Ghidul cumpărătorului iPhone 4

TiPb vă ajutați să decideți dacă ar trebui să cumpărați un iPhone 4, în ce rețea și dacă ar trebui să obțineți acum sau să așteptați până la următoarea generație

Încercați să vă dați seama dacă este un moment bun să cumpărați acel iPhone 4 -- sau Verizon iPhone 4 -- sau dacă ar trebui să așteptați iPhone 5? Sau poate încă încercați să decideți dacă iPhone-ul este potrivit pentru dvs. și luați în considerare câteva alternative? Nu vă faceți griji, TiPb vă sprijină -- iată Ghidul nostru pentru cumpărători iPhone.

Ar trebui să cumpărați un iPhone 4 sau altceva?

iPhone 4 este un dispozitiv fantastic și, fără îndoială, unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață, dar niciun dispozitiv nu este potrivit pentru toată lumea. Dacă aveți ceva care „funcționează”, care oferă cea mai bună experiență de internet, aplicații și jocuri, este susținut de ecosistemul masiv iTunes și Apple (tone de conținut, tone de accesorii) și care permite unele hacking prin Jailbreak, atunci iPhone-ul ar putea fi pentru tine.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În primul rând, vă recomandăm întotdeauna să vă alegeți mai întâi operatorul de transport. Dacă nu există iPhone 4 pe cel mai bun operator de transport din zona dvs., cel mai probabil veți găsi un serviciu de al doilea rând mai mult decât energie. Caută alternativă. Dacă operatorul dvs. sunt preferate iPhone, atunci există câteva opțiuni.

avantaj iPhone

 • Ușurință în utilizare: iPhone-ul are mai multe straturi, dar primul strat este atât de incredibil de ușor de utilizat, cei mai cunoscători de tehnologie, cei care trec de la telefoanele cu caracteristici, îl pot ridica și pot începe imediat. În același timp, este extrem de atrăgător pentru utilizatorii de smartphone-uri experți și veterani care doresc să-și petreacă timpul făcând lucruri, nu să-și facă telefoanele să facă lucruri.
 • Internet mobil: Apple a fost primul care a pus un browser web utilizabil pe un telefon și a lipsit Adobe Flash, Safari este încă cel mai bun browser din afacere. De asemenea, aplicația Mail încorporată arată conținut bogat cu imagini. VPN, ActiveSync și alte funcții prietenoase pentru întreprinderi sunt, de asemenea, încorporate.
 • Aplicații pentru asta: A devenit un clișeu, dar există într-adevăr o aplicație pentru aproape orice pe iPhone. Aproape fiecare aplicație majoră și, în prezent, toate cele mai bune jocuri sunt disponibile cu ușurință în App Store și sunt atât de funcționali că oamenii folosesc de fapt mai mult decât marele browser web în zilele noastre.
 • iTunes: Acesta este avantajul ucigaș al iPhone-ului: iTunes vă permite să vă sincronizați cu ușurință conținutul existent și, de asemenea, vă oferă acces nu numai la App Store, ci și la muzică, filme, emisiuni TV, podcasturi, iTunes U (Universitate) și, în general, mai mult conținut în mai multe părți ale lumii decât orice alt serviciu.
 • Mai mult: Apple însuși creează o mulțime de alte produse pentru a suplimenta iPhone-ul, inclusiv computere Mac, software pentru Mac și Windows și împreună cu partenerii lor, furnizează mai multe carcase, încărcătoare, docuri, truse auto și accesorii de orice fel. Niciun alt smartphone nu are cantitatea sau calitatea de plus, de la modul de funcționare, pe care le are iPhone-ul.

Alternative pentru iPhone: BlackBerry, Android și multe altele

Cu toate acestea, există un singur iPhone, așa că hardware poate fi mai multe opțiuni fizice, cum ar fi tastaturi, factori de formă inversați, glisoare etc. și piețele de aplicații care nu sunt organizate și controlate de Apple, există alternative.

 • Android: Dacă sunteți investit enorm pe care să vă îngrijiți Google și să aveți un dispozitiv, puteți utiliza mai mult mai puțin după cum place, s-ar putea să preferați unul dintre diferitele Dell, HTC, Motorola, HTC etc. Telefoane Android (consultați AndroidCentral.com pentru mai multe).
 • Mure: Dacă toți prietenii folosesc BlackBerry Messenger (BBM) și prețuiești comunicarea rapidă față de orice altceva, ai putea prefera un BlackBerry (consultați CrackBerry.com pentru mai multe).
 • Mai mult: Există, de asemenea, o varietate de telefoane de la HP/Palm webOS (PreCentral.net), Microsoft Windows Phone (WPCentral.com) și Nokia (NokiaExperts.com).

