Surface Studio 2 merită prețul?

Cel mai bun raspuns: Prețul de pornire al Surface Studio 2, de 3.499 USD, îl face prea scump pentru mulți oameni care au nevoie de un PC pentru utilizarea zilnică, dar combinația dintre afișajul tactil de înaltă rezoluție de 28 inchi, suportul Surface Pen, hardware de performanță și Corpul elegant cu suport pliabil îl face o opțiune de top pentru profesioniștii interesați de creativitate și design.

Microsoft: Surface Studio 2 (de la 3.499 USD)

Ce este nou cu Surface Studio 2 de a doua generație?

Surface Studio 2 are acum un procesor (CPU) Intel Core i7-7820HQ din a 7-a generație, fără opțiuni Core i5 disponibile. Acest procesor are patru nuclee și o viteză de ceas de până la 3.90 GHz, care va depăși procesele din a șasea generație din Studioul original. Există, de asemenea, opțiuni mai bune pentru plăcile grafice dedicate (GPU) cu Studio 2; alegeți dintre NVIDIA GTX 1060 sau 1070 cu 6 GB și, respectiv, 8 GB de VRAM. Acesta este un pas mare față de GPU-urile de clasă M care ofereau până la 4 GB de VRAM în GTX 980M.

Porturile au fost, de asemenea, puțin revizuite și, deși încă nu există Thunderbolt 3, există un singur port USB-C alături de patru USB-A 3.0, un cititor de carduri SD, un port Ethernet și un 3.mufă audio de 5 mm. Există termice mai interior și ventilatorul nu va funcționa la fel de tare când este sub sarcină. Au dispărut opțiunile de drive hibrid de la Surface Studio original; în schimb, puteți alege dintre unitățile SSD de 1 TB sau 2 TB.

În cele din urmă, ecranul tactil de 28 de inci are raportul de aspect 3:2 și aceeași rezoluție de 4500x3000, dar noul model are aproximativ 20% mai mult contrast și devine cu aproximativ 33% mai luminos.

Ce accesorii vin cu Surface Studio 2?

În prețul pe care îl vedeți la finalizare sunt incluse un stilou Surface, o tastatură pentru suprafață și un mouse pentru suprafață. Aceste elemente esențiale costă împreună cu aproximativ 250 USD atunci când sunt vândute separat. Acestea sunt esențiale pentru a profita cât mai mult de Studio 2 (în special Pen), dar fără îndoială veți dori și să profitați de Surface Dial dacă veți fi creativ cu computerul dvs.

Surface Studio 2 nu este pentru toată lumea

Surface Studio 2 este un dispozitiv specializat, conceput mai mult pentru a satisface nevoile profesioniștilor, mai degrabă decât gospodăriile care au nevoie de un PC pentru sarcinile de zi cu zi. Acest lucru este evident de preț și design. Este construit ca un PC all-in-one (AiO) care se poate plia pe o balama cu gravitati zero pentru a deveni mai mult o panza sau o masa de desen pentru design. Împreună cu un stilou Surface și Surface Dial, obțineți cu adevărat o cutie de jucării impresionantă pentru a vă aduce idei în spațiul fizic.

Are opțiuni dedicate GPU NVIDIA GTX din seria 10 care pot fi folosite pentru design sau jocuri, există opțiuni mari, rapide de stocare, iar ecranul tactil enorm are o rezoluție înaltă și o imagine generală strălucitoare. Dacă aveți nevoie de această combinație de caracteristici pe care Studio 2 le oferă, nu există prea multă siguranță.

Ce zici de iMac?

iMac-ul Apple este adesea comparat cu linia Studio de la Microsoft. Ambele sunt dispozitive AiO, ambele au ecrane mari, de înaltă rezoluție și ambele costă o sumă bună de bani. iMac-ul are niște specificații impresionante, inclusiv până la un procesor Intel Core i7, GPU Radeon Pro 580 cu 8 GB de VRAM, până la 64 GB de RAM și porturi Thunderbolt 3, care vine cu un preț de aproximativ 2.300 USD.

Sunt considerabil mai puțini bani decât Surface Studio 2, dar cu iMac nu primiți un ecran tactil sau activ pentru suport stilou, iar afișajul stă pe verticală, fără opțiune de pliere. Pentru creatori, aceste avantaje suplimentare Studio 2 fac, fără îndoială, cea mai mare diferență, așa că iMac-ul nu merită această considerație.

Alegerea noastră

Surface Studio 2

Un PC AiO potrivit pentru creație și design.

Surface Studio 2 nu este ieftin, dar cei care au nevoie de combinație dintre un afișaj tactil de înaltă rezoluție de 28 de inchi, suport Surface Pen și Dial, factor de formă înclinat și hardware de performanță ar trebui să constate că merită banii. un petrecut.

  • De la 3.499 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here