[email protected] Showcase august 2021: după jocuri, trailere și tot ce ai ratat

Sursa: Windows Central

[email protected] este una dintre cele mai bune părți ale Xbox la Microsoft și reflectă pot oferi o scenă indie mai mici pentru a-și și jocurile și proiectele unice, cum ar fi la [email protected] Showcase în martie 2021. [email protected] a revenit pentru runda a doua, iar cel de-al doilea [email protected] Showcase tocmai s-a încheiat cu dezvăluiri de jocuri, și actualizări complete noi pentru unele dintre cele mai interesante jocuri indie care se îndreaptă către platforma Xbox. Câte dintre aceste jocuri indie sunt destinate să devină unele dintre cele mai bune jocuri Xbox din jur?

Jocurile prezentate în cadrul [email protected] Showcase oferă o mare varietate de experiențe de jocuri diferite și pot ajunge pe o serie de platforme, inclusiv Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming. Multe dintre aceste bijuterii indie sosesc și pe Xbox Game Pass, ceea ce face ca jucătorii să se joace mai ușor ca niciodată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Fără alte prelungiri, iată tot ce trebuie să știți despre evenimentul [email protected] Showcase din august., 2021.

Acest articol este revizuit și actualizat pe măsură ce sunt lansate mai multe detalii și trailere.

Sari la:

 • Anunţuri majore
  • Valea Stardew
  • Biblioteca Ruinei
  • Evil Genius 2
 • Fiecare anunt
 • Anunturi Xbox Game Pass

Comori indie

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Al doilea eveniment [email protected] Showcase a prezentat o mulțime de jocuri indie minunate, dintre care multe vin pe Xbox Game Pass.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Care sunt cele majore de la [email protected] Showcase?

Deși nimeni nu ar trebui să se aștepte ca „AAA” majore, cum ar fi Halo Infinite sau Forza Horizon 5, să facă apariția la un eveniment ID [email protected] Showcase, există încă câteva mai semnificative care au dominat evenimentul general. Iată care sunt cele mai mari de la ID Xbox Showcase.

Anunturi Xbox Game Pass

Sursa: Matt Brown | Windows Central

În timp ce Xbox Game Pass nu a fost în centrul atenției [email protected] Showcase de astăzi, au existat încă o mână de jocuri independente cu aspect incredibil care sunt încă programate pentru lansarea Xbox Game Pass. Am numărat cel puțin șase jocuri prezentate în timpul evenimentului care vor veni pe Xbox Game Pass, subliniind faptul că Xbox Game Pass este cel mai bun loc pentru a găsi și a juca experiențe unice. puteți găsi mai jos toate cele Xbox Game Pass.

Anunț Stardew Valley Xbox Game Pass

Stardew Valley este unul dintre cele mai infame jocuri indie lansate în ultimii ani, deoarece jocul și-a captivant și mi-a convins jucătorul să dedice nenumărate ore. Acum, Stardew Valley se îndreaptă către Xbox Game Pass. Așteptați-vă Stardew Valley pe Xbox Game Pass pentru Xbox Series X|S, Xbox One și PC cândva în toamna anului 2021.

Se lansează Library of Ruina Xbox și Xbox Game Pass

Library of Ruina este un alt joc indie de succes, iar acum se lansează în sfârșit pentru console Xbox și PC prin Microsoft Store. Nu numai că jucătorii vor putea acum să experimenteze tot ceea ce sunt oferite acest joc inovator, dar se pare că Library of Ruina va veni și pe Xbox Game Pass. Library of Ruina surprins a fost lansată astăzi și este acum disponibilă.

Biblioteca Ruinei

Library of Ruina este un joc indie iubit pe PC, acum este disponibil și pentru consolele Xbox. Lansarea a Library of Ruina pe consolele Xbox de afișează jucătorii încă o experiență uimitoare. Libary of Ruina este disponibil și prin Xbox Game Pass și Xbox Cloud Gaming.