Acordați-vă timp, vizitați site-urile de mai sus, încercați demonstrații la magazinul dvs. de transport local și vedeți ce se potrivește gusturilor dvs. Apoi comparați-le din nou cu iPhone și tot ceea ce oferă și luați decizia pe baza pachetului total.

Ce iPhone ar trebui să cumpărați?

Odată ce ați decis că iPhone-ul este pentru dvs., următorul pas este să vă dați seama care iPhone este pentru dvs. Apple are de obicei 3 modele pe piață în același timp, în iPhone prezent GS de anul trecut și două versiuni ale iPhone 4 de anul acesta. (Verizon oferă doar cele două versiuni de iPhone 4).

Model iPhone 2010

 • 49 USD: iPhone 3GS de anul trecut, cu 8 GB de stocare, umple slotul pentru smartphone-ul Apple acum. Este un telefon grozav, dar nu are Retina Display, cameră FaceTime, video HD și alte caracteristici ale modelului mai scump.
 • 199 USD: iPhone 4 cu 16 GB vă oferă tot Retina Display, FaceTime video HD, puteți gestiona cu jumătate din spațiul de stocare al fratelui său mai mare.
 • 299 USD: iPhone 4 cu 32 GB de stocare este modelul de ultimă generație, cu toate aceleași caracteristici și o capacitate de două ori mai mare.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine ceea ce puteți economisi în comparație cu ceea ce renunțați, iată recenziile noastre:

 • Recenzie iPhone 4
 • Recenzie iPhone 3GS

Economii inițiale vs. costul total al contractului

Concluzia este dacă trebuie să economisiți 150 USD sau 250 USD în avans atunci când veți fi pe cârlig pentru un contract mediu de 2 ani (în SUA, alte țări pot avea termene contractuale mai lungi sau mai scurte). Când combinați planuri de voce și date, text și alte pachete, costul total ar putea ajunge cu ușurință la 2000 USD sau mai mult în acești 2 ani. Dacă aveți doar iPhone în 50 USD și aveți un telefon, și puteți ridica un iPhone 3GS și aveți un telefon nou grozav. Dacă vă puteți permite 199 USD sau chiar 299 USD în avans, veți avea un telefon care este mai recent și mai capabil pentru o mică diferență în costurile totale.

Când ar trebui să cumpărați un iPhone?

Deci știi că îți iei un iPhone și știi pe care îl iei, următoarea decizie este dacă ar trebui să mergi acum să iei un iPhone 4 sau să aștepți ca Apple să lanseze următoarea generație de iPhone 5 mai târziu în acest și să obții mai mult. telefon la acelasi pret.

Cumpărați în iulie

Apple a anunțat până acum un nou iPhone o dată pe an, în fiecare an în luna iunie. Dacă citiți asta în, aproape sigur că tocmai a fost lansat un nou iPhone și puteți cumpăra iulie în siguranță, fără să vă faceți griji că va deveni învechit pentru aproximativ încă un an. (Dacă este iunie, asigurați-vă că vă obțineți browserul blocat pe TiPb, astfel încât să putem spune în momentul în care este lansat cel mai recent iPhone)!)

Stai plec în mai

Dvs. Până acum, fiecare iPhone nou a avut același preț -- 199 USD 299 USD -- ca și cel vechi, dar oferă și mai mult pentru bani. În același timp, prețul vechiului model a scăzut acum (la 99 USD sau 49 USD chiar acum), astfel încât să puteți economisi dacă aveți nevoie.

Între timp, cumpărați aveți nevoie

Dacă citiți acest smack dab în momentul de 6 luni, poate înainte de Sărbători chiar și să știți dacă ar trebui să cumpărați, iată întrebarea simplă de pus: aveți nevoie de acum?

Dacă ți-ai stricat telefonul actual, l-ai pierdut sau pur și simplu trebuie să cumperi un nou iPhone acum, ia-l și nu regretă. Întotdeauna va apărea ceva nou la orizont, dar asta nu te va ajuta dacă ai nevoie de un telefon acum.

Dacă nu aveți nevoie de el, ci doar aveți nevoie, așteptați atâta timp cât puteți aștepta, apoi cumpărați cel mai bun iPhone disponibil când nu mai puteți aștepta.

Ce rețea de operator ar trebui să alegeți?

