Este noul Surface Pro potrivit pentru fotografii profesioniști?

Desigur, multe comparații vor include MacBook Pro, un instrument popular printre fotografii, amatori și profesioniști.

Microsoft nu a fost niciodată „mai cool” decât astăzi, ceea ce înseamnă că și mulți utilizatori de Mac, chiar și cei de lungă durată și îndârjiți Apple, iau în considerare schimbarea. Dar pentru profesioniști, comutatorul nu este doar despre factorul cool. Ei încă trebuie să fie capabili să se ocupe de afaceri, iar asta necesită adesea seturi specifice de instrumente și anumite caracteristici și funcționalități. Acesta este cazul fotografilor profesioniști moderni.

Sssamjoan, membru al forumului Windows Central, ia în considerare trecerea la Mac la Surface Pro, dar capacitatea de a-ți pasul cu cerințele fotografiei este o preocupare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

sssamjoan 30.06.2017 10:01

Aș dori să cumpăr nSP-ul în curând, dar sunt foarte ezitând că mă pot adapta la a fi un utilizator de lungă durată de MacBook. Toți fotografii care folosesc Surface Pros pentru a-și organiza sau edita munca?

Răspuns

Surface Pros de ultimă generație sunt mașini puternice, așa că ar trebui să poată face față principalelor cerințelor de editare a fotografiilor. Și, deși Windows nu sunt toate aceleași instrumente de fotografie disponibile pentru utilizatorii de Mac, sunt multe utilități puternice, inclusiv Adobe Photoshop și Lightroom.

Ești fotograf cu Surface Pro? pentru a oferi vreo perspectivă sau pentru alții curioși despre priceperea foto Surface Pro? Accesați linkul forumului de mai jos și alăturați-vă discuției.

  • De pe forumuri: orice fotografie care folosește Surface Pro?
  • Revizuirea aprofundată a Surface Pro de la Windows Central

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here