Este printre noi pe Nintendo Switch diferit de versiuni pentru mobil și PC?

Sursa: iMore / Zackery Cuevas

Cel mai bun raspuns: Da, există unele diferențe minore și majore pe versiunea Switch care pot determina locul în care faceți multă. Unele comenzi sunt mai ușoare pe Switch, dar este mai greu de comunicat.

  • Pe Nintendo Switch: Among Us (5 USD pe Nintendo eShop)
  • Pe PC: Among Us (5 USD pe Steam)
  • Pe Android: Among Us (descărcare gratuită din Play Store)
  • Pe iPhone-ul tău: Among Us (descărcare gratuită pe Apple Store)

Un nou mod de a juca Among Us

Among Us, succesul de succes pe mobil din 2020, a luat lumea cu asalt cu un joc de deducție socială captivant, care amintește de jocurile de petrecere precum Mafia sau Werewolf. Jucătorii trebuie să lucreze împreună și să finalizeze sarcinile în timp ce vor rămâne să rămână cu un pas înaintea impostorului care să pândește printre ei. A câștigat chiar și cel mai bun joc mobil și cel mai bun joc multiplayer la Game Awards 2020. Și, ca toate jocurile indie grozave, în cele din urmă fac drum spre portabil hibrid la Nintendo, Nintendo Switch.

Anunțat în timpul expoziției Indie World din decembrie, Among Us este acum disponibil pentru descărcare pe Nintendo Switch. Aceasta, desigur, ridică întrebarea - merită descărcată versiunea Nintendo Switch sau este sus? Ei bine, răspunsul este oarecum complicat. Acesta este aproape aproape joc ca pe PC și pe mobil, cu câteva câteva care ar putea fi suficient de semnificativ pentru a vă influența bine.

Pare ca Printre noi, gust ca Printre noi, trebuie să fie printre noi

Sursa: iMore / Zackery Cuevas

Versiunea Nintendo Switch a Among Us marchează prima apariție a jocului pe o consolă de acasă. Versiunea Nintendo Switch arată și funcționează grozav atât în ​​​​modul portabil, cât și în modul andocat și are un preț foarte accesibil de 5 USD - aceeași sumă pe care îl îngrijesc pe computer. Cea mai ieftină opțiune este încă pe mobil, unde este încă gratuit.

De asemenea, puteți juca cu jucători de pe alte platforme, ceea ce este întotdeauna un bonus frumos. Cu toate acestea, veți avea nevoie de Nintendo Switch Online pentru a intra online. Acesta este un joc multiplayer până la urmă.

O lipsă de control, la bine și la rău

Sursa: iMore / Zackery Cuevas

La suprafață, Among Us on Switch arată identic cu alte versiuni, dar diferențele încep să apară atunci când începi să joci. Primul lucru pe care îl veți observa sunt controale. Există comenzi tactile pentru opțiunile de meniu dacă joci de mână, dar controlul astronautului este reglementat fie de Joy-Cons, fie de un controler Pro. De asemenea, nu există opțiuni unice Joy-Con. Având în vedere cât de simplu este de jucat Among Us, sunt surprins că au fost omise unele scheme de control aparent evidente.

Utilizarea unui controler schimbă cât de ușoare sau dificile sunt unele dintre sarcini.

Utilizarea unui controler schimbă cât de ușoare sau dificile sunt unele dintre sarcini. Infama sarcină Card Swipe poate fi acum controlată prin rotirea stick-ului de control și este remarcabil de mai ușor de finalizat. Alte sarcini, cum ar fi sarcinile Fix Wiring, nu pot fi finalizate deloc cu comenzile tactile și sunt mai dificil de finalizat. Controlul ecranului tactil poate fi folosit în continuare pentru a finaliza majoritatea sarcinilor, dacă joacă de mână, dar sunt încă finalizate cu ușurință prin apăsarea unui buton de cele mai multe ori.

