Is Dead by Daylight merită jucat în 2020?

Sursa: Behavior Interactive

Cel mai bun raspuns: da! La mai bine de patru ani de la lansare, Dead by Daylight nu va muri, deoarece dezvoltatorul Behavior Interactive continuă să actualizeze și să modernizeze titlul în mod constant. Nu există un moment mai potrivit pentru un sari în Dead by Daylight dacă ești în căutarea unui joc multiplayer solid survival horror. Este incredibil de accesibil și se mărește cu o multitudine de conținut în care să vă aprofundați, inclusiv personaje din unele dintre filme, emisiuni TV și jocuri video preferate.

Începeți: Dead by Daylight (de la 29 USD pe Microsoft Store)

Rămâne în viață ani mai târziu

Nu am început să joc Dead by Daylight decât la începutul acestui an pe computerul meu. De când am sărit în acest joc survival horror, acesta a primit un port mobil, o actualizare cross-play și un pachet DLC centrat pe îndrăgita franceză survival horror Silent Hill. Este chiar portat pe Stadia! Jocul este susținut de dezvoltatori dedicați și de bază de fani la fel de dedicată și, în opinia mea, este un joc care a sfidat toate șansele și s-a dovedit a fi un titlu demn, mereu verde.

În cel mai bun caz, jocul excelează într-o oferi unele sperieturi autentice, nu spre deosebire de filmele de groază pe care să caute să le imite. Este un joc construit în jurul conceptului simplu de pisică și șoarece, pe care jucătorii îl găsesc fie palpitant și unic, fie dezechilibrat și nedrept. Vreau să spun că nu este nicio ușoară pentru jocul sau dezvoltatul său, Behavior Interactive. Jocul nu are bugetul unui titlu Triple-A, deoarece avea un aspect învechit când a fost lansat în 2016. În plus, scorurile Metacritic pentru acest joc au fost la fel de amestecate până la medie. Deci, ține până la titluri astăzi? Răspunsul scurt: Da.

Ce este Dead by Daylight?

Sursa: Behavior Interactive

Dead by Daylight este un joc multiplayer asimetric de supraviețuire horror care pune patru supraviețuitori împotriva unui criminal. Cei patru supraviețuitori trebuie să lucreze împreună pentru a repara generatoarele care să alimenteze o ușă, să o deschidă și să scape. Obiectivul ucigașului este să omoare pe toată lumea.

Ca unul dintre supraviețuitori, aproape total lipsit de apărare împotriva ucigașului. Jucătorii au opțiunea de a aduce articole cum ar fi cutii de instrumente, truse medicale și lanterne pentru a rămâne cu un pas înainte, dar în mare parte, supraviețuitorii ar trebui să evite complet contactul cu ucigașul dacă speră să scape cu viață. Pe de altă parte, a jucat ca o ucigaș este aproape ca și cum ai jucat un joc complet diferit. Jucat dintr-o perspectivă la persoana întâi, ucigașii sunt greoi, cu un câmp vizual limitat și controlează ca cerbul nou-născut cu dorință de crimă. Deci, este un concept foarte revigorant și interesant.

Vrei sa joci un joc?

Sursa: Behavior Interactive

Juxtapunerea dintre stilurile de joc păstrează lucrurile proaspete. Ori de câte ori m-am săturat să joc ca un supraviețuitor blând, am trecut la un ucigaș și îmi eliberez frustrările. Încă cred că ucigașii au la dispoziție mult mai multe instrumente decât supraviețuitorii. Cu toate acestea, supraviețuitorii cu experiență pot distrage atenția unui ucigaș și îl pot trimite în direcția greșită, în timp ce restul echipei lor reconstruiește generatoarele și evadează. Acesta este jocul de bază care a fost intact de la început și s-a putut doar în timp.

Cu toate acestea, adevărata inimă a jocului se învârte în jurul comunității și al dorinței dezvoltatorului de a răspunde și de a implementa feedback. Pe modificarea a echilibrului gameplay-ului și matchmaking-ului, dezvoltatorii au adăugat constant suplimentar sub forma unei meta-funcție numită Arhiva, care oferă provocări pentru cantități mari de puncte de sânge și biți de tradiție pentru cei investiți în personajele lor originale.

