Este Razer Blade 15 un computer bun pentru a juca Apex Legends??

Cel mai bun raspuns: Absolut. Atât modelele vechi, cât și cele noi ale Razer Blade 15 pot rula bine Apex Legends. Veți avea nevoie de un model mai nou dacă aveți nevoie să depășiți HD normală să obțineți un framerate foarte mare cu setările maxime.

  • Chiar de la sursă: Razer Blade 15 (de la 1.600 USD la Razer)
  • Cumpărați de la Microsoft: Razer Blade 15 (de la 2.300 USD la Microsoft)

De ce hardware are nevoie pentru Apex Legends?

În timp ce multe titluri moderne necesită cele mai bune plăci grafice și procese pentru a rula grozav, Apex Legends poate rula foarte bine pe hardware mediu. Acest lucru se datorează faptului că Apex Legends datorează fapte de alte sisteme decât mai multe jocuri care au apărut în 2019 și, astfel, funcționează bine chiar și cu hardware-ul de mijloc, cum ar fi unele dintre GPU-urile GTX mai slabe ale. NVIDIA.

Ce face ca Razer Blade 15 să fie excelent pentru Apex Legends?

Motiv pentru care Razer Blade 15 este grozav pentru Apex Legends este că toate configurațiile sale au capacitatea de a gestiona bine jocul. Vechiul model care folosește o placă grafică NVIDIA GTX 1060 și un procesor Intel Core i7-8750H de 8-a generație este suficient de bun pentru a juca jocul la 60 de cadre pe secundă (FPS), atâta cât nu te deranjează să îndepărteze. câteva setări. Între timp, modelele mai nu folosesc plăci grafice NVIDIA RTX și pot fi echipate cu procese Intel Core i7-9750H de a 9-a generație. Aceștia pot împinge jocul la rezoluții mai mari, cum ar fi 1400p sau chiar 4K, precum și creșterea ratei cadrelor la peste 100FPS.

Configurația pe care o alegeți depinde în mare măsură de ceea ce aveți nevoie. Dacă intenționați să jucați jocul competitiv sau să vă bucurați de cea mai bună posibilitate grafică, atunci alegeți unul dintre modelele mai puternice și nu este cel mai bun pariu. Cu toate acestea, dacă pur și simplu un dispozitiv poate juca bine jocul și care să economisești acolo unde poți, modelul mai vechi la Razer Blade 15 este ceea ce ar trebui să alegeți.

Putere excelentă

Razer Blade 15

Putere mare într-un cadru mic

Indiferent de ce tip de laptop de gaming nevoie pentru Apex Legends, există o configurație a Razer Blade 15 care este perfectă pentru dvs.

  • De la 1.600 USD la Razer
  • De la 2.300 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here