Recenzie iPhone 8: upgrade-ul pe care mulți oameni îl vor căuta

11 aprilie 2018: iPhone 8 și iPhone 8 Plus (PRODUS)RED acum disponibil în revista și pentru livrare imediată.

La fel ca anul trecut, Apple a lansat o nouă culoare pentru iPhone pentru primăvară – și este (PRODUCT)RED. iPhone 8 și iPhone 8 Plus încep să fie livrate în Produs RED vineri, 13 aprilie, în Australia, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia, Noua Zeelandă, Singapore, Coreea de Sud, Regatul Unit și SUA vineri, 13 aprilie. Brazilia, Danemarca, Irlanda, Italia, Malaezia, Mexic, Țările de Jos, Norvegia, Rusia, Arabia Saudită, Spania, Suedia, Elveția, Taiwan, Thailanda, Emiratele Arabe Unite. Alte regiuni de urmat.

Vezi la Apple

Greg Joswiak, vicepreședintele Apple pentru marketing de produs:

Această ediție specială iPhone (PRODUCT) RED prezintă o combinație de culori roșu și negru și oferă, de asemenea, posibilitatea de a avea un impact în lupta împotriva răspândirii HIV și SIDA. iPhone 8 și iPhone 8 Plus îmbunătățesc tot ceea ce nu place la iPhone, inclusiv ecrane Retina HD care sunt mai frumoase ca niciodată, cel mai puternic și mai inteligent cip vreodată dintr-un smartphone cu A11 Bionic și camere mai avansate pentru fotografii și videoclipuri incredibile. Suntem mândri să sprijinim (RED) cu acest nou iPhone îndrătește și sperăm că-ți cred că este felul de special ca și noi.

Deborah Dugan, CEO-ul (RED):

Anunțul de astăzi este o dovadă suplimentară a conducerii și angajamentului Apple în lupta împotriva SIDA de la începutul (RED) în 2006. Cele peste 160 de milioane de dolari pe care Apple le-a donat astăzi în ultimii 11 ani echivalează cu peste 800 de milioane de zile de medicamente ARV care salvează vieți și previn transmite HIV de la mama la copiii lor. Suntem onorați că Apple și-a dedicat resursele scopului nostru și abia așteptăm să vă vedem că nu ați venit în viața misiunii prin care vor apărea iPhone 8 și iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition.

Cea mai notabilă diferență din acest an este includerea unei plăci frontale negre, mai degrabă decât albă. Acest lucru nu numai că îi va atrage pe cei care preferă aspectul roșu pe negru, dar diferențiază iPhone-ul (PRODUCT)RED din acest an de cel de anul trecut, ceea ce este important.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Oamenii se plictisesc ușor și urăsc schimbarea. Vrem ceva familiar, dar diferit. Și cât de familiar și cât de diferit variază de la persoane la persoane și de la o situație la alta.

Preferiți The Force Awakens pentru că aceasta următoarea iterație a ceea ce știi și iubești, sau preferă Rogue One, deoarece amestecă unele dintre aceste elemente în moduri noi interesante?

Anul acesta, Apple pune aceeași întrebare. Ai prefera iPhone 8, o versiune mai bună a ceea ce ești deja familiarizat, deschis de la 699 USD. Sau ești pregătit pentru iPhone X, o plecă mai radicală, la 999 USD.

Ambele telefoane au multe dintre aceleași au fost create inclusiv ale caracteristicilor de bază, senzori de cameră, proces și încărcare inductivă. Acesta este modul în care puteți spune că Apple oferă ambele opțiuni legitime. Face să alegeți între ele și să le revizuiți sau să provocați.

Vezi la Apple

iPhone 8: Pe scurt

Pentru persoane care doresc:

 • 4.7 și 5.Opțiuni de 5 inchi
 • Cel mai puternic telefon/computer de buzunar de pe piață
 • Camere au fost semnificative
 • Încărcare fără fir
 • Biometria amprentele digitale
 • Opțiune de culoare aurie

Nu pentru cei care doresc:

 • Cadrele șterse
 • Butonul Acasă a fost șters
 • OIS atât pe camere late, cât și pe cele cu telefoto
 • Design nou
 • Biometrie Face ID
 • Preț scăzut

Dacă aveți o experiență iPhone complet nouă, iPhone X va fi aici peste aproximativ o lună. Dacă îți place totul despre iPhone-ul tău existent, inclusiv butonul Acasă și Touch ID, și vrei doar să fie mai rapid, cu camere foto mai bune și funcții precum și încărcarea inductivă, iPhone 8 este aici pentru tine chiar acum.

iPhone 8: A doua opinie

Trec în revistă iPhone-urile din punctul de vedere al unui proprietar de iPhone și al unei persoane cufundate în ecosistemul Apple. Totuși, iPhone-urile sunt cumpărate din ce în ce mai mulți oameni care se îngrijesc de la Android.

Pentru a oferi o opinie, și-o perspectivă foarte diferită de a mea, am colaborat cu revizorul YouTube, Michael Fisher, pentru a obține o părere sa și o privire devreme asupra modului în care iPhone 8 se compară cu concurența.

iPhone 8 Unboxing

În cutia iPhone 8 se află telefonul în sine, pamflete cu informații și autocolante Apple, Lightning EarPods, 3.Adaptor de 5 mm la Lightning, un cablu Lightning la USB și un adaptor AC.

Având în vedere că Apple a vândut MacBook-uri și MacBooks Pro cu doar porturi USB-C în funcțiune acum trei ani, lipsa unui cablu USB-C cu adapter USB-A este dincolo de ridicolă.

