Unitatea solidă Intel -- Viitorul memoriei mobile?

Vorbim despre dezvoltarea tehnologiilor pentru oferirea de stocare masivă a dispozitivelor mobile de 2 ani și jumătate în „Flash sau HDD”? Acesta este firul de întrebări".  Intel tocmai a anunțat un pas uriaș în oferirea de GB pentru telefoane mobile cu noul lor Solid State Drive (SSD), care este mai mic decât un ban și cântărește mai puțin de o picătură de apă, potrivit comunicatului lor de presă:  

Cel mai mic din industrie, SSD-ul Intel® Z-P140 PATA este proiectat pentru dispozitive mobile de internet ultra-mici, divertisment digital și aplicații încorporate și face parte din platforma Intel “Menlow” propusă. SSD-ul Intel Z-P140 PATA vine cu densități de 2 Gigabyte (GB) și 4 GB, extensibil la 16 GB.

Conform Intel Product Brief, acest mic SSD poate rezista cu Read Throughput la 40 Megabytes / sec și Write Throughput la 30 Megabytes / sec și este testat cu un timp mediu între eșecuri la 2.500.000 de ore (care, dacă ești curios, este de 104.167 de zile... care este puţin peste 285 de ani... care duce la... cum naiba au venit cu asta?).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Astăzi implorăm producătorii de telefoane să includă cel puțin 128 mb în orice telefon și cădem de bunăvoie în genunchi în semn de laudă când pun 256 mb de memorie / stocare într-un telefon.  Vă puteți imagina că realitatea de a avea undeva între 2 GB și 16 GB de memorie internă/stocare pe telefon ar fi obișnuită? Pentru că noi aici, la WMExperts, putem (și facem).

Când va fi asta cu adevărat o realitate?  Eu nu sunt sigur.  Fișa informativă Intel nu vine și spune în mod specific, dar face aluzie la posibilitatea ca aceasta să fie lansată cu platforma Menlow propusă, care va fi lansat producătorilor când va în prima jumătate a anului 2008. Deși, din nou, nu este clar că SSD-ul Z-P140 PATA va fi inclus în această versiune de prima generație a platformei Intel Menlow. 

Toate acestea înseamnă că 2009 este probabil cea mai optimistă proiecție pentru includerea în telefoanele GSM.  Pentru cei dintre noi pe rețelele CDMA de aici, în stat, ei bine, probabil că vom aștepta încă un an după aceea pentru faza tipică de recuperare și personalizare (presupunând, desigur, că operatorul nostru CDMA mai este disponibil)!)

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here