Joker și Harley Quinn se alătură în curând PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG)

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) este un joc battle royale axat pe scoaterea de arme și pe utilizarea stealth-ului sau a altor tactici pentru a fi ultima persoană în viață. Titlul a cunoscut o popularitate fără precedent pe Steam și pe alte platforme precum Xbox One în ultimele câteva luni.

Astăzi, dezvoltatorul Bluehole a anunțat că „doi dintre eroii tăi preferați Suicide Squad, Joker și Harley Quinn” vor veni în curând la PUBG. Aceasta nu a fost dezvăluită pe care mulți jucători o așteptau, dar este cu siguranță interesant să spună cel puțin. Din trailer, nu este clar dacă va exista o mini-campanie pentru a-i opri pe Joker și Harley Quinn sau dacă este doar o adăugare cosmetică. Vă vom ține la curent de îndată ce vom afla mai multe. Skin-urile cu licență Joker și Harley Quinn prin a fi o cheltuială inutilă.

„Bine, iubito. Sunt eu și tu."
Trăiește și joacă în rolul doi dintre eroii tăi preferați Suicide Squad, Joker și Harley Quinn. În curand. poza.stare de nervozitate.com/NWZhXaPBMz

— PUBG: BATTLEGROUNDS (@PUBG) 6 noiembrie 2018

Acum câteva luni, dezvoltatorul anunțat o campanie numită „Fix PUBG” care propune să îmbunătățească jocul pentru toți jucătorii. Deși multe dintre probleme au fost rezolvate, multe rămân încă sau nu au fost rezolvate. Ignorând anunțul Joker și Harley Quinn, este grozav să-l vezi pe dezvoltator ascultând feedback-ul comunității și implementând modificările în timp util. Sperăm că și mai multe funcții solicitate de fani vor intra în joc în curând.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce caracteristici ați dori să vedeți în PUBG? Anunță-ne. Știm că în acest moment mulți proprietari de Xbox One X solicită o actualizare vizuală.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here