De asemenea, într-o eră a încărcării rapide, lipsa unui adaptor de curent alternativ care să se poată încărca rapid este descurajată.

iPhone 8: Nume și design

Despre cel mai leneș mod în care aș putea începe această recenzie este cu o știință despre cum ar fi trebuit Apple să folosească „iPhone 7s” pentru nume. (Aproape la fel de leneș și previzibil ca și cum spunea că Apple ar fi trebuit să meargă cu „iPhone 6sss”.)

Cred că Apple a urmat inițial convenția „număr” / „număr + s” pentru a încerca să comercializeze generațiile în care schimbările mai substanțiale au fost interne și nu externe.

Tindem să fim superficiali și astfel entuziasmul față de noi optici, siliciu sau alte puteți avea posibilitatea să păli în comparație cu noul design vizual. iPhone 3GS și iPhone 4s au fost văzute ca fiind mai acceptabile, mai ales pe o piață în care oamenii au făcut upgrade doar la fiecare doi ani și ceva. (De, a împiedicat Apple să rămână fără numere cu o singură cifră în 2015...)

Apoi, Apple a învățat să nu pirateze superficialitatea adăugând variații de culoare la anii. Se dovedește că ne vom chinui că aspectul rămâne, dar vom profita de șansa de a-l obține în aur.

Acum, piața s-a maturizat. Cred că ne-am maturizat și noi. Ne-am dat seama că atât generațiile „număr”, cât și „număr + s” pot introduce creșteri semnificative, inclusiv asistenți virtuali, dimensiuni de vizualizare, scanere biometrice de identitate, senzori de presiune, sisteme de camere de fuziune și multe altele.

iPhone 7 a exemplificat acest lucru. Echipa de design Apple ar fi putut să facă triunghiulară sau în forma de gogoașă ar fi vrut cu adevărat să rămână industrial cu vechiul model de denumire. În schimb, au repetat materialele, lăsând forma aproape aceeași.

La fel și cu iPhone 8. În loc să se țină de model de dragul modelului, Apple pare să creadă că noul design industrial combinat cu noi elemente interne sunt suficiente pentru a garanta o creștere completă a numărului. (Și sunt dispuși să utilizeze una dintre puținele versiuni prețioase cu o singură cifră rămase - sau intenționează să le parcurgă cât mai repede posibil.)

Ce design industrial complet nou, deoarece iPhone 8 seamănă atât de mult cu iPhone-urile de la 6 la 7?

Designul industrial complet nou care a reconstruit iPhone 8 la un nivel atomic. Că Apple a făcut din nou iPhone 8 să se potrivească exact în aceeași formă ca ultimele iPhone-uri înainte de a arăta, ca anul trecut, cât de dedicată este echipa aceasta forme. Ca să treci de la prăjitură cu vanilie la ciocolată, dar aceeași formă.

Este ca și designerii industriali Apple cred cu hotărâre că au atins idealul Platonic pentru un dispozitiv de dimensiunea cu un buton Acasă și senzor Touch ID — Form iPhone — și nu îl vor schimba. doar pentru a fi la modă sau pur și simplu de dragul schimbării.

Ar putea fi admirabil. S-ar putea să fie doar încăpățânat. Le-ar putea menține nevoii să se schimbe și să-i costă să-și pară plictisitoare. Oricum ar fi, este clar că echipa de hardware a Apple a luat noua sticlă și noul aluminiu și a făcut tot posibilul să le potrivească pe toate exact în aceeași formă, chiar știind la fel de vechi " plictisit acum" comentarii care urmau. (Poate pentru că anul acesta, știau că vor avea un răspuns pentru acei oameni cu iPhone X.)

Noua sticlă a iPhone 8 este rezultatul unui parteneriat strâns și al colaborării dintre Apple și Corning. Unul care coboară la nivelul de inginerie. A permis ambelor companii să colaboreze la un proces de schimb de ioni care merge cu 50% mai mult decât înainte și să-l susțină cu o substructură internă, sudată cu laser, din oțel și cupru.

Datorită parteneriatului Apple și Corning, iPhone 8 (și iPhone X) are, de asemenea, acces exclusiv la această sticlă ultra-durabilă. Cel putin pentru moment.

Totuși, este încă de sticlă - încă o dată pe ambele părți, cum ar fi iPhone 4 și iPhone 4s înainte. (Deși acum, senin, absolut liber de indicii FCC.) Și sticla se sparge, la fel cum ceramica se sparge și metalul se îndoaie. (Se pare că fizică este o nesăbuită.) Dar, la nivel de material, se pare că Apple face tot posibilul pentru a face nouă să sticlă cât mai rezistentă posibil și pentru a atenua zgârieturile și fracturile mai mici care pot duce la fisuri și rupturi în timp.

Și asta e bine, pentru că sticla este alunecoasă. iPhone 8 nu este la fel de rău ca Nexus 4, care dacă îl puneți în mijlocul unei mese plate și-ar găsi în cele din urmă drumul spre a putea, dar este mai alunecos decât orice iPhone de la iPhone 4s. Deci, dacă de obicei vă puneți iPhone-ul pe cotiere, canapele sau alte suprafețe neplane, nu mai faceți asta sau obțineți o carcasă cu un coeficient de frecare mai mare. Cel puțin până când Apple să fie dat seama cum să facă nouă să știi mai puțin alunecoasă.

Pe ultimele săptămâni, am văzut atât iPhone 8, cât și iPhone 8 Plus supraviețuind unor căderi destul de urâte și am văzut o plăci de piatră lovită și spart peste butonul Acasă. (Internetul este deja plin de teste de cădere, pentru că internetul.)

