Indie MEGABOOTH se află într-o pauză nedeterminată din cauza focarului de COVID-19

Sursa: Carli Velocci/Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Indie MEGABOOTH se află într-o pauză nedeterminată din cauza circumstanțelor din jurul focarului de COVID-19.
  • Evenimentul său final va fi o vânzare Steam cu peste 100 de jocuri la începutul lunii mai.
  • Dezvoltatorii participă la un sistem de împărțire a veniturilor „plătește ce vrei” cu Indie MEGABOOTH.

Indie MEGABOOTH, principala convenție de jocuri care a prezentat zeci de jocuri indie de-a lungul anilor, se află într-o pauză nedeterminată din cauza pandemiei de COVID-19.

Într-o postare pe blog pe site-ul web al organizației, fondatorul Kelly Wallick a spus că acest lucru se datorează anulării multor evenimente în persoane la care participă adesea, inclusiv GDC, și „nivelul ridicat de incertitudine” care a creat focarul de coronavirus.

„A fost o decizie dificilă și dezamăgitoare de luat”, a scris Wallick. „În mod realist însă, suntem o echipă foarte mică și această situație este mai mare decât noi. Obiectivul nostru principal în acest moment este să rămână sănătos și sigur în situația COVID-19 pe măsură ce se desfășoară."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Indie MEGABOOTH a fost o vedere frecventă la evenimente precum PAX, GDC și multe altele. A prezentat sute de jocuri indie de-a lungul anilor, inclusiv lansări recente precum Mutazione, Elsinore și Creature in the Well. Ultimul său mare eveniment (și ultimul pentru mulți din industria jocurilor de noroc înainte ca pandemie să blocheze sau mulțime din lume) a fost PAX East 2020.

Echipa a organizat o vânzare Steam pentru începutul lunii mai și chiar acum se numește Vanzarea Going Away (deocamdată). Acesta va prezenta peste 100 de jocuri care au fost anterior în vitrină (deși nu există încă în lista disponibilă) și va avea loc în perioada 5-12 mai. Dezvoltatorii participanți vor folosi o cotă din venit „plătește ce vrei” cu MEGABOOTH pentru a ajuta la recuperarea costurilor.

Wallick a menționat că va ține pasul cu Discord, listele de corespondență și listele de absolvenți în timpul "hibernației."

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here