Merită să reveniți la Halo: The Master Chief Collection?

Halo: The Master Chief Collection (denumită în prezent MCC) a fost una dintre cele mai mari dezamăgiri ale jocurilor din toate timpurile. Ceea ce a fost promis ca o colecție definitivă a tuturor titlurilor principale Halo înainte de Halo 5: Guardians s-a dovedit a fi un de stru plin de erori, care a afectat grav reputația atât a 34 Industries, cât și a companiei Xbox.

În ciuda acestui fapt, 343 s-au angajat să repare MCC ca proiect secundar în timp ce dezvoltă Halo Infinite. Aproape de sfârșitul lunii august, MCC a fost actualizat cu o multitudine de remedieri și funcții noi, iar la începutul lunii august, a fost lansat pe Xbox Game Pass. Dar actualizarea respectă ceea ce promite? Am decis să testez jocul pe larg ca să aflu singur.

Vezi la Microsoft

Caracteristici: instalare selectivă, interfață și multe altele

Unul dintre cele mai tari lucruri care vin la MCC în această actualizare este instalarea selectivă, care vă permite să alegeți jocurile Halo să instalați. Pentru persoane fără hard disk-uri externe sau bibliotecă masivă de jocuri, acesta este un vis devenit realitate. În plus, listele de redare multiplayer au fost extinse în mod semnificativ, ceea ce le permite oamenilor să aibă mai mult control asupra jocurilor pe care le joacă și asupra modurilor pe care le joacă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De asemenea, este nouă o interfață de utilizator complet refăcută, care este mai curată, mai concisă și mai puțin întârziată decât cea care a precedat-o. În ceea ce privește informațiile grafice, actualizarea a îmbunătățirii Xbox One X, care îmbunătățește imaginea jocului din colecția la nivel general pe acea consolă și oferă utilizatorilor posibilități de editare a setărilor de rezoluție de înaltă definiție. Și dacă asta nu a fost deja suficient, jocul a primit chiar și suport LAN.

Singurul negativ care iese din noile funcții este faptul că serverele de matchmaking sunt acum blocate în regiune, ceea ce înseamnă că poate juca doar cu oameni din țara ta. lucru nu va fi o problemă pentru Acest jucător din Statele Unite, ca mine, deoarece MCC-ul este popular aici, dar în alte țări în care nu, găsirea unui meci dur mult timp. Desigur, acest lucru garantează conexiuni bune, dar cred că oamenii ar prefera să joace cu ceva întârziere decât să aștepte zeci de minute pentru a găsi sau potrivire.

26.09.2018: Recent, 343 Industries a redus severitatea blocării regiunii. Acest lucru a dus la oamenii care au fost anterior afectați să aibă o experiență mai bună.

Citiți: 343 'evaluarea' Halo: Reach pentru MCC

Performanță: remedieri de erori, stabilitate și coerență

Adevărata carne a acestor actualizări, aceasta lista extinsă de erori și erori remediate. Performanța slabă a MCC a fost ceea ce a făcut inițial un eșec, așa că a fost esențial ca 343 Industries să rezolve aceste probleme. Din fericire, în cea mai mare parte, au făcut-o. În timp ce există ocazional un moment de eroare sau un accident de cod net, MCC este în stare de funcționare excelentă în nouăzeci și nouă la sută din timp.

Cea mai vizibilă probleme să apară este de departe viteza de potrivire - cu condiția să fiți victimă de blocare a regiunii, timpul necesar pentru a găsi un joc variază între două și patru minute, ceea ce este la egalitate cu majoritatea jocurilor actuale cu potrivire. Alte modificări pozitive includ timpi de încărcare mai rapidi, înregistrarea mai consistentă a loviturilor cu arme și remedieri pentru aproape fiecare eroare de campanie din toate cele patru jocuri Halo incluse.

Dacă vă întoarceți la MCC?

În cele din urmă, oamenii ar trebui să mai încerce MCC-ul după această actualizare. Aproape totul funcționează acum așa cum a fost prevăzut, iar noi funcții permit jucătorului să-și personalize experiența MCC mai mult decât oricând. Problema de blocare a regiunii este o problemă pentru jucătorii din țările în care jocul nu este popular, dar nimic nu împiedică să adauge persoane pe Xbox Live și să joace jocuri personalizate.

MCC este disponibil pe Xbox One pentru 29 USD.99 sau cu 9 USD.99 abonament la Xbox Game Pass.

Vezi la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here