Sosire U.S. Sancțiunile criptomonedei vor combate atacurile ransomware, spune raportul

Sursa: Rich Edmonds / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Criptomoneda devine un subiect mai popular atât pentru oamenii obișnuiți, cât și pentru criminalii de ransomware.
  • U.S. Guvernul, în încercarea de a înlătura operațiunile criminale în creștere, planifică diverse sancțiuni cripto.
  • Sfera și obiectivele exacte ale respectivelor sancțiuni rămân necunoscute, deși se raportează că acestea nu vor viza infrastructura de bază a criptomonedei.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni se scufundă în lumea criptomonedelor și se educă despre cum să mină criptomonede, crește și numărul de actori răi care folosesc aceste cunoștințe în scopuri ilegale. O astfel de creștere în sectorul criptomonedei, mai ales când vine vorba de atractia formatului pentru atacatorii de ransomware, a atras atenția U.S. guvern.

Potrivit unui raport al The Wall Street Journal, Departamentul de Trezorerie va impune în curând sancțiuni de vreun fel împotriva criptomonedelor, precum și va oferi noi îndrumări companiilor cu privire la plățile ransomware. Aceste evoluții ar putea avea loc încă de săptămâna viitoare, se arată în raport.

Se remarcă faptul că sancțiunile nu sunt de așteptat să vină după infrastructura cripto în ansamblu, ci mai degrabă asupra unor elemente specifice care facilitează atacurile eficiente de ransomware. Cu alte cuvinte, dacă citiți acest lucru și vă faceți griji că investiția în cele mai bune GPU-uri pentru cripto mining poate fi o idee proastă, luați în considerare că ar putea fi prea devreme să spuneți în orice caz.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În ceea ce vă aflați, care prezintă aspecte pozitive ale recentelor tranzacții de criptomonedă, tot mai multe companii de schid casele de marcat virtuale prin cripto, incluzând acum teatrele AMC. AMC a spus că va începe să accepte cripto pentru servicii de bilete și de standuri de concesiune până la sfârșitul anului, ceea ce înseamnă că în curând veți putea plăti pentru floricele, suc și filme prin Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Bitcoin Cash.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here