După cum am spus la început, transportatorul este pe primul loc. Dacă aveți un singur transportator bun în dvs., acesta este transportatorul cu care ar trebui să mergeți. Dacă aveți doi sau mai mulți operatori care sunt aproape la fel în zona dvs., atunci se rezumă la lucruri precum serviciul pentru a avea nevoie, indiferent dacă nu există planuri de afaceri sau planuri de familie care v-ar penaliza pentru schimbarea, etc.), acoperirea în zonele pe care le puteți călători, viteza generală și fiabilitatea rețelei etc. Dacă nu sunteți sigur, întrebați-vă vecinii și colegii ce transportatori folosesc și ce părere au despre serviciu. Oriunde vă folosește cel mai mult iPhone-ul, află care operator îi face pe cei de acolo cei mai fericiți.

Verizon vs. AT&T

În SUA, în prezent, trebuie să luați o decizie mai mare, deoarece cei doi operatori iPhone folosesc tehnologii de rețea diferite: AT&T pe GSM și Verizon pe CDMA. Viteza vs. acoperire, roaming vs. fiabilitate, câteva alegeri de făcut. Nu veți putea schimba mai târziu să vă încălcați contractul și să cumpărați un telefon nou (nu sunt compatibile încrucișate), așa că gândiți-vă bine. Iată câteva informații suplimentare pentru a vă ajuta să decideți:

 • AT&T vs. Verizon iPhone: pe care ar trebui să-l alegi?

De unde să cumpăr?

Asta e. Știi că primești un iPhone, știi când și știi pe ce operator. Ți-ai făcut temele, ți-ai făcut alegerea și acum este timpul să cumperi. Dar de unde ar trebui să-l cumperi?

Apple Retail și Apple Online

Dacă aveți un Apple Retail Store în dvs., puteți merge acolo, dacă este în stoc, plecați imediat cu noul iPhone. De asemenea, vă oferă ajutor pentru dvs. și chiar vă vor ajuta să vă configurați gratuit. Dacă vă faceți griji cu privire la protejarea investiției, vă pot configura, de asemenea, cu AppleCare, iar Genius Bar vă poate ajuta cu probleme hardware în viitor. Oricât de banal sună, nu este doar cumpărături, este o experiență. Apple Retail are cel mai bun serviciu pentru activități din domeniu și se vede. Nu există reduceri, însă, niciodată.

Dacă nu există un magazin Apple Retail în apropierea dvs., există și Apple Online în multe țări. Din nou, fără reduceri, dar au de-a face direct Apple.

În multe țări, Apple Retail și Apple Online sunt, de asemenea, singurele locuri în care puteți obține iPhone-uri GSM deblocate oficial la prețul complet, dacă aceasta este o opțiune pe care o aveți. (Poate fi la îndemână pentru călătorii internaționali frecventi.)

Magazine de transport și cutii mari

Dacă puteți face obiecte fizice, nu vă puteți bucura de un Apple Store, operatorul dvs. va avea adesea unul sau mai multe magazine în zona dvs. Cumpărați sau primiți-l expediat. Dacă primiți sau reducere la upgrade sau alte stimulente ale operatorului, este o modalitate excelentă de configurare imediată.

Cutii mari si lanțuri de comercianți cu amănuntul, totul, de la Best Buy la Shack și Tesco, dețin și iPhone-uri. Dacă aveți puncte de fidelitate sau sunt doar super convenabile, verificați și ele.

Atenție cumpărător

Operatorii dubii de a căuta, de asemenea, să vândă iPhone-uri cu reducere, uneori dispozitive care nu măcar nu sunt iPhone-uri, ci ieftine -- și foarte rupte -- imita. Este de la sine înțeles că ar trebui să le evite. Orice afacere prea bună pentru a fi adevărată este probabil. Dacă economisești doar pentru a ajunge cu un telefon care nu rulează iOS și nu poate măcar să nu funcționeze pe operatorul dvs., chiar v-ați irosit banii.

Dupa ce cumperi

După ce ați luat noul iPhone și sunteți gata să-l configurați, să obțineți aplicații, să obțineți accesorii, să puteți obține Jailbreak, să iată cum să începeți:

 • Ghid de pornire pentru iPhone, iPod touch și iPad

Am nevoie de mai mult ajutor?

Niciun articol nu poate acoperi fiecare detaliu sau aborda fiecare circumstanță sau îngrijorare unică. Din fericire, TiPb găzduiește și Forumurile iPhone, o comunitate vastă în care utilizatorii pot pune întrebări, pot oferi feedback și pot primi ajutor. Verifică-i:

 • Forumuri de discuții și ajutor pentru iPhone

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here