Acum este mult mai ușor să te joci cu grupuri de prieteni pe Oculus

Sursa: Nick Sutrich / Android Central

Ce trebuie sa stii

  • Invitați până la 8 persoane într-o petrecere publică pentru a juca sau pur și simplu să iasă, toate cu capabilități complete de chat vocal.
  • Travel Together facilitează jocul cu prietenii cu un singur clic.
  • Facebook a făcut mai ușor să găsiți prietenii dvs. de pe Facebook care au o cască Oculus cu noi setări de confidențialitate.

Oculus Quest a făcut să sărirea în VR ridicol de simplă, dar jocul cu prietenii era încă o corvoadă uneori. Facebook a recunoscut o problemă reală cu o soluție, care probabil că îi va face pe oameni să apuce în timpul următor lor meci de Elven Assassin în timp ce împușcă alături de prietenii lor. Totul începe cu noua funcție Public Party, care plasează oamenii într-o cameră virtuală de chat pentru a petrece timp și a juca împreună. Partidele publice pot include până la 8 prieteni sau străini completi, cu capacități complete de chat vocal.

După ce v-ați alătura unei petreceri publice, este ușor să alegeți și să jucați și să vă invitați prietenii să se alăture folosind Travel Together. Odată ce ați ales titlul de jucat, va fi trimisă o notificare tuturor celor din grup, informându-le despre intențiile dvs. de a călători împreună la un joc. În acest moment, doar câteva jocuri folosesc această funcție și va trebui să fie implementată nativ în jocuri individuale pentru funcționare. Lista completă a titlurilor acceptate include Arizona Sunshine, Cloudlands 2, Echo VR, Eleven Table Tennis, Elven Assassin, Epic Roller Coasters, Ironlights, Multiverse, Pro Putt by Topgolf, Racket: Nx, Spaceteam VR și Synth Riders.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Facebook

Travel Together elimină nevoia de a parcurge tot felul de meniuri în fiecare joc doar pentru a-ți invita prietenii și face ca toată experiența să fie un efort cu un singur clic pentru a-ți invita cei implicați. Public Partys și Travel Together sunt disponibile pe platformă. De asemenea, a făcut mai ușor să găsiți prieteni care au o casă Oculus și să se joace cu ei, deoarece Facebook nu are funcții de confidențialitate pe platformă. vă, desigur să vă personalizați țările de confidenți, doar în cazul în care vă îngrijiți și nu ca cineva anume să vă găsească în timp ce jucați.

Acestea noi funcții vin imediat după lansarea firmware-ului V18, care nu a activat noul meniu universal pentru Oculus Quest, care a simplificat navigarea într-un mod mare. Anul acesta s-a dovedit a fi unul monumental pentru Oculus, pe masura ce platforma se maturizeaza, incluzand caracteristici majore precum urmarea mainilor si angajamentele de sprijin mare din partea dezvoltatorilor.

Oculus Quest 64GB vs. Oculus Quest 128GB: pe care ar trebui să-l cumpărați?

User de jucat

Oculus Quest

Fără agitație, doar distracție

Oculus Quest facilitează accesul în VR, astfel încât să vă puteți distra mai mult în loc să depanați toată ziua.

  • De la 399 USD la Amazon
  • 493 USD la Walmart
  • De la 399 USD la Best Buy
  • De la 399 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here