Este Windows 10 pe ARM salvatorul pe care îl speră fanii telefonului Windows?

Scriem multe despre telefoanele Windows și Windows Mobile astăzi, în ciuda stării regretabile a sistemului de operare mobil. Dar poate că singura rază de lumină care strălucește prin nenorocirea constantă este Windows 10 pe ARM. Conceptul de bază este că telefoanele Windows vor putea rula sau versiunea completă de Windows, care ar trebui să crească caracteristicile drastice și capacitatea de funcționare.

Mulți dintre noi mizăm pe Windows 10 pe ARM pentru a „salva” eforturile de telefonie mobilă ale Microsoft. Dar va fi? Membrul forumului Windows Central aj173 a pus această întrebare și a oferit o analiză atentă într-un fir recent.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

aj173 27-07-2017 11:14

Am deja Windows 10 complet pe Lumia 1520. Se numește RDPing prin desktopul meu. Este plăcut să am W10 complet pe telefonul meu în câteva circumstanțe foarte specifice, dar în general, nu reușesc văd cum acest lucru va adăuga ceva experienței mobile. Nu e nimic atât de grozav. De asemenea, nu reușesc să văd cum folosirea bazei de utilizatori a desktopului va face orice pentru a aduce aplicații lipsă centrate pe telefon în Windows. eu...

Răspuns

Membrul forumului ridică câteva puncte valide și este greu de argumentat motiv. Cu toate acestea, Windows 10 pe ARM este încă un pas clar în direcția corectă și este greu de prezis adevărata sa valoare în acest moment.

Ce crezi? Poate Windows 10 pe ARM să salveze Windows mobil? Sau este doar un alt pas pe drumul lung și sinuos al sistemului de operare către cimitirul tehnologic? Are sens să fii optimist sau realist? Accesați linkul forumului de mai jos și spuneți comunității.

De pe forumuri: De ce cred oamenii că Windows 10 pe ARM poate salva Surface Phone?

Lectură aferentă

  • Microsoft confirmă că Windows 10 complet pe ARM nu va fi disponibil pe telefoanele existente
  • Windows 10 pe ARM NU este Windows RT din nou

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here