Alăturați-vă beta publică pentru Paper Boy. Cititorul de știri proaspete de la dezvoltatorul BBC News Mobile

BBC News Mobile a fost una dintre aplicațiile tale (și ale noastre) preferate. Din nefericire, a fost un efort de dezvoltare terță parte și a fost pus la păscut din cauza presiunii BBC. Aplicația a fost o muncă de dragoste din partea dezvoltatorului Lawrence Gripper, prietenul nostru de peste iaz din Marea Britanie. Din fericire, anii de muncă pe care i-a depus în aplicația BBC News Mobile nu vor rămâne pur și simplu neutilizați. El a luat bucăți din baza de cod pentru a construi un cititor de știri generic numit Paper Boy. Ar trebui să vă alăturați beta publică care are loc chiar acum. Știți unde puteți găsi linkul.

Paper Boy alege practic de unde s-a oprit aplicația BBC News Mobile. O interfață de utilizare plăcută răspunde nevoii tale de un flux constant de știri. De date aceasta, mai multe opțiuni de ales pentru știrile dvs. în loc de BBC. Pe lângă BBC și subsecțiunile din cadrul BBC, ArsTechnica, Wired, TechCrunch, Washington Post, Financial Times, Reuters și multe altele. Salut Lawrence, nu uitați să adăugați un anumit site Windows Phone la secțiunea tehnologiei!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

După ce ați adăugat știrile, veți vedea cele mai recente articole, cele mai citite povești, fluxurile și secțiunile dvs. De acolo poti citi. Temă portocalie, alb-negru? O săpăm. Este o combinație de culori pe care nu o vedeți suficient de des.

Dacă vă alăturați beta publică, asigurați-vă că trimiteți lui Lawrence orice erori pe care le găsiți sau sugestiile pe care le aveți. Este ca o regulă nerostită de a te alătura uneia. Sau poate este o regulă inventată pentru noi. Oricum, accesează-l pe Twitter sau accesează UserVoice pentru aplicare.

Paper Boy este disponibil pentru Windows Phone 8. Este o versiune beta publică gratuită. Îl puteți utiliza în Magazin, codul QR de mai jos sau glisați spre dreapta în aplicația noastră.

Mulțumesc pentru sfat Andy!

Via: GripDev

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here