ThinkPad X1 Extreme de la Lenovo este bun pentru jocuri?

Cel mai bun raspuns: ThinkPad X1 Extreme de la Lenovo, cu un GPU NVIDIA GTX 1650, este suficient de versatil pentru a face față unor jocuri limitate la 1080p. Dacă sunteți interesat de o experiență de joc pură, cu performanțe mai bune, vă recomandăm ceva de genul Lenovo Leon Y740 15.

  • Adevărata mașină de jocuri: Lenovo Legion Y740 15 (de la 1.330 USD la Lenovo)
  • Ultrabook versatil: Lenovo ThinkPad X1 Extreme (Gen 2) (De la 1.476 USD la Lenovo)

Ce este atât de grozav la Lenovo Legion Y740 15?

Gama de laptopuri Lenovo Legion se referă la performanță și design în jocuri. Y740 15, pe care l-am recenzat destul de favorabil, este disponibil cu un procesor (CPU) Intel Core i7-9750H până la 9-a generație, 32 GB de RAM DDR4-2666 MHz, un M de 1 TB.2 unități SSD PCIe cuplate cu o unitate de disc SATA de 1 TB (HDD) și o placă grafică (GPU) NVIDIA RTX 2080 Max-Q cu 8 GB de VRAM. Cu specificații de top, Legion Y740 este o bestie și va depăși cu ușurință X1 Extreme.

Nu există nicio opțiune de afișare 4K pentru Y740, dar puteți alege între două 15.Model FHD de 6 inchi. Prima versiune și mai ieftină are un panou IPS, o rată de reîmprospătare de 144 Hz și o luminozitate de 300 nits. Pentru a se asocia bine cu GPU-ul NVIDIA, este compatibil cu G-Sync, care oferă imagini mai fluide. Cealaltă opțiune de afișare, mai scumpă, are aceeași rezoluție FHD, aceeași rată de reîmprospătare de 144 Hz și este activată G-Sync, dar este capabilă să atinge sau luminozitate de 500 de nit și include Dolby Vision HDR400.

Tastatura are iluminare de fundal RGB personalizabilă, o coloană de taste macro de-a lungul părții stângi pe care le puteți utiliza pentru a începe rapid în joc, iar colecția generoasă de porturi este situată în cea mai mare parte de-a lungul spatelui laptopului pentru sau. gestionare mai ușoară a cablurilor. În timp ce bateria de siguranță nu va dura la fel de mult ca cea din X1 Extreme, Y740 rămâne rece și silențioasă sub sarcină și, în testele noastre, nu a existat niciun semn de accelerare termică.

În ceea ce privește prețul de bază, Legion Y740 cu procesor Intel Core i7-9750H de 9-a generație, 8 GB RAM, un HDD de 1 TB cuplat cu un SSD PCIe de 256 GB și un GPU NVIDIA GTX 1660 Ti costă mai mult decât modelul introductiv X1 Extreme cu Core i5 CPU și GPU NVIDIA GTX 1650. Pe măsură ce creșteți în hardware, veți obține, în general, mai multă performanță pentru mai puțini bani cu Y740.

Adevărata mașină de jocuri

Lenovo Legion Y740 15

O să te distrezi grozav

Până la un GPU RTX 2080 și un procesor Intel Core i7-9750H hexa-core nu împiedică acest laptop să funcționeze la recepție. Totul este înfășurat într-un șasiu din aluminiu care este conceput pentru jucători și, în general, va costa mai puțin decât X1 Extreme, cel puțin poate crește în hardware.

  • De la 1.330 USD la Lenovo

De ce este capabil ThinkPad X1 Extreme?

ThinkPad X1 Extreme este mai orientat spre viață în lumea profesională și, în ceea ce privește ceea ce privește laptopurile de afaceri, nu este nimic de refuzat. Poate fi configurat cu procese Intel Core similare din a 9-a generație, este disponibil până la 64 GB de RAM DDR4-2666 MHz și are spațiu pentru un SSD PCI până la 1 TB. Are, de asemenea, o baterie considerabil mai mare decât Y740 (80Wh față de 57Wh), așa că este important să poți lăsa adaptorul AC în urmă, X1 Extreme va merge mult mai bine.

Există o singură opțiune GPU NVIDIA GTX 1650 disponibilă cu X1 Extreme. Este depășit chiar și de NVIDIA GTX 1660. Este disponibil în modelul de bază Y740, dar este încă capabil să gestioneze majoritatea jocurilor moderne la 1080p. Nu veți putea să măriți setările grafice, dar vă va ajuta dacă vă place să vă bucurați de jocuri din când în când în timpul nefuncționării. Doar nu optați pentru opțiunea de afișare 4K în X1 Extreme și așteptați-vă la o experiență de joc fluidă de la GPU la rezoluția mai mare.

Designul general al lui X1 Extreme aduce un șasiu mai ușor și mai subțire, care este mai bine adaptat pentru a suporta abuzul și ar trebui să găsiți că este mult mai ușor să călătoriți cu el. Dacă măsurile de securitate sunt importante dvs., toate modelele vin cu un cititor de amprentă, iar modelele cu afișaj HDR400 vin și cu o cameră IR pentru recunoașterea facială prin Windows Hello.

X1 Extreme este mai versatil și se va potrivi mult mai bine într-o sală de ședințe sau pe teren. Dacă jocul este prima ta prioritate, alege Legion Y740 15.

Ultrabook versatil

Lenovo ThinkPad X1 Extreme

Mult mai potrivită pentru viața profesională

Designul general și opțiunile hardware ale ThinkPad X1 Extreme îl fac un Ultrabook complet. Este durabil și relativ puternic și este portabil, datorită duratei lungi de viață a bateriei și a bateriei ușor.

  • De la 1.476 USD la Lenovo

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here