu este potrivit dacă lucrați cu o aplicație în care precizia este cheia. Asta include o mulțime de jocuri.

Sursa: Windows Central

Această problemă este posibilă, deoarece m-am antrenat să vă degetele nemișcate sau să le ridicați pe trackball atunci când dau clic, dar în general nu mi se pare la fel de intuitiv. Am constatat că încă îmi mișc mult mai mult mănâncă când folosesc acest mouse în comparație cu MX Ergo (sau orice trackball ac cu degetul mare), dacă sunteți unul făcută încheietură este ușor afectată, poate să ia în considerare altceva.

Având mouse-ul să se bazeze pe un 2.Receptorul de 4GHz pentru conectivitate este normală, dar a nu oferi și opțiunea pentru Bluetooth este o supărare. Multe Ultrabookuri se îndepărtează de USB-A, cazul meu am rămas blocat și în adaptorul USB-C pentru a conecta mouse-ul la laptop. Adaptorul este inclus în pachet (ceea ce este grozav), dar face ca adaptorul să iasă prea mult până la punctul în care să se întoarcă sau să se întoarcă accidentală ar putea deteriora grav portul. Acesta este un mouse cel mai bine împerecheat cu un computer desktop sau laptop care încă ține USB-A.

Dacă cumpărați Kensington Orbit Fusion?

Sursa: Windows Central

După ce m-am obișnuit cu un trackball acționat cu degetul, mi-a plăcut cel mai mult timpul petrecut cu Orbit Fusion. Lipsa conectivității Bluetooth a fost un pic deranjantă, dar utilizați mouse-ul cu un computer desktop sau laptop cu USB-A elimina complet problema. Mouse-ul este construit bine – deși nu se simte la fel de premium ca alte opțiuni mai scumpe – iar bateria AA îl menține suficient de mult să nu te superi să schimbi bateria când în cele din urmă se stinge. Software-ul KensingtonWorks adaugă cu adevărată multă valoare aici, permițându-vă să personalizați fiecare aspect al mouse-ului.

Voi reveni în continuare la un trackball controlat cu degetul mare pentru lucru de precizie, dar oricine obișnuit cu acest stil ar putea să nu aibă aceleași probleme pe care le aveam eu. Și mai este și senzația de slăbire a roții de defilare, care pare să se fi înrăutățit pe măsură ce am folosit mouse-ul. Are o senzație de mizerie fără îndoială, deoarece praful și resturile ca între inel și roată reală.

3.5 din 5

Dacă vă gândiți serios la un mouse cu trackball și aveți de cheltuit 15 USD sau 20 USD în plus, luați în considerare câteva alternative. Trackball-ul Expert Wireless de la Kensington costă aproximativ 85 USD și este foarte bine evaluat. Este un trackball acționat cu degetul, include conectivitate Bluetooth și sunt stil de rotiță de defilare.

Și pentru cei care preferă trackball-ul sub degetul mare, MX Ergo de la Logitech este un câștigător ușor. Costă aproximativ 90 USD, dar compensează costul prin senzația premium, metode multiple de conectivitate, durată lungă de viață a bateriei reîncărcabile și confort general și precizie.

Orbit Fusion este încă relativ nou, așa că ar putea dori să așteptați sau să știți prețului înainte de a plăti. Cheltuiți aproximativ 70 USD atunci când există multe alternative grozave, inclusiv multe de Kensington, s-ar putea să nu fie cea mai bună mișcare decât dacă sunteți absolut setat pe această gamă de prețuri. Asigurați-vă că aruncați o privire la lista noastră largă a celor mai bune șoareci wireless pentru mai multe opțiuni.

Mouse Trackball fără fir

Kensington Orbit Fusion

Opțiuni de personalizare profundă

Mouse-ul trackball Orbit Fusion este puțin scump pentru ceea ce obțineți, dar cei blocați în intervalul de preț de 70 USD ar trebui să găsească că este un indicator perfect capabil.

 • 70 USD pe Amazon
 • 86 USD la Walmart
 • 81 USD la Newegg

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here