Sunt sigur că aș putea continua să scapi iPhone 8 până când voi sparge pe ambele părți, la fel cum aș putea continua să traversez strada până când am fost lovit de o mașină. Nu sunt foarte interesat să descopăr niciunul dintre acele puncte de eșec chiar acum. Am un istoric de telefoane scăpate, motiv pentru care am Apple Care și îl recomand tuturor celor care se îngrijesc întreabă. Este o investiție relativ mică și o valoare excelentă pentru un dispozitiv care a devenit literalmente extins cyborg a vieții mele.

Sticla – și iPhone 8 – vine în trei finisaje noi comercializate sub trei denumiri nu atât de noi: gri spațial, argintiu și auriu.

Apple spune că în spatele finisajelor există un proces de culoare cu șapte straturi care permite atât opacitatea, cât și profunzimea. Îmi amintește de modul în care Jony Ive și echipa au obținut atât de multă profunzime în finisajele originale pentru iPod. Argintiul și griul spațial ajung să arate alb sidefat și ardezie, auriu, taupe opalescent. Și pentru că sunt de sticlă, liniile antenei au dispărut toate.

Noul aluminiu este seria 7000 și gradul "aerospațial". Este argintiu, gri si, respectiv, cupru/aur roz pe cele trei finisaje. Pentru a preveni atenuarea între diferite sisteme de antenă, există încă întreruperi în benzi. Acestea sunt potrivite cu culoarea sticlei.

De asemenea, sunt sigilate microscopic pentru a proteja împotriva pătrunderii lichidelor și particulelor. Asta înseamnă, ca și iPhone 7, iPhone 8 este rezistent la apă și praf IP67 conform standardului IEC 60529. În testele mele rapide de stropire, pot lua același tip de scufundare și pot continua să bifeze. (Îmi pare rău.)

Asta în ciuda faptului că are un sistem de difuzare despre care Apple spune că este cu 25% mai tare și cu bas mai profund decât cel de anul trecut. În testele mele, este absolut mai tare și are mai mult bas, dar nu sunt sigur că este mai clar. Nu am urechi de aur și nici nu sunt un fan al sistemelor în plină expansiune, așa că mă voi întâlni cu unii dintre colegii mei mai muzicali pentru a înțelege mai bine calitatea difuzorului. Apelurile sună bine, nu prea Mickey, nici prea Vader.

Practic, nu eram sigur cum pierderea șasiului anterior din aluminiu ar afecta rigiditatea necesară pentru 3D Touch, în special pe iPhone 8 Plus. Datorită combinației dintre sticlă nouă și aluminiu nou, totuși, nu am avut probleme. Cel mai bun compliment pe care îl pot face este că nici măcar nu am observat diferența, iar aceasta este o faptă destul de impresionantă a ingineriei.

Pune-l în țeava cu bule pentru iPhone 7s și deschide-l.

iPhone 8 True Tone Display

Anul trecut, Apple a adus pe iPhone o gamă largă de culori DCI-P3, cu roșii mai profunde, magenta mai profunde și verzi mai vibranti. Rezultatele au fost uimitoare și pur și simplu nu există întoarcere. Următorul pas ar fi HDR (gamă dinamică ridicată), care permite și mai multe detalii în lumini și umbre.

True Tone pe #iphone8 ajustează dinamic temperatura afișajului în funcție de temperatură ambientală. Sau: ???

O postare distribuită de Rene Ritchie (@reneritchie) pe 23 septembrie 2017 la 10:50 PDT

LCD, care este tehnologia pe care Apple a folosit-o până în prezent pentru toate iPhone-urile, are multe caracteristici excelente, dar raportul de luminozitate și contrast necesar pentru a prezenta cu adevărat HDR nu este unul dintre ele. Avem încă elemente de bază în iPhone 8, inclusiv suport la nivelul hardware pentru HEVC pe 10 biți și un nivel de luminozitate care ajunge până la 625 nits. Deci, la fel ca cele mai recente iPad-uri Pro, iPhone 8 va face tot ce poate cu HDR. Dar, este într-adevăr viitorul iPhone X, cu un afișaj OLED cu raport de contrast de 1: 1.000.000, care va pune pentru prima dată HDR real, de la capăt la capăt, în mâini și buzunare.

Ceea ce primim anul acesta este True Tone. A debutat pe 9.iPad Pro de 7 inchi în urmă cu peste un an, dar aceasta este prima dată când este disponibil pe iPhone. Tehnologia este cool: un senzor de lumină ambientală cu patru canale, temperatura de culoare a mediului înconjurător și apoi ajustează afișajul astfel încât mă albul să pară alb. Nu cald, galben, alb incandescent. Nu rece, albastru, alb fluorescent. alb. Paperwhite.

Este diferit de modul Noapte, care mută subtil afișajul către o temperatură mai caldă și mai galbenă pe măsură ce ziua se uzează, într-un efort de a atenua efectele dăunătoare ale somnului ale privirii ecranelor toată seara.

True Tone funcționează 24/7 pentru a vă asigura că atunci când citiți o carte electronică, vă uitați la o fotografie, navigați pe web, vizionați un film sau faceți orice pe iPhone 8, culoarea este exactă. Și nu doar exact la modul în care Apple îl calibrează individual până la nivelul sub-pixelului din fabrică. Exact la felul în care îl privești în fiecare moment, de la lumina soarelui la lumina luminărilor, de la halogen la Hue. A purta iPhone-ul în jur devine ca și cum ai transporta o carte sau o revistă mică, tipărită. Pur și simplu arată corect.

La fel ca DCI-P3 și HDR, odată ce vezi, vrei peste tot și este incredibil de greu să te întorci. Ca lovitura de bici tare.

