Call of Duty Black Ops: Cold War se prăbușește sau se închide Xbox Series X/S? lucru s-ar putea rezolva Acest.

Sursa: Activision

Call of Duty Black Ops: Cold War este aici, ducând franciza populară pe niște fronturi de luptă notorii din războiul secret al Occidentului cu URSS. Încă lucrăm la revizuirea noastră completă, dar până acum pare o altă intrare solidă în franciză, cu funcții impresionante pe Xbox Series X, inclusiv ray-tracing și suport 120 FPS pentru unele dintre cele mai bune televizoare Xbox Series X. Din păcate, unii dintre voi ne-ați raportat probleme.

Pe Twitter, am primit câteva DM-uri în care ne-am întrebat dacă ne-am confruntat cu prăbușiri sau întreruperi ale jocului. Personal, am întâmpinat o problemă cu interfața de utilizare, în care elementele ar dispărea și ar da o eroare, până când reporniți jocul. De asemenea, am întâmpinat o problemă cu Quick Resume, care ar șterge complet conexiunea la televizorul Xbox Series X, deoarece a schimbat rezoluția și modurile HDR, deși aceasta ar putea fi o problemă cu problema mea.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Mai presante sunt câteva dintre celelalte probleme pe care le-am văzut, în care Call of Duty Black Ops Cold War oprește complet Xbox Series X după câteva minute de joc.

Cold War nu acceptă Xbox Smart Delivery

Sursa: Activision

Pentru unii, cred că acest lucru poate fi cauzat de livrarea versiunii de 60 USD a jocului pe consola dumneavoastră. Call of Duty: Black Ops Cold War sunt în mod iritant versiuni separate pentru Xbox One și Xbox Series X/S. Versiunea „cross-gen” Xbox Series X este de 70 USD. Dacă utilizați versiunea de 60 USD, aceasta pare să fie defectă pe Xbox Series X în momentul scrierii. Ce este și mai enervant, nu pare să existe o modalitate simplă de a "upgrade" la versiunea de nouă generație. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă Activision ar fi folosit Smart Delivery de la Xbox, dar din păcate, aici suntem.

Pentru unii, cred că acest lucru poate fi cauzat de versiunea Xbox One X a jocului.

Cu toate acestea, dacă sunteți sigur că există versiunea Xbox Series X, este posibil să fiți livrat versiunea greșită a jocului pe un HDD extern. Dacă ați instalat din greșeală Call of Duty Black Ops Cold War pe un HDD extern, ați instalat versiunea compatibilă cu versiunea anterioară pentru Xbox One X, care să fie complet deteriorată atunci când rulați pe un Xbox Series X. Ar trebui să rulați versiunea Xbox Series X, instalată pe SSD-ul intern sau SSD-ul oficial al cardului de memorie Xbox, cum ar fi acesta de la Seagate.

Pentru a remedia acest lucru, dezinstalați Call of Duty Black Ops: Cold War de pe Xbox Series X și reinstalați versiunea specifică de nouă generație din Microsoft Store, asigurându-vă că se instalează pe SSD-ul intern și nu pe un dispozitiv conectat. HDD USB. HDD-ul USB conectat ar trebui să fie folosit numai pentru titluri mai vechi cu compatibilitate inversă, și nu pentru a face jocuri Xbox Series X.

Pentru companiile lacome, cum ar fi Activision, care nu folosesc Smart Delivery, sperăm că Microsoft poate face ceva mai evident în actualizările ulterioare ale sistemului dacă cumpărați versiunea „greși” a unui joc. Chiar și totuși, versiunea de comparație inversă Xbox One ar trebui să funcționeze pe Xbox Series X, așa că, sperăm, Treyarch sau va repara.

Te lupți cu Call of Duty: Black Ops Cold War pe Xbox Series X? Spune-ne în comentarii.

Un alt Call of Duty

Call of Duty: Black Ops Cold War

Hei, este un alt Call of Duty!

Call of Duty: Black Ops Cold War explorează vremurile întunecate ale luptei Occidentului cu comunismul. Cu suport pentru 120 FPS pe Xbox Series X, cu joc încrucișat complet și suport pentru mouse și tastatură, acesta este Call of Duty cel mai asemănător PC de pe Xbox Series X până acum..

  • 60 USD la Microsoft Store

Xbox Series X/S

Principal

  • Xbox Series X: Tot ce știm
  • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
  • Lista specificațiilor Xbox Series X
  • Care este data lansării Xbox Series X?
  • Cât costă Xbox Series X?
  • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
  • Cele mai bune căști Xbox Series X

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here