Abordarea de proiectare live a dezvoltatorului a reanimat și menținut un joc care a început ca nimic mai mult decât un cadavru zdruncinat.

În ultimii ani s-au lansat și servere dedicate care au îmbunătățit conectivitatea între jucători. De asemenea, a beneficiat de performanță jocului pe console, implementarea jocului încrucișat și a progresiei încrucișate și chiar și un Battle Pass numit The Rift, care permite jucătorilor să câștige produse cosmetice și monedă la o rata mai constantă. Abordarea de proiectare live a dezvoltatorului a reanimat și menținut un joc care a început ca nimic mai mult decât un cadavru zdruncinat.

De asemenea, compania plănuiește un patch grafic uriaș care a început deja să fie lansat în părți. Actualizarea promite să îmbunătățească iluminarea, animațiile și nivelurile de remodelare și alte elemente ale jocului pentru a face Dead by Daylight să arate ca ceva care a fost lansat anul trecut în loc de aproape cinci ani în urmă. Este o dovadă a angajamentului dezvoltătorului față de joc, în special cu noile console care se profilează la orizont.

Toată lumea are dreptul la o singură sperietură bună

Sursa: Behavior Interactive

Unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale jocului este emularea aceluiași fior al unei întâlniri într-un film de groază, iar Dead by Daylight face acest pas mai departe decât dacă aștepta. De la lansarea sa în 2016, Dead by Daylight a menținut un flux constant de DLC.

Pe lângă un repertoriu original de personaje, jocul include personaje din jocuri video, emisiuni TV și filme, inclusiv Halloween, SAW, Nightmare on Elm Street, Left 4 Dead, Stranger Things, Silent Hill, Evil Dead, Scream și The Texas. Masacrul cu drujba. Ca cineva care este un fan al filmelor de groază și al crossover-urilor de orice fel, acest lucru m-a uluit. Este atât de suprarealist să-l vezi pe Steve Harrington încercând să-l depășească pe Michael Myers în timp ce treci prin Midwich Elementary, o locație populară Silent Hill.

Din păcate, este un joc despre măcinare. În timp ce apreciez că trebuie să lucrez pentru a crea un ucigaș sau un supraviețuitor după stilul meu de joc, nu-mi place să fiu nevoit să mă descurc ore în șir pentru a debloca un alt personaj sau un cosmetic. Marea majoritate a Dead by Daylight se află în spatele unui paywall. Nu este un joc în care poți plăti pentru a câștiga (deși unii dintre ucigași sunt mai buni decât alții), dar nu este diferit de mulți jocuri gratuite pentru mobil.

E viu! Dead by Daylight este viu!

Sursa: Behavior Interactive

Cu un nou DLC la orizont și o actualizare grafică, care este setat să ofere jocului un lifting atât de necesar, nu există moment mai bun pentru a sări în Dead by Daylight. Există o mulțime de conținut cu care să vă joci dacă nu vă deranjează grindul extrem sau un paywall. Dar chiar și ați văzut asta, jocul oferă o experiență de joc unică, care face din fiecare sesiune un scenariu neașteptat. Jocul dezechilibrat i-ar putea afecta pe jucătorii care caută o distracție obișnuită, dar jucătorii care doresc să investească timp în a învăța ciudațiile jocului vor găsi un joc nesfârșit de distracție.

Continuați să reveniți pentru mai multe

Mort la lumina zilei

Încă merită speriatele

Puține jocuri sunt la fel de unice ca Dead by Daylight. În ciuda unor probleme de echilibrare și a unui grind enorm, frustrările lui Dead by Daylight pot fi iertate de jocul său, care, în esență, imită toate părțile pe care le iubim din filmele noastre horror preferate.

  • De la 29 USD la Microsoft Store
  • De la 29 USD la Playstation Store
  • De la 19 USD pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here