Încărcare fără fir iPhone 8

Cândva, Apple a spus că nu este clar cât de mult a adăugat încărcarea fără fir de confort. La fel și cu plățile NFC. Steve Jobs, celebru, a spus că nimeni nu a vrut să vizioneze videoclipuri pe un iPod. Acum avem aplicația TV pe ecranele noastre de pornire, Apple Pay în mâinile noastre și, cu iPhone8, încărcare inductivă standard Qi de la orice dispozitiv din apropiere.

Nu sunt un mare fan la încărcarea inductivă. L-am avut pe telefoane de la Palm Pre din 2009 și pe un telefon Android sau altul de-a lungul anilor.

Oferă confort. În loc să trebuiască să găsești capătul unui cablu Lightning și să încerci să-l introduci în portul Lightning, poți pur și simplu să arunci iPhone-ul 8 pe suport și să înceapă să se încarce. Mai ales.

Experiența mea este că din când în când, va rata punctul favorabil sau va fi împins de la un moment dat și pur și simplu nu va încărca. Același lucru este valabil și pentru iPhone 8.

De asemenea, nu este la fel de rapid sau la fel de eficient ca încărcarea prin cablu. Actuala implementare Qi se simte la fel de rapidă ca și utilizarea cărămizii pătrate mici care vine cu iPhone 8. Între timp, încărcarea prin cablu cu o cărămidă iPad este semnificativ mai rapidă și tot mai rapidă cu o cărămidă iPad USB-C — până la 50% în 30 de minute.

Totuși, așezați un suport Qi pe masă lângă patul dvs. sau biroul la care lucrați este plăcut. Când ești obosit sau ocupat - atâta timp cât te asiguri că conexiunea durează - este super drăguț.

Două lucruri trebuie să se întâmple, totuși, pentru ca acesta să meargă dincolo de super frumos. Cel puțin pentru mine.

 • Prezența tampoanelor Qi în restaurante, cafenele, hoteluri și vehicule trebuie să crească rapid.
 • Încărcarea prin contact trebuie să cedeze loc încărcării pe distanțe scurte.

Apple împingând Qi-ul ar putea și ar trebui să ajute cu primul. Nu există nimic ca să inundați o piață cu zeci și în cele din urmă sute de milioane de implementări pentru a determina industriile de sprijin să ia în considerare. Când fiecare Starbucks, McDonald's, Aloft și Uber are unul, valoarea va fi astronomic mai mare.

Super-setarea Qi-ului Apple, așa cum o face deja compania cu pad-ul lui AirPower, care va veni anul viitor, ar putea să sperăm că va duce la dezvoltarea mai rapidă a tehnologiei. Atâta timp cât pad-ul/pod-ul este pe masă sau pe birou, ar trebui să-mi pot scăpa iPhone-ul oriunde în câțiva centimetri și să-l încarc doar, la naiba.

AirPower va încărca un iPhone, Apple Watch Series 3 și AirPod-uri (cu o carcasă de încărcare nouă și vândută separată), fie până la două iPhone-uri și un ceas sau AirPods. Este deja un exemplu de super-setare Q de la Apple și, sperăm, doar primul.

Sistem de cameră iPhone 8

Oricât de meschine sunt nemulțumirile privind denumirea „iPhone 7s”, ar putea fi făcut un argument real pentru a numi acest dispozitiv iCamera 8. Niciunul dintre numerele nu reflectă cu exactitate toată gamă capabilități pe care le avem în mâini și buzunare, dar este clar camera este unul dintre lucrurile în care Apple depune eforturi extreme și unul dintre motivele principale pentru care oamenii au acum modernizat iPhone. -urile an de an.

Calitatea apelului pe care îl faceți celor dragi este cu siguranță importantă. Dar fotografii și videoclipuri pe care le face – amintirile în timp și spațiu pe care le captezi – sunt absolut neprețuite.

A avea „cea mai populară cameră foto din lume” vine cu o responsabilitate enormă. Și a avea „cea mai bună cameră pe care o ai cu tine” vine cu o presiune enormă pentru a o face cea mai bună cameră pe care o ai.

Cu iPhone 8, Apple face încă în această direcție. Sistemul de cameră montat în spate rămâne cu un singur obiectiv (unghi larg) pe iPhone 8 și cu lentilă duală (unghi larg + "telefoto") pe iPhone 8 Plus și 12 megapixeli. Unghiul larg rămâne, de asemenea, f/1.8 și tele, f/2.8.

Ce este nou este senzorul. Pixelii sunt „mai adânci”, ceea ce reduce și mai mult diafonia și îmbunătățește acuratețea. De asemenea, este mai mare și mai rapid. Aceasta înseamnă că va atrage mai multă lumină și vă va permite să vă mai mult imediat, astfel încât să puteți obține un moment apropiat, după aceea.

Există, de asemenea, un nou filtru de culoare, care este sau raritate în zilele noastre în lumea camerelor foto. Apple nu spune prea multe despre asta încă, dar compania promite că oferă mai bune și mai adevărate într-o gamă dinamică mai largă și cu mai puțin zgomot.

La fel ca iPhone 7, obiectivul cu unghi larg are stabilizarea optică a imaginii (OIS). De asemenea, ca și iPhone 7 Plus, teleobiectiv nu. Asta înseamnă că lumina slabă nu va fi la fel de clară pe câte posibile în anumite circumstanțe. Dacă puteți să vă ambele, va trebui să așteptați iPhone X.

Bliț cu sincronizare lentă ajută la iluminarea nu doar a subiectului, ci și a lumii în care se află.

Obțineți noul bliț cu LED-uri, încă numit True Tone, care este confuz acum, deoarece noua tehnologie de afișare a primit patru nume. Cea mai mare problemă cu noua versiune este sincronizarea lentă.

