Dark Souls: Remastered merită pe Xbox One? Hai să aruncăm o privire.

Dacă puteți cumpăra un Xbox One, este posibil să fi jucat doar Dark Souls II: Scholar of the First Sin sau Dark Souls III pe sistem. Inițial Dark Souls a fost doar un titlu compatibil cu versiunea anterioară, care a suferit din cauza performanțelor și imaginilor slabe pe consolă. Din fericire, o dată cu lansarea Dark Souls: Remastered, trilogia este disponibilă într-o prezentare nativă. Noul joc ar putea să nu arate la fel de stelar precum sequelele – chiar dacă este un remaster – el încă remediază unele dintre problemele majore cu originalul și problemele păstrează mistica mai târziu.

Dark Souls este mult mai provocator decât sequelele sale. Sunt mai putine puncte de salvare, iar inamicii sunt mult mai duri. Din păcate, mecanica mișcării este, de asemenea, puțin neplăcută și mult mai puțin rafinată decât ceea ce a fost capabil să realizeze FromSoftware cu Dark Souls III. În mod curios, chiar dacă Dark Souls III rulează la 30 FPS pe Xbox One, se simte bine chiar și decât această remasterizare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cea mai mare parte a luptei se învârte în jurul eschivării, lovirii și blocării. Dark Souls este neertător, așa că orice greșeală vă va costa enorm. Din fericire, există întotdeauna opțiunea de a măcină monștri de nivel inferior pentru suflete și de a deveni mai puternici prin creșterea să sătătă și puterii tale. Uneori, acest lucru este necesar dacă nu puteți învinge un șef.

După cum probabil știți, Dark Souls nu urmează un complot tradițional, deoarece povestea este spusă prin dialoguri și întâlniri cu șefii. În timp ce lumea este plină de secrete și povești ale civilizațiilor trecute, sarcina ta se învârte pur și simplu în jurul înfrângerii câțiva șefi titani și apoi a decide soarta umanității prin reaprinderea unui foc. De-a lungul călătoriei, trebuie să explorezi totul, de la păduri întunecate, canalizări perfide și orașe subterane.

Cel mai remarcabil aspect al designului nivelului trebuie să fie modul în care fiecare zonă este în esență conectată la „Firelink Shire” central. Nu există rapid nicio hartă, așa că găsirea de comenzi și focusuri de tabă este necesară pentru a progresa în continuare. Trebuie să te întorci la ei pentru a crește nivelul. Urmărirea anumitor comercianți și fierari este, de asemenea, necesare pentru a vă putea armele sau armura.

Dark Souls: Remastered rulează impecabil pe Xbox One X și arată grozav pe un afișaj 4K. Jocul pare ușor neclar, așa că nu pare să aibă o prezentare nativă 4K, dar rata de cadru este blocată la o valoare constantă de 60 FPS, indiferent de ceea ce jocul vă aruncă în cale. Din înțelegerea noastră, atât versiunile Xbox One X, cât și versiunile PlayStation 4 Pro se redau la 1800p. Aceasta este o decizie curioasă, deoarece dezvoltatorul ar fi putut crește cu ușurință rezoluția la 4K nativ pe noua consolă Microsoft. Aceasta pare o alegere rezultată din comoditate, deoarece texturile sunt neclare de multe ori, iar iluminarea este slabă.

Dacă sperai la un joc la nivelul Gears of War: Ultimate Edition, vei fi dezamăgit. Blocarea 60 FPS vă oferă o experiență mai lină, deoarece reduce lag-ul de intrare și face ca lupta să se simtă și mai bună. Acesta este principalul motiv pentru îngrijirea proprietarilor de Xbox One ar trebui să ia în considerare această versiune, deoarece în afară de creșterea rezoluției, jocul nu este superb din imaginație.

În general, Dark Souls: Remastered se ridică la înălțimea așteptărilor, deoarece se lupta grozav cu creșterea ratei cadrelor. Cu toate acestea, este evident că Dark Souls II și Dark Souls sunt încă jocuri superioare III datorită mecanicii lor rafinate. Dacă nu ați jucat originalul sau nu ați jucat primul joc, atunci Dark Souls: Remastered această versiune pe care o puteți obține. Cu toate acestea, dacă nu sunteți în france Dark Souls, atunci vă recomandăm să începeți cu Dark Souls III, găzduiește punctul culminant al seriei.

Dark Souls: Remastered este disponibil momentan pentru Xbox One, PC și PlayStation 4 la 39 USD.99. O versiune Nintendo Switch este programată pentru sfârșitul acestui an.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here