Răucătorii emblematici din seria revin ca personaje jucabile în Far Cry 6 Season Pass

Sursa: Ubisoft

Ce trebuie sa stii

  • Passul de sezon al Far Cry 6 vă va permite să jucați ca răufăcători din trecut precum Vaas, Pagan și Joseph.
  • Sezonul va include și Far Cry 3: Blood Dragon, favoritul fanilor.
  • Far Cry 6 va fi lansat pe 7 octombrie 2021.

Ubisoft a prezentat mai multe despre Far Cry 6 în timpul conferinței de presă E3 2021, iar una dintre cele mai interesante informații despre ceea ce va aduce Season Pass. Se pare că Vass, Pagan Min și Joseph Seed se întorc... oarecum.

Jucătorii care asigură onează permisul de sezon vor fi tratați și cu Far Cry 3: Blood Dragon, o expansiune independentă cu tematică a anilor 80 care a fost lansată în 2013. Parodând filmele clasice de acțiune, Blood Dragon i-a văzut pe jucători jucând rolul unui super soldat cibernetic care investighează un agent devenit necinstiți. După cum puteți aștepta, lucrurile nu merg așa cum ați plănuit. A devenit un hit imediat după lansare, așa că este minunat să-l vezi revenind aici.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Giancarlo Esposito joacă în Far Cry 6 în rolul lui Anton Castillo, dictatorul insulei fictive Yara, inspirat de Cuba lui Fidel Castro. În timp ce crește să crească fiul reticent să conducă, vei juca ca un luptător pentru, sperând să-i răstoarne regim.

Far Cry 6 va fi lansat pe 7 octombrie 2021 pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS4, PS5, PC, Amazon Luna și Stadia.

Comandă în avans acum

Far Cry 6

Războiul de gherilă.

Far Cry 6 duce jucătorii pe insula fictivă Yara, condusă sub dictatura lui Anton Castillo. Acceptă rolul unui lupător pentru libertate pentru a-și răsturna regimul în cea mai recentă intrare din franciza plină de acțiune a Ubisoft.

  • 60 USD la Microsoft (Standard)
  • 100 USD la Microsoft (aur)
  • 120 USD la Microsoft (Ultimate)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here