Păstrați-vă datele de siguranță cu SSD-urile portabile T5 de la Samsung la vânzarea de la 80 USD doar astăzi

Best Buy oferă astăzi SSD-ul Samsung T5 cu o reducere de până la 50 USD, ca una dintre ofertele zilei. Reducerile se aplică atât modelelor de 1TB, cât și modelelor de 500GB, deși acesta din urmă este disponibil numai pentru ridicarea din magazin/de la bord. Modelul cu capacitate mai mică este scăzut la 79 USD.99, o potrivire pentru cel mai mic lucru pe care l-am vazut merge si o multime daca o poti obtine. Modelul de 1TB are economii uriașe de 50 USD, depășind ofertele actuale de la B&H și din alte părți.

Economii spațiu de stocare

SSD portabil Samsung T5

T5 oferă viteze rapide de oraș și scriere până la 540 Mbps împreună cu criptarea hardware AES pe 256 de biți. Este atât de mic poate încăpea și în palma mâinii tale. Vine cu un cablu USB-C și USB-A în cutie și o garanție de 3 ani.

Reducere de până la 50 USD

  • Vezi la Best Buy

Oferta dată nu mai este valabilă și nu avem o mai bună. Cu toate acestea, am găsit câteva oferte similare

Samsung Galaxy Buds 2

124 USD.99 149 USD.99 Economii 25 USD 1629306853

Căștile wireless adevărate Samsung Galaxy Buds 2, anunțate recent, sunt reduse pentru prima dată pentru o singură zi doar la Woot! cost economisi 25 USD la culoarea la alegere pana la epuizarea stocurilor.

Descoperiți vânzarea Samsung

Numai pe timp limitat 1623689942

Samsung are o mulțime de reduceri grozave disponibile doar pentru o săptămână, ca parte a evenimentului său de vânzări Discover Samsung! Acum este șansa de a economisi la un nou smartphone, ceas sau tabletă Galaxy, iar unele aparate Samsung sunt și ele la vânzare.

Căști wireless adevărate Samsung Galaxy Buds Plus albe

89 USD.99 120 USD.00 Economii 30 USD 1622628407

Ia-l în alb sau roșu. Obține 22 de ore de sunet cu 11 ore la o singură încărcare și alte 11 de la carcasa de încărcare care se poate reîncărca wireless. Includeți un microfon intern și două externe pentru o voce clară și izolata. Funcționează cu Android și iOS.

Monitor curbat pentru jocuri Samsung seria G77 de 32 de inchi

599 USD.99 850 USD.00 Economii 250 USD 1621512680

Designul este inspirat de un jucător celebru din League of Legends, T1 Faker, care include semnătura sa și o iluminare roșie iconică. Are curbă 1000R pentru imersiune completă, tehnologie QLED pentru culoare și contrast și suport HDR 600.

Ceas inteligent Samsung Galaxy Watch Active 2 44 mm GPS Bluetooth

179 USD.99 220 USD.00 Economii 40 USD 1620652249

Funcționează cu Android și iOS. Urmărește automat activitățile populare, cum ar fi ciclism sau înotul. Poate monitoriza somnul, stresul și ritmul cardiac. Utilizează vizualizajul Super AMOLED și ramă tactilă pentru navigare rapidă. Are și control vocal Samsung Pay și Bixby.

Acest SSD extern oferă viteze rapide de oraș și scriere până la 540 Mbps, împreună cu protecția opțională prin parolă și criptare hardware AES pe 256 de biți. Este atât de mic poate încăpea și în palma mâinii tale. Samsung include două cabluri, astfel încât să puteți conecta la un port USB-C, fie la un port USB standard imediat din cutie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Într-o lume perfectă, unități SSD portabile ar fi la fel de ieftine ca și hard diskurile portabile. La urma urmei, principala caracteristică a SSD-urilor este că nu au părți mobile, ceea ce face într-adevăr perfect pentru transportul de date în mișcare. Hard disk-urile sunt mult mai predispuse la eșec atunci când sunt lovite în rucsac sau călcate în picioare în metrou. Din păcate, nu suntem acolo. Din fericire, această ofertă reduce o parte din costul de sus și obțineți un produs foarte bun.

Utilizați software-ul de gestionare inclus de la Samsung, vă îngrijiți cu criptarea și vă asigurați că unitatea dvs. are cele mai recente actualizări de firmware. Sau puteți descărca aplicația mobilă gratuită care vă oferă și un anumit control. De asemenea, Samsung îl susține cu o garanție de trei ani, astfel încât să ai încredere în siguranța dvs.

Am numit Samsung T5 drept alegerea personalului de pe lista noastră cu cele mai bune SSD-uri externe USB-C din 2020, datorită setului său excelent de caracteristici, prețului accesibilității și dimensiunilor reduse. Nu ratați șansa de a vă pune în buzunar unul cu reducere.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here