Merită jucat Halo Wars 2 în 2021?

Cel mai bun raspuns: Absolut. Deși jocul este departe de a fi perfect, Halo Wars 2 este, totuși, un joc de strategie incredibil de rafinat, distractiv și plin de conținut, de care nu vei fi dezamăgit.

  • Obține ediția completă: Halo Wars 2: ediția completă (60 USD la Microsoft)

Conținut: tot ce are de oferit jocul

Jocul de bază Halo Wars 2 a fost livrat cu o campanie bogată de 12 misiuni, o suită multiplayer extinsă și un nou mod numit Blitz, care a modificat formatul tradițional de strategie în timp real (RTS) Halo Wars prin implementarea mecanicii jocului de cărți. Ajută că acesta este și un titlu Xbox Play Anywhere, permițându-vă să sincronizați progresul și să jucați pe Xbox One și PC cu o singură alegere.

De-a lungul timpului, în joc au fost adăugate noi lideri care au schimbat tipurile de stiluri de joc și unități pe care jucătorii le puteau lua în luptă și au fost lansate și șapte noi misiuni de poveste - două în expansiunea Operation: SPEARBREAKER și cinci în expansiunea Awakening the Nightmare. În plus, Awakening the Nightmare a oferit acces la Terminus Firefight, care este un mod defensiv în stil Horde inspirat de Firefight din titlurile Halo shooter la persoana întâi. În cele din urmă, jocul a primit câteva hărți gratuit noi pe ciclul său de viață, cea mai recentă fiind Fort Jordan, un remake al legendarei hărți Fort Deen din Halo Wars original.

În general, acest conținut este excelent și orice fan al jocurilor RTS va iubi ceea ce sunt oferite Halo Wars 2. Povestea este destul de simplă și nu este chiar atât de interesant, dar modul de joc al campaniei este superb, provocând jucătorul în moduri creative care îl obligă să se gândească tactic la felul în care joacă. Efectuarea strategiilor și urmărirea unităților tale lovind inamicul în pământ este o bucurie satisfăcătoare, iar mai multe moduri de dificultate vă permit să creșteți sau să reduceți provocarea dacă puteți obține. Misiunile oferite în expansiuni sunt la fel de grozave, cele găsite în Awakening the Nightmare fiind, probabil, cele mai bune misiuni Halo Wars vreodată.

Nu lipsește conținutul în Halo Wars 2 și cea mai mare parte este excelentă.

Când vine vorba de multiplayer, jocul este în mare parte excelent și el, deși există probleme. Varietatea de unități și lideri disponibile pentru utilizare este minunată, deoarece deschide ușa pentru strategia creativă, dar hărțile pe care jucătorii le duc se pot simți generice în comparație cu câte diverși s-a simțit primul joc. Din punct de vedere echilibrului, jocul este actualizat destul de des cu ajustări, deși au perioade de timp în care există alții sau nerfurile atât de necesare durează mult timp. Cu toate acestea, chiar și cu problemele sale, Halo Wars 2 este un joc RTS fantastic, iar actualizarea recentă din ianuarie sugerează că și mai multe lucruri bune vor veni pentru joc mai târziu în acest an.

Performanță: cum funcționează jocul?

Jocurile care au adăugat de-a lungul timpului pot deveni uneori greșite, dar, din fericire, nu este cazul cu Halo Wars 2. De la lansare, jocul a rămas relativ stabil, actualizarea din ianuarie menționată mai sus elimină mai multe erori și optimizând în continuare titlul. Ratele cadrelor tind să scadă în momentele intense din punct de vedere grafic, mai ales dacă joci pe un Xbox One original, dar nu este niciodată până la punctul în care jocul se simte de nejucat. În general, Halo Wars 2 este o experiență plăcută.

Comunitate: sunt jucătorii activi?

Comunitatea lui Halo Wars 2 este puternică și pasionată de joc.

Ceva care este special la comunitatea Halo Wars este capacitatea sa de a rezista împotriva oricăror șanse, iar asta nu s-a schimbat cu Halo Wars 2. În timp ce jocul s-a străduit să atragă atenția la lansare, baza de jucători pentru Halo Wars 2 a persistat totusi și a rămas destul de activă - acesta este unul dintre cele mai mari motive pentru care apare conținut nou în 2019. Găsirea potrivi nu este cea mai rapidă experiență, dar siguranța nu veți aștepta câteva minute în frustrare. În plus, fanii Halo Wars 2 sunt activi pe Twitter, Reddit, YouTube și Discord, așa că găsești prietenilor cu care să joace sau să participe la turneele comunității, la doar câteva clicuri distanță.

Gânduri finale: Un joc grozav cu sprijin continuu

Chiar dacă Halo Wars 2 este departe de a fi un joc perfect, este încă unul excelent și acest titlu care are o mulțime de membri ai comunității dedicate și pasionate care îl susțin. Cantitatea de conținut pe care să ofere această uluitoare și, deoarece mulțimea este de calitate, sunteți pregătit pentru o plimbare distractivă dacă decideți să-l ridicați.

Strategia consolei

Halo Wars 2: Complete Edition

Halo Wars nu a fost niciodată mai bun

Halo Wars 2: Complete Edition oferă o cantitate uluitoare de conținut de calitate la un preț excelent, oferindu-vă acces la ceea ce este, fără să îndoială, cel mai bun joc RTS de pe Xbox Live.

  • 60 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here