Urmărirea prezenței la întâlniri în Microsoft Teams este pe cale să devină mult mai ușoară

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams vă va permite în curând să descărcați un raport de prezență după încheierea unei întâlniri.
  • Funcția va fi lansată în următoarele câteva săptămâni.
  • De asemenea, veți putea obține rapoarte de prezență pentru webinarii.

Evidența celor care participă la întâlniri în cadrul Microsoft Teams nu este atât de ușor pe cât ar trebui să fie. Totuși, acest lucru este cale să se schimbe, deoarece Microsoft lansează opțiunea de a descărca un raport de prezență după încheierea unei întâlniri sau a unui webinar. Aceasta este o funcție foarte solicitată care a primit aproape 20.000 de voturi pe un fir UserVoice (prin MSPowerUser).

Înainte de lansarea actualizării, trebuie să descărcați raportul întâlnirii înainte ca întâlnirea să se încheie. Această limitare a împiedicat oamenii de a urmări participarea la întâlniri, dar nu ar trebui să fie o problemă în viitor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Postarea UserVoice spune:

Vizualizați sau exportați o listă de utilizatori care au participat la întâlnire

În prezent, nu există nicio modalitate de vizualizare a listei participanților la întâlnire după încheierea unei întâlniri.

Organizatorii întâlnirilor ar trebui să poată vedea sau exporta sau lista de participanți, inclusiv orele de intrare și de ieșire, durata etc.

Un inginer Teams a răspuns spunând:

Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră continuu! Suntem în proces de a putea descărca raportul de preț după încheierea întâlnirii. Această funcție va fi lansată în următoarele săptămâni și vom actualiza aici odată ce este finalizată.

Același inginer face, de asemenea, legături către un element din foaia de parcurs Microsoft 365 despre caracteristică. Conform foii de parcurs și al inginerului, noua caracteristică va fi lansată luna aceasta.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here