În mod obișnuit, atunci când faci fotografii cu bliț noaptea, obții subiecte luminate și fundaluri înnegrite. Sincronizarea lentă combină o viteză mică a obturatorului cu un impuls scurt al sondei care expune mai bine atât subiectul, cât și fundalul.

Sincronizarea lentă este exact tipul de caracteristică pe care nu mi-am dat seama că îmi lipsește pe iPhone când sunt filmat cu iPhone 8. Apoi mi-aș fi dorit să mă întorc în timp și să reluez fiecare fotografie în lumină scăzută extremă pe care am făcut-o vreodată. Așa că amintirile mele ar părea ca și cum ar exista acolo unde erau cu adevărat și nu într-o peșteră.

Noul ISP (procesor de semnal de imagine) al Apple, încorporat în sistemul A11 Bionic al companiilor, pe cip (vezi mai jos), face toate echilibrul de alb automat, focalizarea automată și expunerea automată. , dar analizează și scena pentru iluminare, oameni, mișcare și alte elemente și o optimizează continuu pentru captură. În acest fel, când apăsați declanșatorul, nu este doar ridicol de rapid, este ridicol de bun.

De asemenea, este suficient de rapid simplu HDR să fie pur și lăsat automat în mod implicit. să o dezactivați dacă este adevărat, dar nu ar trebui. ISP-ul va citi scena și, dacă crede că HDR ar fi un beneficiu, va filma în HDR la fel de repede cum ar fi fără.

De asemenea, va detecta lucruri precum cerul, materialul și alte texturi. În acest fel, chiar și după ce efectuează sau reduce a zgomotului multi-bandă accelerată prin hardware, poate intra și se poate asigura că textura nu este doar menținută, ci și nu interferată de compresie. Rezultatul este cerul care arată adânc și limpede, țesături în care puteți vedea aproape fiecare fir și pietriș, pe care aproape că puteți auzi zgomotul.

Comparație de lumină scăzută: iPhone 7 Plus (dimensiune completă) vs. iPhone 8 Plus (dimensiune completă)

De asemenea, detectează lucruri precum concertele, care în mod tradițional sunt greu de rezolvat, apoi descoperă fundalul în timp ce se concentrează asupra acțiunilor. Zăpadă și gheață, de asemenea, așa că, mai degrabă decât explozii masive, obțineți detalii în peisajele înghețate fără a vă pierde subiecții în umbră.

Totul face parte din obiectivul continuu al Apple de a oferi tuturor o cameră foto și o aplicație Cameră ușoară de utilizare, care este gata în momentul în care o scoateți din buzunar și, când apăsați declanșatorul, vă surprindeți mai bună fotografie, cea mai naturală. , în cea mai largă gamă de situații și circumstanțe posibil. Și, an de an, iterație cu iterație, pixel cu pixel, Apple oferă.

Când am comparat cu iPhone 7, am observat mici diferențe. Frunze în fundal sau scânduri de lemn pe podea, care erau clare și distincte, mai degrabă decât unii împreună. Chiar și în lumină slabă.

Aceste tipuri de detalii s-ar putea să nu conteze pentru tine dar fac scena mai reală și mai puternică, iar asta contează pentru mine și, cred, pentru toți cei care sunt, le pasă de calitatea imaginii.

Iată ce domn de la Apple Store 5th Ave. mi-a spus în ziua lansării de ce a luat un iPhone 8 Plus:

„iPhone este singura mea camera. Îl folosesc pentru a face fotografii bebelușilor mei. Nu mă pot întoarce niciodată în timp și nu pot obține fotografii mai bune din trecut. Dar pot obține fotografii mai bune bune de astăzi. Desigur, fac upgrade."

Desigur, costul tuturor acestor fotografii au creat cu siliciu este că uneori te eșuează. Nu este de obicei, atunci când combinați mai mulți factori, cum ar fi lumina extremă scăzută și detectarea mișcării, puteți atinge sistemul limitat. Dar acestea sunt adesea fotografiile pe care nu le-ai fi primit niciodată înainte. Poate nici măcar nu am încercat. Acum așteptările s-au schimbat și sunteți dispus să încercați aproape totul.

Asta mă duce la iPhone 8 Plus. Zoomul optic și modul Portret - acum ieșit din versiunea beta - beneficiază de o optică mai bună. Modul Portret primește, de asemenea, un impuls uriaș de la A11 Bionic. În cazul în care, anterior, se simțea ca efectul legat de A10 Fusion pe iPhone-ul meu 7 Plus, pe iPhone 8 Plus se simte ca și cum sunt încă tone de spațiu liber. Atât de mult, Apple adaugă Portret Lighting – acum în versiunea beta.

Iluminarea portretului, acum în versiunea beta, poate fi frumoasă — când realizează corect efectele învățate de mașină.

În cazul în care Portret caută să rezolve „oameni ca Bokeh în fotografiile lor, dar nu doresc să se arate lentile mari, de lux”, Portret Lighting Modulul caută să rezolve „oamenilor le place iluminată dramatică în fotografiile lor, dar nu” Nu vreau să se rezolve. transport în jur inundații și reflectoare".

Iluminarea portretului este disponibilă numai pe iPhone 8 Plus și iPhone X. Apple ar putea rula cu siguranță software-ul pe iPhone 7 Plus, dar experiența nu este ceea ce dorește compania. (La fel cum video era exclusiv pentru iPhone 3GS când a fost lansat, iar eforturile independente de a-l porta pe iPhone 3G au dus la o rata de captură frustrantă de 15 fps.)

Chiar și pe iPhone 8 Plus, Iluminarea portretului este încă în desfășurare. În condiții ideale, obțineți o lumină de studio care luminează fața subiectului, o lumină de contur care reglează umbrele și luminile, o lumină de scenă care pierde în întuneric de cerneală și un aspect de scenă mono care face același lucru, dar în alb- negru.

