A devenit mai ușor să ridici mâna în Microsoft Teams

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams are acum o comandă rapidă pentru a ridica mâna în cadrul întâlnirilor.
  • Pentru a ridica mâna, puteți apăsa doar CTRL+SHIFT+K.
  • Caracteristica pare să fi fost lansată cu versiunea 1.4.00.2879 de Echipe.

Funcția de ridicare a mâinilor din Microsoft Teams facilitează notificarea unui prezentator că aveți un comentariu sau o întrebare. Funcția a fost lansată inițială în mai 2020 și de atunci și-a funcționat în echipe pe diferite platforme. Acum, puteți ridica cu ușurință mâna într-o întâlnire cu o comandă rapidă de la tastatură.

După o actualizare recentă a Teams, apăsarea CTRL+SHIFT+K va ridica mâna în cadrul unei întâlniri. Utilizatoarea de Twitter Selena Caamano a văzut pentru prima dată funcția și a distribuit capturi de ecran pe Twitter (prin OnMSFT).

Dacă poți să ridicați mâna într-o întâlnire a echipelor, utilizați comanda rapidă de la tastatură:
? Ctrl + Shift + K
Versiunea 1.4.00.2879 #MicrosoftTeams #a11y @Microsoft365Pro #MIEExpert #RemoteLearning #RaiseHandKeyboardShortcut//t.co/pQZFLAGspz pic.stare de nervozitate.com/6OPyKw3t7f

— Selena Caamano, scafandru Rabbit-hole ? Elveția (@SelenaCaamano) 19 februarie 2021

Comanda rapidă vă lasă, de asemenea, mâna virtuală în jos, astfel încât să poată spune cu ușurința unui prezentator că ai ceva de adăugat și apoi să pui mâna înapoi când ai terminat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Funcția a fost solicitată pentru prima dată printr-o postare în Comunitatea tehnologiei în mai 2020. Se pare că funcția a fost lansată cu versiunea 1.4.002879. PC-ul meu a văzut acea actualizare pe 18 februarie 2021, așa că ar trebui să fie disponibilă pentru toată lumea până acum.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here