Este Oculus Quest 2 compatibil cu versiunea inversă?

Sursa: Facebook (scurgere)

Cel mai bun raspuns: Da, conform videoclipurilor scurse recent de pe Facebook, Oculus Quest 2 va putea juca toate jocurile create pentru Oculus Quest original.

Oculus Quest 2 și jocurile originale Oculus Quest

Deși Oculus Quest 2 nu a fost anunțat oficial, videoclipurile scurse de pe Facebook oferă mai multe detalii despre căștile viitoare. O informație importantă de la scurgere este că Oculus Quest 2 va putea juca toate jocurile create pentru Oculus Quest original.

Asta înseamnă că fiecare joc confirmat pentru Oculus Quest își va face drum spre Oculus Quest 2.

Aplicațiile Oculus Quest vor funcționa pe Oculus Quest 2?

Conform videoclipurilor divulgate de Facebook, toate jocurile și aplicațiile pentru Oculus Quest original vor funcționa și pe Oculus Quest 2. Aceasta înseamnă că aplicațiile media, poveștile interactive și orice altceva care rulează pe Oculus Quest ar trebui să ruleze și pe Oculus Quest 2.

Jocurile Oculus Quest vor funcționa mai bine pe Oculus Quest 2?

În acest moment, nu știm exact cum vor afecta elementele interne îmbunătățite ale Oculus Quest 2 performanța jocurilor originale Oculus Quest. Se pare probabil ca saltul mare la un procesor Snapdragon XR2 și 6 GB de RAM ar trebui să îmbunătățească experiența generală. Oculus Quest 2 va avea, de asemenea, o opțiune cu 256 GB spațiu de stocare, astfel încât veți putea stoca mai multe jocuri pe el decât pe Oculus Quest original.

Comandă în avans acum

Oculus Quest 2

Luați unul cât timp este fierbinte!

Dacă Oculus Quest 2 seamănă cu Oculus Quest original, va fi greu de găsit. Facebook a îmbunătățit aparent totul cu a doua generație Oculus Quest, făcând aceasta consola VR pentru a obține.

  • De la 299 USD la Amazon
  • De la 299 USD la Best Buy
  • De la 299 USD la Walmart

Oculus Quest 2: Tot ce trebuie să știți!

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here