În condiții mai puțin decât ideale, obțineți un eșec hilar plin de margini detectate greșit și fete ciudate iluminate.

Dar iată problema: nu te costă nimic să încerci. Apple acceptă formatul HEIF (fișier imagine de înaltă eficiență) nu numai în iOS 11, ci și la nivel hardware pe A11 Bionic. Cu HEIF, harta adâncimii este stocată separat în același container, astfel încât să poată activa și dezactiva în orice moment, la fel ca un efect de filtru nedistructiv sau unul dintre noi moduri Live Photo cum ar fi Bounce sau Loop. Asta înseamnă că sunteți liber să experimentați cu riscul zero. Dacă funcționează, grozav. Dacă nu, atingeți-l și imaginea originală, nemodificată. Îndepărtează tot stresul și te lasă doar să te joci. Și de aici vine creativitatea și inspirația reală.

Experiment: Portret Lighting este în prezent în versiunea beta și optimizat pentru fete umane. Dar uită-te la fața asta de câine — cum ai putut să nu încerci?

De asemenea, modul Portret a adus crești incredibile pe ultimul ultimului și mă aștept ca iluminarea portretului să fie similară.

Cel mai mult, mă întreb ce truc poate lua echipa de fotografie computațională a Apple din geanta fotografilor profesioniști în continuare? Fundaluri portret?

În cazul în care Apple concurează în mod clar cu cele mai bune camere de buzunar pentru consumatori, acum există o zonă în care compania se simte atrasă mult înainte: video.

Pentru iPhone 8, arhitectura de la captare la codare are un debit suficient pentru a se inregistra 4K la 60 FPS. Și poate menține această rata de captură pentru perioade lungi de timp, fără a transpira. Serios, roamingul pe rețeaua celulară a încălzit mai mult sticla.

De asemenea, poate face 1080p Slo-Mo la 240 FPS. La fel ca 4K la 60 FPS, acestea pur și simplu nu sunt caracteristici pe care vă așteptați să vedeți camerele video pentru consumatori, cu atât mai puțin „telefoane”. Cu toate acestea, iată-le și, în testele noastre rapide, rezistă remarcabil de bine.

Apple folosește HEVC (codec video de înaltă eficiență, acronimul oribil pentru H.265) pentru codificare acum, care are o suprasarcină mai mare, dar are ca rezultat fișiere de aproximativ dimensiunea lui H.264. Din nou, este acceptat atât în ​​​​iOS 11, cât și la nivel hardware de pe A11 Bionic, care pare să-l mușcă.

În plus, ISP-ul efectuează analize predictive asupra videoclipului la o granularitate de 2 milioane de plăci pe cadru pentru același tip de elemente ca și pentru fotografii, inclusiv cer, texturi și mișcare, și apoi optimizează compresia la păstrarea cât mai multe detalii posibil.

Colegii mei, Serenity Caldwell, Derek Kessler, și cu mine ne aflăm în mijlocul testelor noastre foto și video aprofundate obișnuite, așa că așteptăm-vă la mult mai multe despre toate acestea în următoarele zile și săptămâni.

Ultimul, dar nu în ultimul rând, lucru de remarcat despre sistemul de camere iPhone 8 este că a fost creat pentru realitatea augmentată (AR). Apple a aplicat totul în cadrul său ARKit și, pentru a asigura cea mai bună experiență posibilă pentru aplicațiile bazate pe ARKit, compania a calibrat sistemul camerei și a actualizat atât giroscopul, cât și accelerometrul special pentru AR.

De când aplicațiile ARKit au început să ajungă în magazin în același timp cu care am început să folosească iPhone 8, nu am reușit să compară pe larg cu modul în care funcționează pe iPhone 7, dar sunt impresionante pe ambele.

Pentru o vreme, Apple a făcut dispozitiv de intrare inerte anterior inteligent: microfonul a primit Siri pentru a putea înțelege ce am spus; butonul Acasă a primit Touch ID, astfel încât să poată spune cine suntem. Camera are detectarea feței de ceva vreme și în curând va avea Face ID. Dar cu ARK începe să înțeleagă acea lume din jurul nostru, să o interpreteze și să aducă la o nouă viață ciudată.

Probă de mobilier ca și cum ar fi așezat în propriul living. Raid un castel care plutește peste măsuța ta de cafea. Aterizează un avion de luptă în curtea ta. Vedeți un Sudoku scanat și rezolvat chiar în fața ochilor voștri. Fă o gaură în lume și pășește direct.

Este magie SF. Chiar dacă trebuie să ții iPhone-ul 8 în fața ochilor pentru a vedea ceva. Cel putin pentru moment.

iPhone 8 A11 Bionic

Anul, Apple a trecut de la utilizarea numerelor simple, brute pentru a-și diferenția generațiilor de siliciu, la susținută a numerelor trecute. Așadar, iPhone 7 s-a lansat cu A10 Fusion, o referință la performanța duală, asociată.nuclee de EFICIENȚĂ. Acum, iPhone 8 se lansează cu A11 Bionic. Nu sunt oameni.Miezuri MACHINE atât de mult sunt un bloc Neural Engine și Bionic - ca în Six Million Dollar Man and Woman (întreabați-vă părinții) - este doar o modalitate cool de a-și comercializa.

Este, de asemenea, un sistem de sunet cool-on-a-chip. În loc de patru nuclee, are șase, două de înaltă performanță și patru de înaltă eficiență. Miezurile de înaltă performanță sunt cu până la 25% mai rapid decât A10, iar nucleele de înaltă eficiență sunt cu până la 70% mai rapid. În loc să fie împerecheate, toate cele șase nuclee pot fi abordate în același timp pentru un paralelism impresionant de masiv.

