iPad Pro 2020 vs. Surface Pro 7: care este o bună e mai bună?

PC Windows

Microsoft Surface Pro 7

Mac-lite

Apple iPad Pro 12.9 (2020)

Surface Pro 7 de la Microsoft este regele tabletelor Windows dintr-un motiv întemeiat. Are un design din aluminiu, cu un suport încorporat, mai multe porturi și rulează complet Windows 10. Doar asigurați-vă că ignorați acele rame uriașe.

De la 749 USD la Microsoft

Pro

 • Performanță excepțională
 • Poate rula software în afara magazinului de aplicații
 • Baterie de opt ore pentru toată ziua
 • Pornire instantanee și reluare
 • Cel mai bun factor de formă 2 în 1

Contra

 • Rame
 • Fără LTE

Apple iPad Pro (2020) este o experiență solidă pentru tabletă, cu o afișare excepțională, o configurație solidă a camerelor, un ecosistem uimitor de aplicații și o tastătură și un stilou opțional extraordinar. Este doar păcat de sistem de operare destul de limitat.

De la 999 USD la Apple

Pro

 • Display uluitor
 • Hardware superb
 • Port USB-C
 • Tastatură și stilou opțional
 • Aplicații și ecosistem uimitor

Contra

 • Rulează sistemul de operare mobil
 • Nu există suport adecvat pentru mouse
 • Nu Thunderbolt sau USB-A

Atât Surface Pro, cât și iPad Pro sunt tablete ucigașe, dar depinde de ce vrei de la un astfel de dispozitiv. Dacă sunteți în căutarea unui înlocuitor de laptop care va veni cu procese Intel și suport pentru aplicații și software care nu sunt disponibile printr-un magazin de aplicații, Surface Pro 7 este calea de urmat. Dacă ești deja blocat în ecosistemul Apple și te-a bucura de o experiență mai asemănătoare tabletei, iPad Pro (2020) este o alegere bună.

Privind numerele

Surface Pro 7 iPad Pro 12.9 (2020)
Afişa 12.PixelSense de 3 inchi (2736 x 1824)
267 PPI
12.Retina lichidă de 9 inchi (2732 x 2048)
264 PPI
Depozitare 128 GB
256 GB
512 GB
1TB
128 GB
256 GB
512 GB
1TB
Procesor Intel a 10-a generație
Core i3-1005G1
Core i5-1035G4
Core i7-1065G7
Apple A12Z
RAM LPDDR4x
4GB
8 GB
16 GB
6 GB
SSD upgradabil Nu Nu
Extindere stocare Nu Nu
Tastatură Da (opțional) Da (opțional)
Pix Da (opțional) Da (opțional)
LTE Nu Da (opțional)
Porturi 1x vârf C
1x sfat A
1x 3.mufă de 5 mm
Cititor de carduri MicroSDXC
1x vârf C
Securitate Recunoaștere facială Recunoaștere facială
Preț De la 749 USD De la 999 USD
Tastatură și stilou De la 270 USD De la 329 USD
Greutate 1.4 lbs (0.63 kg) 1.6 lbs (0.72 kg)
Greutate 279.4 x 313.3 x 5 mm (11 x 8.4 x 0.2 inci) 292.1 x 200.7 x 8.4 mm (11.5 x 7.9 x 0.33 inci)

Specificațiile nu sunt totul

Microsoft Surface Pro 7.Sursa: Windows Central

iPad-ul a fost întotdeauna o tabletă cu aspect grozav, iar iPad Pro 2020 este foarte frumos. În timp ce gama Surface a Microsoft a primit laude pentru designul integral din aluminiu, nu puteți nega că Apple sunt unele dintre cele mai bune hardware de pe piață. Dar aspectul nu este totul, iar aceste dispozitive sunt concepute pentru a vă înlocui laptopul.

Apple prezinta iPad Pro (2020) drept ucigașul iPad-ului, luând față de animale mai scumpe și mai greoaie, dar asta nu este strict exact. Privind scorurile Geekbench 5, care au menținută performanța single-core și multi-core la 1.117 și, respectiv, 4.724, laptopurile se descurcă mai bine cu cele mai recente procese Intel a 10-a generație, la fel și Surface Pro 7.

iPad Pro poate avea performante GPU mai bune, dar Surface Pro 7 seamănă mai mult cu un adevărat PC.

Microsoft iese pe primul loc cu un scor de 1.235 la testarea single-core și 4.878 la testarea multi-core. De asemenea, aveți această opțiune pentru 16 GB de RAM cu Surface Pro 7, și nu este nici măcar cea mai puternică tabletă Windows disponibilă astăzi. Totuși, acest lucru nu ține cont de performanța GPU-ului, unde Intel rămâne puțin în următorul procesării grafice integrate de la Apple.

