Păstrați-vă datele în siguranță cu SSD-ul portabil Samsung T5 de 500 GB, disponibil la preț de 90 USD,

Luați unitatea SSD portabilă Samsung T5 de 500 GB la vânzare pentru 89 USD.99 ca una dintre ofertele Best Buy ale zilei. Ca Ofertă a Zilei, prețul este temporar și setat să expire. This reducere se aplică numai pentru „Albastru ademenitor” deoarece unele dintre celelalte culori nu au nici măcar sau versiune de 500 GB și chiar dacă o fac, costă 110 USD. Acesta este prețul normal pe care îl veți găsi la majoritatea comercianților cu amănuntul precum B&H. Versiunea de 1 TB a unității costă 185 USD sau mai mult de cele mai multe ori, așa că oferta de astăzi este mai puțin de jumătate din preț.

Ia-o cu tine

Unitate SSD portabilă Samsung T5 de 500 GB USB-C

Viteze de transfer până la 540 MB/s. Se conectează prin USB-C, astfel încât să funcționeze cu computere, dispozitive mobile și multe altele. Fără piese în mișcare precum un hard disk, deci mai durabil atunci când călătoriți. Protecție cu parolă. Rezistent la picaturi. Are o aplicație mobilă și un software de management.

89 USD.99 110 USD.00 reducere de 20 USD

  • Vezi la Best Buy

Acest SSD extern de 500 GB oferă viteze rapide de citire și scriere până la 540 Mbps, împreună cu protecția opțională prin parolă și criptare hardware AES pe 256 de biți. Este atât de mic poate încăpea și în palma mâinii tale. Samsung include două cabluri, astfel încât să puteți conecta la un port USB-C, fie la un port USB standard imediat din cutie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Într-o lume perfectă, unități SSD portabile ar fi la fel de ieftine ca și hard diskurile portabile. La urma urmei, principala caracteristică a SSD-urilor este că nu au părți mobile, ceea ce face într-adevăr perfect pentru transportul de date în mișcare. Hard disk-urile sunt mult mai predispuse la eșec atunci când sunt lovite în rucsac sau călcate în picioare în metrou. Din păcate, nu suntem acolo. Din fericire, această ofertă reduce o parte din costul de sus și obțineți un produs foarte bun.

Utilizați software-ul de gestionare inclus de la Samsung, vă îngrijiți cu criptarea și vă asigurați că unitatea dvs. are cele mai recente actualizări de firmware. Sau puteți descărca aplicația mobilă gratuită care vă oferă și un anumit control. De asemenea, Samsung îl susține cu o garanție de trei ani, astfel încât să ai încredere în siguranța dvs.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here