Instagram este oprit pentru mulți pe web, dar a revenit pentru unii

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Instagram este oprit pentru mulți oameni în acest moment.
  • Rapoartele despre probleme au început chiar înainte de 6 AM EST.
  • Nu este clar în acest moment cât de răspândite sunt întreruperile.

Actualizare, 2 septembrie 2021 (08:20 ET) Instagram pare să funcționeze din nou pentru unii oameni, dar este încă oprit pentru o mare parte a utilizatorilor.

Instagram este pregătit să înceapă ziua pe coasta de a fi Statelor Unite. Persoanele care caută să partajeze imagini cu cafeaua lor de dimineață vor trebui să recurgă la Twitter, Facebook sau alte platforme. Potrivit Downdetector, întreruperile au început chiar înainte de ora 6 AM ET, care este ora maximă pentru postări pentru a începe ziua.

Întreruperea afectează vizualizarea conținutului pe Instagram, precum și postarea acestuia. Dacă deschideți aplicația chiar acum, veți vedea un mesaj care spune „Nu s-a putut reîmprospăta feedul." Încercarea de a posta fotografii, videoclipuri sau alt conținut eșuează. Când încercați să postați ceva, veți vedea un mesaj de eroare care vă spune „Nepublicat încă. Vă rugăm să încercați din nou."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Un purtător de cuvânt al Facebook a împărtășit următoarea declarație cu privire la întrerupere:

Suntem conștienți de fapt că unii oameni întâmpină probleme la accesarea Instagram-ului. Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil și nu cerem scuze pentru orice inconvenient.

Între timp, oamenii s-au grăbit pe web pentru a obține cele mai bune glume despre întreruperea Instagram. Hashtag-ul „#Instagramdown” este deja popular pe Twitter.

Cu #instagramdown, nu este nimic mai bun de făcut... păstra doar trei modele de iPhone, pe care le-ai salvat? Puncte bonus pentru culoare. poza.stare de nervozitate.com/7lwkvZN3vh

— iMore (@iMore) 2 septembrie 2021

Toți cei care migrează la Twitter după Instagram "nu au putut reîmprospăta feedul" #instagramdown pic.stare de nervozitate.com/bcagNTjABM

— 900sosa⛤ (@KillThatNiggaTy) 2 septembrie 2021

Toți aleargă pe Twitter pentru a vedea dacă nu este vorba doar de poza lor de Instagram care se deranjează #instagramdown.stare de nervozitate.com/HbIt4gZg85

— ? (@NoContextWaIker) 2 septembrie 2021

Aceasta este o poveste în curs de dezvoltare. Îl vom actualiza pe măsură ce devin disponibile mai multe informații.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here