Când vine vorba de asta, atât Surface Pro 7, cât și iPad Pro (2020) sunt echipate cu suficientă putere pentru platformele lor respective. iPad-ul folosește iPadOS, care se concentrează pe aplicațiile instalate prin App Store, în timp ce Surface Pro 7 vă permite să instalați orice software, dacă nu este în Microsoft Store. Aici strălucesc cu adevărate capacități procesului Intel.

Comparând toate caracteristicile

Apple iPad Pro (2020).Sursa: iMai mult

Atât Surface Pro 7, cât și iPad Pro (2020) vin cu panouri IPS zgomotoase. Această tehnologie de ecran este cea mai potrivită pentru tabletă și produce câteva culori excelente, atâta timp cât luminozitatea poate atinge anumite niveluri. Din păcate, pentru Microsoft, iPad Pro va ieși probabil pe primul loc, dacă cifrele Apple sunt ceva de estimare (și ne-am uitat la luminozitatea modelului anterior ca referință).

iPad Pro (2020) tabletă mai bună pentru acest lucru o să le folosească oriunde.

Există, de asemenea, un alt truc în mâneca Apple cu nouă tabletă, care implică creșterea ratei de reîmprospătare de la 60Hz la 120Hz. Acesta este un salt uriaș în claritatea vizuală și a fost realizat fără un impact negativ asupra duratei de viață a bateriei. Surface Pro 7 de la Microsoft are o rata de reîmprospătare de doar 60 Hz, în urma iPad Pro. Datorită acestor condiții, iPad Pro iese primul loc.

Pentru caracteristici, este o geantă mixtă, ceea ce face ca alegerea să se reducă la ceea ce aveți nevoie de la o tabletă. Microsoft a adăugat mai multe porturi la Surface Pro 7. Nu numai că există USB-C, ci și USB-A, 3.mufă de 5 mm și un cititor de carduri. Apple a instalat doar un singur port USB-C pe iPad Pro, dar sunt LTE opțional, nu puteți configura pentru Surface Pro 7.

iPad Pro este, de asemenea, echipat cu o configurație mai bună a camerelor pe spate, inclusiv LiDAR. Aceasta este o caracteristică destul de grozavă care permite tabletei să măsoare cât de mult durează lumina pentru a sări în jurul mediului. Surface Pro 7 este mai potrivit pentru a lucra și pentru a rula software personalizat, în timp ce Apple a făcut cel mai nou iPad Pro nu numai bun pentru muncă creativă, ci și ca tabletă mobilă.

Creion și tastatură

Microsoft a rafinat excelent TypeCover și este mai bun ca niciodată. Apple are tastatură inteligentă, care este similară, dar o fără puțină obosită când tastăți, în comparație cu ceea ce este disponibil pentru Surface. Ai putea să tastați nenumărate documente cu oricare dintre soluții, dar Microsoft câștigă aici. Asta până când te gândești la noua tastatură magică a Apple.

Privind dincolo de nume, această nouă tastatură vă costă 349 USD. Este scump, dar ar putea merita banii dacă preferați să aveți în poziție mai aproape de nivelul ochilor pentru o experiență de calcul mai ergonomică. Pentru stylus, acesta este unul greu. Dacă preferați stiloul Microsoft, sunteți bine să mergeți cu Surface Pro. La fel, pentru Apple Pencil.

Pentru când vrei să rulezi software-ul Windows

Surface Pro 7 este o tabletă puternică pur și simplu pentru că rulează software-ul Windows complet la Microsoft. Nu vorbesc despre o versiune specială de Windows 10, ci despre versiunea completă pe care o găsiți pe computerele desktop și laptopuri. Acest lucru îl face ideal pentru cei care preferă să folosească software-ul neinstalat prin revista de aplicații.

PC Windows

Microsoft Surface Pro 7

Un înlocuitor grozav de laptop

Surface Pro 7 de la Microsoft este un kit impresionant, cu o versiune completă de Windows. Nu este chiar la fel de senzațional ca iPad-ul în ceea ce privește tehnologia ecranului și a camerelor, dar pentru o tabletă de lucru, este de neegalat pentru mulți.

 • 749 USD la Microsoft

Dacă utilizați deja hardware Apple

iPad-ul are mult mai mult sens dacă utilizați deja hardware-ul Apple, inclusiv computerele iPhone și Mac, sau preferați să utilizați potrivite de aplicații a companiei disponibile pe iPadOS. Doar nu încercați să cumpărați această gândire pentru a putea instala Adobe pentru aplicații macOS.

Mac-lite

Apple iPad Pro 12.9 (2020)

Aproape la fel de bun ca un laptop

iPad-ul este degrabă un înlocuitor de computer pentru a-ți îngriji cel mai mult lucrul acesta. Este mai bine decât alte iPad-uri cu un ecran mai mare pentru a lucra, dar vă va lăsa să încercați să obțineți și nu este felul de portabil.

 • De la 999 USD la Apple

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here