Este lipsa USB-C a noului Surface Pro o problemă?

Una dintre cele mai frecvente plângeri și într-adevăr una dintre puținele nemulțumiri, despre Surface Pro (2017) este lipsa porturilor USB-C a 2-în-1, care este cel mai nou standard de porturi pentru laptopuri. Surface Pro este modern în aproape toate privințele, așa că lipsa USB-C este notabilă.

De ce nu Surface Pro de la Microsoft nu are un port USB Type-C

Dar ce înseamnă cu adevărat? Și omul obișnuit are nevoie de USB-C? Această întrebare care este aruncată pe forumul nostru Surface Pro chiar acum.

Chris Knopff 16.06.2017 23:45

Am un port de tip C pe Pixelul meu. Dincolo de acest timp, lucrurile vor începe să folosească Type-C peste ceea ce oamenii sunt familiarizați. Așa este evoluția. Probabil că va fi și unul nou

Răspuns

Surface Pro are un port Mini DisplayPort pentru conectarea unui ecran extern, care este probabil suficient de bun pentru mulți utilizatori. Și dacă aveți nevoie de un alt conector de vizualizare, aveți nevoie de Surface Dock de 200 USD. Are, de asemenea, un port USB de tip A. Cu toate acestea, nu există nici un port USB-C și nici un port Thunderbolt 3. Folosesc noul meu Surface Pro împreună cu stația de andocare și două monitoare HD vechi și nu am nicio reclamație.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Desigur, USB-C este mai versatil, deoarece poate fi utilizat în multe alte scopuri decât conectarea ecranelor, cum ar fi furnizată de energie și transfer de date. Și este mai "dovada viitorului", ceea ce înseamnă că va fi compatibil cu generațiile viitoare de accesorii și periferie.

Mi-aș dori ca noul Pro să aibă USB-C, dar cu siguranță nu este o problemă - cum am spus deja, am cumpărat unul până la urmă. Ce crezi? Un laptop sau un computer modern sunt într-adevăr nevoie de USB-C astăzi? De ce sau de ce nu? Accesați forumurile prin linkul de mai jos și spuneți-ne cum vă simțiți.

  • De pe forumuri: Ce faci fara usb-C?
  • Everything Surface Pro (2017) pe Windows Central

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here