Este pe drum un Valve Index wireless? Un nou brevet spune da

Sursa: Supapă

Ce trebuie sa stii

  • Un nou brevet de la Valve pentru un afișaj wireless montat pe capul dorit să lucreze la o soluție internă VR fără fir.
  • Acest brevet este datat 30 iulie 2020 și ar putea însemna că indexul supapelor fără fir va avea loc în sfârșit.
  • Nu se știe dacă acesta este un HMD VR fără fir complet nou sau un adaptor pentru Valve Index existent.

De când a fost lansat la sfârșitul lunii iunie, Valve Index a fost setul cu cască VR pe care îl puteți obține puteți obține cea mai înaltă experiență VR. Dar, în ciudajului cu rata de reîmprospătare ultra-înaltă, a controlerelor sale inovatoare și a acelor căști super-urechi fanteziste, Valve Index are un singur lucru pe care nimeni nu are spațiul VR nu-și dorește: un cablu. Se pare că este în sfârșit setat să se schimbe cu un nou brevet de la Valve intitulat simplu „SISTEM DE TRANSPORT DE DATE FĂRĂ FĂRĂ PENTRU AFIȘAJE MONTATE PE CAP”.

În mod curios, brevetul (foto de mai jos) arată un jucător care folosește un HMD VR fără fir cu controler HTC Vive, mai degrabă decât controlerele Index proprii ale Valve. Diagramele de brevet aproape niciodată nu sunt produse finale și sunt, în general, folosite pentru a evidenția funcțiile și capacitățile unui produs, deși este bizar să vezi baghetele HTC Vive în mâinile jucătorului, nu înseamnă că atât de mult. Brevetul, desigur, folosește o mulțime de jargon tehnic pentru a descrie „o matrice de antenă care este configurabilă selectivă pentru a oferi o multitudine de modele de formare a fasciculului”. Defalcând puțin, seamănă foarte mult cu tehnologia de înaltă frecvență folosită în antenele 5G, precum și adaptoarele wireless HTC Vive.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: US PTO

În timp ce brevetul descrie modul în care Indexul wireless va comunica cu stația de bază într-un detaliu destul de fin, se oprește în jurul subiectului dacă acesta nu este un set de căști nou-nouț sau doar un adaptor pentru Valve Index existent. Având în vedere faptul că Valve Index este o cască VR modulară cu suport pentru module plug-in în față, precum și un cablu înlocuibil, este foarte probabil ca acesta să fie doar un adaptor pentru căștile existente. Acesta este cu siguranță ceva care va face orice proprietar al HMD VR 1.000 USD de la Valve.

Deoarece acesta este un brevet, nu există cuvânt despre data lansării sau prețul unui astfel de modul. Brevetele sunt depuse în mod regulat și, uneori, produsele reale nu se materializează niciodată din brevetele menționate. Deși nu am să speranțele nimănui, mai ales având în vedere Valve este un jucător important în industria PC VR, există întotdeauna că poate un Valvedex fără să nu distrugă niciodată. Acestea sunt spuse, totuși, ar fi puțin ciudat să vedem Valve împingând orice altă limită tehnică cu Index și să nu implementeze în cele din urmă sau soluție wireless.

Setul cu cască VR premium

Indicele supapelor

Soluția de vârf a valvei.

Nu există nicio îndoială că Valve Index încorpora un număr impresionant de caracteristici pentru a-și justifica prețul mare. Dacă aveți nevoie de ce este mai bun în VR, Valve Index bifează aproape fiecare casetă.

  • 999 USD la Steam

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here