id Software-ul prezintă o oră în modul campanie DOOM, detalii și arme, explorare și multe altele

În videoclip, Marty Stratton și Hugo Martin, de la id Software, nu oferă o prezentare a campaniei în timp ce discută direcția generală a jocului.

Gotasticul reboot DOOM al lui Bethesda va ajunge pe rafturi pe 13 mai pentru Xbox One, PS4 și PC.

Producătorul executiv Marty Stratton a descris noul DOOM, care este într-adevăr sau repornire mai degrabă decât să continue, afirmând că studioul a vrut să ajungă la miezul a ceea ce este cu adevărat DOOM:

„Când am prezentat jocul, ne-am cam întors și am început cu ceea ce ne-a inspirat despre DOOM, care a fost ADN-ul DOOM în sine. Ajungi la niște lucruri destul de mari de la început - doar arme uriașe, demoni uimitori și mișcarea fiind o parte fundamentală, cheie a jocului."

Videoclipul prezintă câteva dintre noi arme, sisteme de joc și medii variate ale DOOM. Fiți atenți, este, de asemenea, încărcat cu lupte intens violente la persoana întâi.

Stratton a remarcat că unele dintre elementele interfeței de utilizare, cum ar fi execuția și evidențierea obiectivelor, pot fi dezactivate pentru a oferi jocului un aspect mai vechi de școală. În plus, DOOM va vedea revenirea modului Ultra Violence, pentru cei care să caute să provoace brutală.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Hărțile lui DOOM sunt concepute pentru a vedea explora, cu căi ramificate, tone de secrete și moduri multiple de a atinge obiectivele. Unele dintre mecanismele jocului au fost modernizate, inclusiv modificările armelor și acele execuții fluide și contextuale. Motoferăstrăul emblematic DOOM a fost chiar dezvoltat-o ​​mecanică de supraviețuire, recompensând jucătorii cu muniție și sănătate pentru fiecare ucidere reușită. Cu toate acestea, combustibilul pentru ferăstrău este sau resursă limitată, forțând jucătorii să fie atenți la cheltuielile sale, mai ales având în vedere că demonii mai puternici vor necesita mai multe unități de combustibil pentru a ucide.

Când vine de poveste, Stratton a spus că, deși DOOM are o poveste, completă cu un antagonist, aceasta nu este vorba în față și în centru ca DOOM 3. Accentul se va pune pe luptă și explora, dar noul DOOM are un sistem de codex detaliat care oferă universului repornit context și credibilitate. De exemplu, de fiecare dată când ucizi un inamic, vei debloca un fișier care oferă câteva detalii despre originile și tradițiile demonului respectiv. Codexul are, de asemenea, fișiere narative care adaugă informații despre poveste pentru cei care doresc să se cufunde în mitologia actualizată.

În plus față de campania sa, DOOM va include și un mod multiplayer complet, care se bazează, de asemenea, pe sensibilități vechi ale shooter-urilor din arenă din anii '90. Deși aveam câteva îngrijorări cu privire la direcția modului multiplayer, mi-a părut, de asemenea, că este incredibil de contagioasă. Chiar dacă id Software nu reușește să modernizeze modul multiplayer într-un mod care să-i atragă atât pe cei vechi, cât și pe cei noi, DOOM va fi livrat și cu instrumente cuprinzătoare de modificare numite SnapMap – care le va permite jucătorilor de pe PC și consolă să creeze orice hărți și moduri de joc doresc.

Ai de gând să ridici noul DOOM? Spune-ne în comentarii!

  • Vezi DOOM pe Amazon
  • Vedeți DOOM pe Microsoft Store

Înrudit: recenzia noastră completă DOOM Eternal Xbox One

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here