Justin Long uită că este un Mac, plătește în schimb Intel”,

Sursa: Intel

Ce trebuie sa stii

  • Actorul Justin Long a apărut într-un nou anunț Intel care compară Mac și PC.
  • Ani petrecuți de mult ca parte a campaniei publicitare „Obțineți un Mac” Apple.

Justin Long a apărut într-un nou anunț Intel care încearcă să susțină că procesoarele M1 ale Apple lipsesc cumva în comparație cu cele ale Intel. Și da, acesta este același Justin Long care a petrecut ani de zile jucând un Mac în reclamele infame „Get a Mac”.

Anunțul, care face parte dintr-o colecție mai mare, îl vede pe Long compară computerele Mac de la Apple cu cele de la MSI și Lenovo. De asemenea, el proclamă cu mândrie că „nimeni nu joacă pe un Mac." Deci da. Uite asta.

Cel puțin una dintre reclame se deschide chiar ca acele anunțuri „Obțineți un Mac”, așa că nu există nicio îndoială că firma de marketing Intel și Long știu ce se întâmplă aici. Am ajuns deja la concluzia că Intel nu are nicio rușine pentru încercările sale de a face față modului în care siliciul Apple îl aruncă din apă. Acum duce lucrurile cu un pas mai departe.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Faptul că Long pretinde că este "doar o persoană reală" care face o "comparație reală" între Mac-uri și PC-uri este de râs și jignitor pentru oricine urmărește. Cu excepția cazului în care Long nu a fost plătit pentru a face anunțul, desigur. În acest caz, îmi voi mânca Mac mini. În timp ce purta sprâncenele lui Jon Prosser.

Alte minuni de la Long și Intel includ faptul că Mac-urile nu au ecrane tactile. Chestii de top.

Ignorând această nebunie pentru o clipă, vă pot interesa unul dintre cele mai bune Mac-uri pe care Apple le-a făcut vreodată? Da. Apple M1 inclus, așa că știi. Nu va arde nimic pe o rază de 3 ft și nu va fi pus în genunchi de cele mai ușoare sarcini.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here