Merită pachetul de expansiuni Forza Horizon 4??

Cel mai bun raspuns: Expansiunile DLC merită absolut cumpărate, dar pachetul Ultimate Edition sau Ultimate Add-Ons are o valoare mai bună.

  • Cel mai bun pachet: Forza Horizon 4 Ultimate Edition (100 USD la Microsoft)
  • Upgrade: pachetul de suplimente Forza Horizon 4 Ultimate (50 USD la Microsoft)

Două pachete de expansiune foarte diferite

Jucătorii din Forza Horizon 4 sunt tratați săptămânal cu conținut proaspăt, pe măsură ce se schimbă anotimpurile și prin provocări obișnuite Forzathon, dar pachetele de expansiune oferă ceva mai mult.

Prima, Fortune Island, este deja disponibilă și oferă jucătorilor o hartă completă nouă pe care să-ți ajute cu curse suplimentare, povești, cascadorii PR și realizări de îngrijire să se bucure. Include cel mai lung Driftzone din orice joc Forza de pana acum, iar terenul este destul de diferit de harta principala.

Cea de-a doua expansiune a fost dezvăluită ca Lego Speed ​​​​Champions, o legătură licențiată între Microsoft și Lego, care vă va face să vă concurați cu vehicule bazate pe cărămidă pe un stil de hartă foarte colorat și foarte diferit.

Ultimate Edition cea mai bună valoare generală

Ultimate Edition a Forza Horizon 4 este costisitoare, dar include și expansiuni DLC, ceea ce înseamnă că aceasta mai bună valoare generală. Dacă nu jucați încă pentru Horizon 4, acesta este cel pe care trebuie să îl obțineți.

Ultimate Edition include abonamentul VIP, Car Pass și toate pachetele de mașini lansate în prezent. Cumpărarea separată a întregului conținut va costa cu mult prețul cerut de Ultimate Edition.

Dacă jucați Forza Horizon 4 de la Xbox Game Pass sau nu aveți un bun activ Game Pass, puteți obține o reducere de 10% atunci când cumpărați Ultimate Edition. Dacă sunteți proprietarul ediției standard, toate, există o cale de actualizare.

Ultimate Add-Ons este cel mai bun pentru proprietarii actuali a ediției standard

Dacă aveți ediția standard a jocului, să vă cheltuiți în plus pe Ultimate Edition pentru tot conținutul său suplimentar nu are niciun sens, dar, din fericire, Microsoft are un răspuns.

Tot conținutul suplimentar oferit de Ultimate Edition poate fi cumpărat separat din pachetul Ultimate Add-Ons pentru 50 USD. Se pare că este puțin mai mult decât costul ediției finale în total, dar este totuși cel mai bun pariu dacă aveți expansiuni DLC și de a cumpăra deja jocul.

Cel mai bun pret

Forza Horizon 4 Ultimate Edition

Un pachet uimitor pentru un joc uimitor.

Cu abonamentul VIP, două pachete de mașini, două pachete de expansiune și Car Pass incluse, Ultimate Edition este versiunea Forza Horizon 4 cu cea mai bună valoare pentru a obține. Și merită din plin prețul de intrare.

  • 100 USD la Microsoft

Bun upgrade

Pachet de suplimente Forza Horizon 4 Ultimate

Pachetul de primit dacă deții ediția standard

Pachetele de expansiune merită cu siguranță jucate, dar cumpărarea lor pe cont propriu-zis o mare valoare. În schimb, acest pachet de suplimente vă oferă o mulțime de bunătăți suplimentare la un preț foarte rezonabil.

  • 50 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here