 • 30 USD la Microsoft

Anunțul Evil Genius 2: World Domination Xbox și Xbox Game Pass

Evil Genius 2: World Domination tocmai a fost aclamat de critici pe PC, iar acum face și saltul pe console la sfârșitul acestui an. Cândva în iarna anului 2021, jucătorii vor putea îmbrăți partea rea ​​​​pe Xbox și PlayStation, dar jucătorii Xbox vor avea avantaj atunci când Evil Genius 2 se lansează în Xbox Game Pass prima zi.

Care este fiecare anunț de la [email protected] Showcase?

Dacă puteți o descriere rapidă a tot ceea ce a fost prezentat în timpul [email protected] Showcase, fără a fi nevoie să participați la întregul eveniment, această secțiune pentru dvs. Am reunit fiecare joc care a fost dezvăluit și fiecare trailer. Iată fiecare anunț de la [email protected] Showcase.

Dezvăluirea Lightyear Frontier

Dezvăluirea Xbox Wandering Village

Trailer de joc Lab Rat – 2022

RPG Time: Trailer de joc Legenda lui Wright — Iarna 2021

Trailer OlliOlli World — Iarna 2021

Trailer Inked: A Tale of Love - august. 27, 2021

Trailer de lansare remasterizat Sam & Max Salvați lumea — Disponibil acum

Sam și Max salvează lumea remasterizată

Sam și Max se întorc pe Xbox pentru a salva lumea încă o dată, de data aceasta remasterizate în 4K complet. Și mai bine, Sam & Max Salvați lumea este disponibilă chiar acum.

 • 20 USD la Microsoft

Trailer de joc Aeon Drive – toamna 2021

Trailerul de precomandă The Big Con - august. 31, 2021

Valea: Umbra Coroanei - aug. 19, 2021

Trailer pentru Aragami 2 Xbox Game Pass - septembrie. 17, 2021

Trailer de jocul Pathfinder: Wrath of the Righteous – 1 martie 2022

Urmărește trailerul pe YouTube.

Trailerul Pupparazzi Xbox Game Pass

Trailerul Evil Genius 2: World Domination Xbox Game Pass — Iarna 2021

Anunț Stardew Valley Xbox Game Pass – până în 2021

Trailerul Library of Ruina Xbox Game Pass — Disponibil acum

Biblioteca Ruinei

Library of Ruina este un joc indie iubit pe PC, acum este disponibil și pentru consolele Xbox. Lansarea a Library of Ruina pe consolele Xbox de afișează jucătorii încă o experiență uimitoare. Libary of Ruina ar trebui să fie disponibil și prin Xbox Game Pass și Xbox Cloud Gaming.

 • 30 USD la Microsoft

Trailer de precomandă Spacelines From the Far Out – toamna 2021

Trailer de joc The Artful Escape - Sept. 9, 2021

Care este fiecare anunț Xbox Game Pass de la [email protected] Showcase?

Xbox Game Pass este, fără îndoială, o forță majoră în industria jocurilor video în zilele noastre și se bucură de un aflux constant de jocuri noi pentru a-și consolida reputația de serviciu de abonament pentru jocuri. Desigur, [email protected] Showcase a prezentat mai multe jocuri care sunt programate să se îndrepte către Xbox Game Pass în viitor (sau sunt deja disponibile)!). Iată fiecare anunț Xbox Game Pass de la [email protected] Showcase.

 • Aragami 2 (Xbox Series X|S Optimized și Xbox One) - sept. 17, 2021
 • Evil Genius 2: World Domination (Xbox Series X|S și Xbox One) – Iarna 2021
 • Library of Ruina (Xbox Series X|S, Xbox One și Xbox Cloud Gaming) - august. 10, 2021
 • Pupparazzi (Xbox Series X|S și Xbox One) — Fără dată de lansare
 • Stardew Valley (Xbox Series X|S, Xbox One și PC) – până în 2021
 • The Artful Escape (Xbox Series X|S și Xbox One) - sept. 9, 2021

Comori indie

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Al doilea eveniment [email protected] Showcase a prezentat o mulțime de jocuri indie minunate, dintre care multe vin pe Xbox Game Pass.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here