Rezultă un benchmarking A11 Bionic mai rapid decât unele laptop-uri, inclusiv MacBooks Pro. Într-un sistem care să încapă în buzunar. Fără ventilator.

O parte din sosul secret al echipei de silicon aici este controlul lor de performanță. Ei l-au scos în evidență doar de câțiva ani, dar este, în esență, dispecerul care se află între și jetoane și se asigură că totul se face cât mai repede posibil, consumând cât mai puțină energie.

De asemenea, nou în acest prim procesor grafic Apple, complet personalizat, cu trei nuclee și blocul Neural Engine menționat mai sus. Grafica, de exemplu, permite iPhone-ului 8 să redea modele foarte detaliate, foarte texturate pentru a le pune în spațiul 3D urmărit de procesor la ARKit. Blocul Neural Engine accelerează Core ML, cadrul de învățare automată care atinge ce în mai multe experiențe Apple.

Ceea ce este fascinant este că, atunci când auzi oameni vorbind despre asta, sună mai degrabă a antrena un animal de companie decât a codifica un computer. Ceea ce este uimitor. Și terifiant. (Deși Apple, ca întotdeauna, păstrează totul local pe dispozitiv, astfel încât să fie privat și sigur. Și, într-o revoltă AI, pot lua un iPhone. Eu cred

)

La fel de întâmpinat este că, în timp ce concurenții țipau AI din fiecare etapă și analiștii interesați făceau griji că Apple a ratat-o ​​​​complet, acum trei ani, echipa de silicon lucra deja la aceasta pentru A11 Bionic, la fel cum echipele. de software făceau deja viziune computerizată și echipele de hardware foloseau deja modele predictive pentru a optimiza durata de viață a bateriei.

Apropo de asta, am folosit iPhone 8 și iPhone 8 Plus doar câteva zile și alături de alte telefoane pentru teste relative.

Am jucat niște Pokémon Go pe iPhone 8 Plus, ceea ce este cel mai rău lucru pe care îl poți face față unei baterii și a ținut cam la fel ca iPhone 7 Plus. Adică se scurge și rapid, dar cam în același ritm.

Acest lucru este concordanță cu estim Apple și cu practică îndelungată de a menține durata de viață a bateriei aceeași în concordanță pentru a oferi mai multe funcții sau mai ușor de manevrat.

Deși înțeleg că ușurința este esențială pentru utilizare — dacă nu poți putea ține telefonul pentru perioade lungi de timp pentru a citi o carte, a joc sau a viziona un film, durata de viață suplimentară a bateriei nu te ajută prea mult — intrăm într-un loc. -o eră în care cred că Apple trebuie să lucreze pentru un echilibru mai bun.

Nu este vorba doar de Pokémon Go. Este Snapchat și Instagram și acum, AR. Utilizarea modernă nu este doar verificarea e-mailurilor sau navigarea pe web la câteva minute. Declanșează afișajul, GPS-ul, datele celulare și lovește SoC, greu, pentru perioade lungi și susținute de timp.

Da, bateriile sunt izolante, care măresc căldură și nu sunt transparente RF, ceea ce face ca radiourile să fie o provocare și nu poți pur și simplu introduceți mai mult ca și cum ar fi înghețat. Dar creșterea duratei de viață a bateriei pentru a răspunde mai bine cerințelor aplicațiilor moderne este un lucru pe care Apple va trebui să abordeze.

(De asemenea, se pare că Apple face ceva ciudat cu GPS-ul pe iPhone 8. În modul de consum redus, nu se mai actualizează felul de continuu ca pe iPhone 7. Chiar și în modul de putere redusă, uneori va sări când te trezești din somn. Mă uit mai mult la asta și voi actualiza cu orice răspunsuri pe care le primesc sau îmi dau seama.)

iPhone X tază încă câteva ore de viață a bateriei, nu poate să vândă tehnologii precum OLED. Dacă acesta ajunge să fie cazul, este un bun pas înainte.

În general, A11 Bionic arată că, chiar dacă nimeni altcineva din industrie nu face siliciu ca Apple. Nici măcar pe aproape. Iar Apple este bucuros să mențină acea echipă și aceste chipseturi nu doar să concureze înainte, ci și să accelereze.

Dacă ești un fan al computerului în general, nu poți să nu vrei iPhone. Dispozitivele alimentate din seria A continua să fie cel mai interesant siliciu din tehnologia de consum.

iPhone 8 Accesorii și aplicații

iPhone 8 și iPhone 8 Plus au, din punct de vedere fizic, același design și dimensiuni ca iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Deși au, în general, aceeași formă ca iPhone 6s și iPhone 6s Plus și iPhone 6 și iPhone 6 Plus, diferențele în dimensiune și poziționarea camerei și absența unui 3.Mufa pentru căști de 5 mm poate cauza unele probleme cu accesorii mai vechi. Măsoară de două ori, potrivește o dată.

Inutil să spun că există deja o mulțime de accesorii disponibile, de la huse la protectii de ecran, suporturi de încărcare la suporturi pentru mașină, jucării la drone. Actualizăm în mod regulat listele cu favoritele noastre:

 • Cele mai bune accesorii iPhone 8
 • Cele mai bune huse pentru iPhone 8
 • Cele mai bune plăci de încărcare wireless Q1 pentru iPhone 8
 • Cele mai bune protectii de ecran pentru iPhone 8
 • Cele mai bune suporturi auto pentru iPhone 8

Deoarece iPhone 8 și iPhone 8 plus rulează iOS 11, sunt compatibile cu toate milioanele de aplicații din noul iPhone App Store reproiectat. Acestea includ toate aplicațiile de la Google, Microsoft, Facebook și Instagram, Twitter și toate jocurile pe care vi le puteți imagina. Dacă vii de pe Android sau Windows Phone, te vei simți ca acasă.