În comparație cu versiunea pentru computer și mobil, am simțit că mișcarea a fost mult mai ușoară pe Switch și a face ceva destul de complex, cum ar fi uciderea pe cineva și evacuarea celuilalt capăt al camerei, a fost mult mai ușor pe Switch. Cu toate acestea, cea mai proastă schimbare are loc în timpul fazei de discuție, iar acest lucru poate determina dacă versiunea Switch a Among Us este potrivită pentru dvs.

Nu am gura și trebuie să acuz

Sursa: iMore / Zackery Cuevas

Among Us este un joc în care trebuie să vă certați, să dezbateți, să aduni indicii și să strigi acuzații. Versiunea Nintendo Switch nu are nicio opțiune de chat vocal, spre deosebire de alte versiuni, dar opțiune de text este lentă, iar acele secunde prețioase care tastează un răspuns cu controlul pot face sau diferență enormă dacă echipajul te ține în preajmă sau te trimite în buză. prin spatiu. sau într-un vulcan.

Comunicarea este esențială pentru a juca Among Us, acum este un pic cam greoi pe sistem. folosi ecranul tactil pentru a tasta în timp ce jucați în modul portabil, dar încă palidează în comparație cu gustul telefonului sau al computerului.

Dacă vrei să te joci cu prietenii, merită să intri într-un Google Meet gratuit pe telefon sau pe computer pentru a ocoli probleme de comunicare ale Switch-ului.

Unde e costumul meu prost?

Sursa: iMore / Zackery Cuevas

O altă diferență flagrantă între această versiune Among Us și versiunea pentru computer și mobil este lipește produsele cosmetice. Spre deosebire de versiunea pentru PC a jocului, cheltuirea de 5 USD nu vă aduceți costume suplimentare sau pălării diferite. Obține doar selecția implicită de pălării pe care o să obțină în fiecare versiune. De fapt, nu există deloc magazin de cosmetice pe versiunea Nintendo Switch, ceea ce înseamnă că nu puteți cumpăra animale de companie, pălări sau costume. Aș fi crezut că versiunea Nintendo Switch ar avea cel puțin aceeași selecție de ținute ca și versiunea pentru PC, având în vedere că costă aceeași sumă.

Totuși este posibil ca acestea să fie adăugate într-o actualizare viitoare. Vom actualiza dacă aflăm ceva nou despre asta.

Merită jucată versiunea Nintendo Switch a Among Us?

Sursa: iMore / Zackery Cuevas

Among Us este în primul rând un joc mobil și funcționează cel mai bine pe telefon sau tabletă. Versiunea pentru PC face o treabă bună la emularea caracteristicilor versiunii mobile, oferind în același timp confortul unei taste și mouse și un ecran mare. Versiunea Nintendo Switch este aproape ca o combinație a celor două. Jocul funcționează bine atât în ​​​​andocare, cât și în handheld, iar opțiunea de a juca cu cei pe platformă este încă acolo. Dar opțiunile greoaie de text lasă mult de dorit.

Versiunea Nintendo Switch vine cu propriul set de argumente pro și contra, dar cea mai mare problemă este că este dificil de comunicat, ceea ce îi pune pe jucători Switch într-un dezavantaj uriaș când vine vorba de una dintre cele mai importante părți ale jocului. Ar putea fi nedrept să numim versiunea Nintendo Switch ca fiind „cea mai proastă” versiune, deoarece este în mare parte identică cu omologii săi pentru PC și mobil în aproape orice altă privință. Este doar păcat că o parte atât de importantă a jocului a devenit super greoaie pe sistem. Acestea sunt spuse, indiferent de versiunea pe care alegi să joci, primești unul dintre cele mai bune jocuri de petrecere disponibile pe orice sistem.

Încearcă să scapi în viață

Printre noi

Nu fi prins

Among Us aterizează pe Nintendo Switch și este încă la fel de distractiv de jucat ca și alte versiuni, chiar dacă comunicarea este o mare problemă.

  • 5 USD pe Nintendo eShop
  • 5 USD pe Steam
  • Descărcare gratuită de pe Play Store
  • Descărcare gratuită de pe App Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here