Există, de asemenea, o mulțime de aplicații de realitate augmentată (AR) recent lansate.

 • Toate aplicațiile ARKit pe care ar trebui să descărcați chiar acum
 • Cele mai bune aplicații noi pentru iPhone
 • Cele mai bune jocuri noi pentru iPhone

iPhone 8 poate rula AR cu spațiu pentru procesor de rezerva, iar camerele au fost calibrate pentru a oferi cea mai bună experiență AR posibilă. Multe dintre ele sunt cool. Alții deschid lumi noi și îți explodează mintea.

Fiecare iPhone 8 și iPhone 8 Plus este livrat cu iOS 11, sistemul de operare multitouch de ultimă generație de la Apple. Vă va permite chiar să vă configurați iPhone 8 pur și simplu apropiindu-l de vechiul iPhone.

 • Citiți recenzia noastră iOS 11: Mai inteligent, mai bun, mai rapid, mai îndrăzneț

Prețul și disponibilitatea iPhone 8

iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt disponibile acum 699 USD și 799 USD pentru versiuni de 64 GB sau 849 USD și 949 USD pentru versiuni de 256 GB. (Apple nu mai oferă versiuni cu mai puțin de 64 GB sau versiune cu 128 GB.)

Cu toate acestea, este cu 50 USD mai mult decât prețul de pornire al oricăror produse emblematice anterioare de iPhone și, chiar și cu creșterea spațiului de stocare, asta și nasol.

Apple nu a spus în mod specific, dar cu prețurile iPad Pro în creștere, probabil că aceasta cauză - costul în creștere al cipurilor de memorie. Nu este clar cât de mult vor dura penuria și creșterile aferente prețurilor componentelor, dar sperăm că vom vedea sau scădere a prețurilor în cazul în care și când oferta și prețurile se vor stabili din nou.

Cu iPhone 8 vine Apple Stores și AppleCare.

Apple Stores se află în mijlocul unui upgrade serios. Nu numai că îmbunătățesc barele tradiționale Genius pentru a oferi asistență tehnică mai bună și practică, ci au adăugat Creative Pro pentru a vă ajuta să utilizați funcțiile de telefoane dvs. și Apple Today ca centru pentru educație și artă.

Concurenții încă nu au ajuns la serviciile disponibile în vechile magazine Apple, cu atât mai puțin în cele noi. Și nu există nicio modalitate de a începe măcar să compari valoarea iPhone-ului cu alte telefoane fără a include Apple Store - și Apple Care.

Cu Apple Care, sunteți acoperit împotriva problemelor obișnuite timp de un an. Cu Apple Care+, sunteți acoperit timp de doi ani, inclusiv până la două ecrane de 29 USD și apă/alte reparații/înlocuiri de 99 USD.

Dacă, la fel ca mine, nu sunteți întotdeauna la fel de atent cu tehnologia dvs. pe cât ar trebui să fiți, atunci, ca și mine, s-ar putea să obțineți o valoare semnificativă din AppleCare+ în decurs de câțiva ani.

iPhone 8 Concluzie

4.5 din 5

Nu este greu de justificat iPhone 8. Chiar și într-o în care Apple ar fi putut merge all-in pe iPhone X, ar fi lăsat unii lume în urmă. Este ușor de făcut atunci când baza este de zeci de milioane. Este mult mai greu când este în sute de milioane.

Am văzut asta la prima mână când s-au lansat iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Apple nu s-a acoperit cu o actualizare a designului existent și asta i-a supărat pe unii clienți. Clienții care au rămas supărați până când iPhone SE a fost introdus peste un mai târziu. Poate, doar poate, Apple a învățat ceva sau două de atunci.

Cu excepția cazului în care faceți parte din Programul de upgrade iPhone sau un program similar de transportator, care oferă upgrade-uri de la an ca parte a planurilor de plată lunară, mulți oameni pur și simplu nu fac upgrade în fiecare an. Ei fac upgrade la fiecare doi ani sau câțiva ani. iPhone 8 va fi primul upgrade pentru persoanele care vin de pe iPhone 6 sau iPhone 6s, poate chiar de la iPhone 5, iPhone 5c sau iPhone 5s. În comparație cu acele telefoane, în special cu cele mai vechi, fie iPhone 8, fie iPhone X vor fi upgrade-uri extraordinare.

Dacă aveți o experiență completă nouă, veți putea obține iPhone X în noiembrie. Dacă vă place totul despre experiența dvs. existentă, inclusiv butonul Acasă și Touch ID, și doar să fie mai rapid, cu camere mai bune și facilități precum încărcarea inductivă, puteți obține iPhone 8 astăzi.

Vezi la Apple

Obține mai mult iPhone

Apple iPhone

 • Oferte iPhone 12 și 12 Pro
 • Întrebări frecvente despre iPhone 12 Pro/Max
 • Întrebări frecvente despre iPhone 12/Mini
 • Cele mai bune huse pentru iPhone 12 Pro
 • Cele mai bune huse pentru iPhone 12
 • Cele mai bune huse pentru iPhone 12 mini
 • Cele mai bune încărcătoare pentru iPhone 12
 • Cele mai bune protectii de ecran pentru iPhone 12 Pro
 • Cele mai bune protectii de ecran pentru iPhone 12
 • iPhone 12 Pro De la 999 USD la Apple
 • iPhone 12 de la 699 USD la Apple

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here